Baschet

Cupa „Sportsin” la baschet a ajuns la ediția a X-a!





Cupa „Sportsin” la baschet, dedicată elevelor din ciclul gimnazial din cadrul unităților de învățământ din județul Arad, își dispută, între 13-23 aprilie, a zecea ediție. Organizată de Călin Moga și Dan Lazăr, cu sprijinul Direcției Județeane de Sport și Tineret, Inspectoratului Școlar Județean, Sportsin.ro și BeReady, competiția a lansat, de-a lungul anilor, baschetbaliste care au ajuns chiar și în prima ligă a României, Patricia Gădărici sau Larisa Ebervein (ambele FCC ICIM), dar a produs și amintiri de neuitat pentru generații întregi. În lupta cu calculatorul și, mai nou, telefonul mobil, organizatorii își propun să atragă cât mai mulți școlari, ediţia a X-a a Cupei „Sportsin” având la start unități de învățământ precum: Școala Gimnazială „Nicolae Bălcescu” (Generală 11), Colegiul Tehnic de Construcţii şi Protecţia Mediului (Generală 6), Liceul Teoretic „Gheorghe Lazăr” Pecica, Liceul cu Program Sportiv – campioana en-titre -, Şcoala Gimnazială Ţipar, Şcoala Gimnazială „Simony Imre” Satu Nou, Colegiul de Arte „Sabin Drăgoi”, Liceul Teoretic „Mihai Veliciu” Chișineu-Criș, Școala Gimnazială „Aurel Vlaicu” (Generală 21) sau Şcoala Gimnazială Pădureni – Chişineu Criş.
Prima fază a competiţiei se va desfăşura sub forme de turnee la: Satu Nou (vineri, 13 aprilie, ora 11.00, unde se vor lupta pentru un loc în careul de ași: Pădureni, Ch. Criș, Țipar și Satu Nou); Arad – sala Colegiului de Arte (marţi, 17 aprilie; ora 13.00) și Arad – sala LPS (miercuri, 18 aprilie, ora 9.00). Semifinalele, locurile 5-6 şi finalele pentru pozițiile 3-4 și 1-2 vor avea loc luni, 23 aprilie, de la ora 10.00, la Sala Sporturilor „Victoria”.
Primele trei echipe clasate vor fi recompensate cu medalii, primele cinci cu trofee, iar ceilalţi participanţi cu diplome. De asemenea se vor acorda statuete pentru premiile speciale (MVP, coşgeteră, perspectivă etc.)








Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button