UTA Arad

A apărut un mini-obiectiv la UTA: „Să nu mai pierdem niciun meci până la final!”





După înfrângerea de la Călărași, „Bătrâna Doamnă” a scăpat de adversarii din prima parte a clasamentului ligii secunde.  Cu două excepții, ASU Poli în cadrul derby-ului Vestului ce are istoria sa aparte și FC Argeș, în ultima etapă, utiștii mai întâlnesc până la finele stagiunii doar echipe aflate sub ea în clasament: Snagov, Pandurii, Miroslava, Foresta Luceafărul, Ripensia și Brăila. În plus, mai sunt de luat cele trei puncte la „masa verde” cu ASA Târgu Mureș, așa că – teoretic – UTA nu ar trebui să aibă mari probleme în a-și îndeplini principalul obiectiv fixat din iarnă încoace, salvarea de la retrogradare.

Dar, astăzi, Cristian Todea a pomenit și de un mini-obiectiv al echipei pe care o antrenează, alături de Ionuț Popa, Cristi Păcurar și Dan Țapoș. „Am avut noroc că am avut etapă liberă de Sărbători, dar înainte de asta a fost o perioadă de antrenamente intense, cu puțină încărcătură fizică. Era ultimul prilej în acest campionat să mai încărcăm puțin, căci spre finalul sezonului intervine oboseala. Pentru noi urmează meciuri mai accesibile pe hârtie și vrem să nu mai pierdem deloc până la final. Depinde doar de noi dacă vom îndeplini acest mini-obiectiv. Bineînțeles, salvarea de la retrogradare e cea mai importantă, dar cele două obiective merg mână în mână”, a menționat antrenorul principal al „roș-albilor”.

Tot la Călărași, UTA a pierdut primul meci din gestiunea Ionuț Popa, care a preluat echipa din mâna lui Todea după primul meci oficial al anului: 1-3 cu Academica Clinceni. „Nea’ Popică e o enciclopedie, are metode deosebite de a antrena, toți cei de la club, nu numai eu, avem ce învăța”, a mai comentat „Dulăul”.

2 comentarii

  1. Macar daca ati invata lucrurile bune de la Popica,adica meseria nu circarai ieftin pe care il face,dar si acesta face parte din program uneori…
    Poate va povesteste episodul hainei de blana,sau cum a fost numit antrenor pe cand era un neica nimeni,la UTA!Sau poate va povesteste cum cerea retrogradarea UTA-ei,de pe la Mioveni,sau poate scandalul de la baraj,pe care l-a provocat cu Rosu si Adili!!!
    Dar cred ca mai bine v-ar povesti Punguta cu doi bani sau Praslea cel Voinic!
    Parca mi-l inchipui in vestiar,in jurul sau,cu jucatorii,citind din cartea de povesti,de adormit!
    Da!Corect!A reanimat fara discutie echipa,nimic de contestat pana aici!
    Spuneam ca dupa pauza fortuita cu Olimpia,vom avea un parcurs mai usor,dar dupa cum vad,va fi mai greu decat m-am gandit,luand in considerare scoruri si meciuri ciudate….
    De urmarit!Snagov,fosta Resita,nu va veni la Siria ca sa se predea!Flamanzi maxim si ei,asa ca mai usor cu „batem tot”!Asa sa fie,Doamne ajuta!
    La Arad nu se poate,dar terenul din Siria a fost reansamantat si fertilizat,masa de biliard!Acolo se poate!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button