National Sebis

Săulescu, de la o „victimă” la alta: „Cermeiului nu i-am dat nicio șansă, să fim 12 cu Reșița!”





Stagiunea trecută, Național Sebiș o învingea în dublă manșă pe Lunca Teuz Cermei, 2-1 și 4-0. Dragoș Săulescu înscria atât în tur, cât și în retur, dar oferea și două „asissturi” pentru colegii săi. Ieri, rapidul mijlocaș de bandă a pasat din nou decisiv la reușitele lui Tătulea și Onțel, dovedindu-se o adevărată „bestia nera” pentru „sămădăi”. „Mă bucur pentru pase, dar regret cele două ratări din poziții bune. Poate, mi-am păstrat golurile pentru Reșița. Meciul în sine a fost destul de greu, era o presiune în plus legată de întâmplarea nefericită din toamnă, dar am reușit să ne concentrăm și să marcăm în momente cheie ale jocului. Practic, nu i-am dat nici o șansă adversarului. Mă bucur pentru golurile colegilor, nu trebuie să marchez neapărat eu, mai ales când știu că am contribuit la reușitele lor. De altfel, ca mijlocaș, principala mea datorie este să duc mingea în careu pentru colegii din atac și, până la urmă, tot ceea ce contează este victoria echipei. Nu avem timp de sărbătorit, trebuie să ne refacem rapid și să ne concentrăm pentru următorul meci”, a spus, poate, cel mai bine cotat fotbalist al Sebișului.

Săulescu trece de la o „victimă” la alta. Mijlocașul lui Cojocaru a înscris ambele goluri ale Naționalului în Valea Domanului la 1-3 (anul trecut) și 1-1 (din acest sezon). „Reșița este un adversar redutabil, a fost întotdeauna, iar eu le sunt <<naș>> cum se zice. Le-am dat gol meci de meci și sper să o fac și sâmbătă. Atât eu cât și colegii ne-am dori ca la meciul cu Reșița, pe care îl vedem ca pe o finală a acestui retur, să vină cât mai mulți spectatori. Ne este dor de stadioanele pline din anii trecuți și am vrea să le facem o nouă bucurie fanilor noștri, dar, la rândul nostru, avem nevoie de încurajările lor. Vrem să fim 12 la meciul cu Reșița, veniți alături de noi pentru o victorie mare!”, le-a transmis Dragoș Săulescu sebișenilor.

Disputa dintre ocupantele locurilor 2 și 3 în seria a IV-a a Ligii a III-ava avea loc sâmbătă, începând cu ora 17. Printre spectatorii confruntării de azi, cu Cermeiul, au fost și „spioni”, din Valea Domanului, în frunte cu președintele grupării „roș-negre”.









2 comentarii

  1. Așa vorbiți de finala campionatului de parcă sirineasa nu ar fi pe primul loc fara nici o înfrângere..vor promova ei și se vor numi apoi Jiul Petroșani..

    0
    0
    1. Cine va promova? Șirineasa sau Energeticianul? Echipa care are echipe de juniori în Hunedoara și sediul clubului în Vâlcea?

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button