Fotbal judetean

Puncte, euro-goluri și portar pe lista marcatorilor: Victoria Nădlac – Victoria Zăbrani 0-7





Echipa de copii ce asigură continuitatea Nădlacului după pasul înapoi făcut de Rudy Lakatos și (aproape) toate „piesele” grele ale sale nu a putut emite pretenții în fața unei echipe de un cu totul alt nivel. Zăbraniul i-a luat locul Pecicăi în „careul de ași” al Ligii 4-a Arad și mai are și varianta câștigării Cupei României (faza pe județ).

Astăzi, la Vamă, s-a pus doar problema diferenței de scor, mai ales că ex. utistul Simion a deschis scorul destul de repede, mai precis în minutul 12. Apoi, au urmat trei reușite demne de genericele TV semnate prin șuturi de la distanță, în vinclul porții adverse de Topai (min. 28), Zele (min. 37 – aproape de la mijlocul terenului) și Gherghel (min. 36). A venit rândul portarului Șoltesz să transforme un penalty obținut de Măgulean,  pentru ca reușitele cu numărul 6 și 7 să fie atribuția atacanților Bruț (min. 75) și Măgulean (min. 85).

Fără a-i avea încă la dispoziție pe suspendații Francescu și Pavel, Irimia i-a avut – totuși – din nou pe bancă pe frații Filip, reveniți la echipă după zece zile. „Contez pe ei, dar azi nu i-am folosit fiindcă nu i-am mai văzut la față în ultimul timp. Copiii care au fost la antrenamente meritau mai mult să joace, mai ales că adversarul a permis asta. Chiar dacă încearcă să joace, jucătorii Nădlacului sunt încă prea fragezi pentru o competiție de seniori. Noi am făcut un simplu antrenament în vederea meciurilor ce vor veni, iar acestea sunt unele extrem de importante și înghesuite din trei în trei zile. Sper doar să nu mai am probleme de efectiv”, a menționat Cristian Irimia, cel care a preluat Zăbraniul din mâna lui Adrian Abrudean în acestă iarnă.

Formații:

Nădlac: G. Pătean – C. Bondea, Luculescu, Oltman, Bohancanu – Taloș, Sinkovicz, D. Caba, Lasc – Covaci, Mocriș

Zăbrani: Șoltesz – A. Popa, Hodan, Edu, Topai – Ungur (73 Vlad), Zele, Simion (81 Goț), Gherghel (76 Țigănașu) – Măgulean, Bruț

Arbitri: Flavius Bădică – Silviu Mocanu, Andreea Șușca. Observatori AJF: Gabor Biro, Ioan Hamza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button