National Sebis

Cojocaru: „Ar fi fost trei puncte meritate, dar și jucătorii foarte mari ratează penalty-uri” v.s. „Rezultat echitabil la ce s-a jucat” +FOTO





Național Sebiș și CSM Școlar Reșița s-au blocat una pe alta în derby-ul rundei cu numărul 22 a Ligii a III-a. Dacă bănățenii au avut meritul unei posesii superioare, „alb-albaștrii” au avut ocazii ceva mai clare de a tranșa jocul, între care și un penalty ratat în cel de-al treilea minut de prelungire. Onțel s-a pierdut, însă, cu firea și a trimis alături, spre disperarea sebișenilor.

Totuși, la finalul disputei Călin Cojocaru nu și-a pus la colț elevul. „Am avut șansa de a câștiga pe final, ar fi fost trei puncte meritate. Ne-am creat mai multe ocazii, am alergat mai mult decât adversarul, cu toate că am jucat și miercuri. Din păcate, Onțel a ratat penalty la ultima fază, data trecută marcase. Asta e, și jucătorii foarte mari mai ratează de la 11 metri, eu nu am decât să-i felicit pe băieți pentru atitudine. Au dat totul, dar ne-a lipsit șansa. Atât a făcut azi diferența între o victorie și acest egal. Ăsta e fotbalul, mergem mai departe, mai avem destule meciuri de jucat în acest campionat”, a spus managerul grupării de pe Crișul Alb la finalul disputei cu reșițenii.

Reșița rămâne pe locul 2 în clasament grație unui golaveraj mai bun, dar, la rândul ei, a mai pierdut două puncte în fața liderului ACS Șirineasa. Iar dacă acesta va fi în cele din urmă depunctat, tot vor fi la trei lungimi de undă în spatele ei. „Am început bine acest meci, am atacat, parcă adversarul se mulțumea cu egalul. După golul nostru, ne-au egalat destul de repede și apoi sigur că noi am ieșit la joc, le-am creat spații și au avut câteva ocazii. Una peste alta, cred că este un rezultat echitabil la ce s-a jucat astăzi la Sebiș. Sigur, sunt dezamăgit că nu am câștigat, dar trebuie să ne mulțumim cu punctul acesta ținând cont de faptul că echipa gazdă a ratat penalty la ultima fază. Noi sperăm să ținem aproape de Șirineasa, să vedem după alegeri ce va fi și la comisii, vrem să câștigăm tot până la final”, a menționat Daniel Oprița la  finalul disputei de pe crișul Alb.

 

Galerie foto de la partidă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button