Fotbal feminin

Piroș Security pierde două puncte în lupta pentru promovare, Ineul – surclasată acasă de lider





Retrasă din Liga I, ASA Târgu Mureș a alimentat cu jucătoare concitadina Ladies, „lanternă roșie” în seria a II-a a eșalonului secund. Automat fața echipe transilvănene e alta, de asta convingându-se și AC Piroș Security, ocupanta poziției secunde, chiar pe teren propriu.

Elevele lui Gigi Camenință au fost nevoite să se mulțumească cu un singur punct în această dimineață, partida fiind, de altfel, deschisă oricărui rezultat. Arădencele au condus cu 1-0, prin reușita lui Vanu (care a driblat și portarul după o cursă de la mijlocul terenului) și cu 2-1, după capul Denisei Marcea la cornerul bătut de Olariu. De fiecare dată, târg-mureșencele au egalat, prin Boroș și apoi Meleacă, fixând tabela la 2-2. 

Internaționala Andrea Balaș a avut și ea două situații excelente de a marca, dar de fiecare dată a finalizat pe lângă poartă, iar Olariu a nimerit bara direct din corner. „Pe lângă cele patru goluri, au mai fost ocazii și de-o parte și de cealaltă. Meciul se putea termina oricum, echipa adversă ne-a oferit o replică destul de tare. Sper să le oprească și pe fetele din Baia Mare acasă, căci altfel e greu de crezut că mai putem aspira la locul 1. Suntem la 8 puncte distanță de Independența Baia Mare și, pe lângă victoria din meciul direct, am avea nevoie și de indirecte”, a recunoscut Cameniță.

Ștefan – Bodnar (80 Adam), Bajko, Marcea, Magocs – Olariu, Chiș, Liheț, Dobrea – Vanu, A. Balaș a fost echipa aliniată de „leoaice” astăzi pe terenul Șega.

Liderul s-a distrat pe „Centralul” din Ineu

Echipa aflată acum pe loc promovabil, Independența Baia Mare, a avut deplasare în județul nostru, la Ineu, unde a făcut un reușit antrenament cu public. Tabela s-a oprit la scorul de 1-22 pentru moroșence, pentru gazde înscriind doar Carla Kugler, cu execuție specială de la aproape 40 de metri. De menționat ar fi că echipa gazdă a folosit două jucătoare de câmp în poartă.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button