UTA Arad

Suporterii arădeni – cu gândul la derby-ul cu Poli, de marți, 24 aprilie





Sectorul galeriei utiste nu a fost prea populat în această dimineață, la disputa cu Snagovul, iar una dintre cauze ar fi excursia unor fani la București, la derby-ul de Liga 4-a, Steaua – Rapid. Se știe că peluza arădeană e înfrățită cu cea a Stelei, iar, aseară, aceasta din urmă a avut nevoie de sprijin pe „Arena Națională”.

În fine, „tifosii” din galeria „Bătrânei Doamne” și-au încurajat cât au putut de mult favoriții, dar au continuat și războiul cu Ionuț Popa și primarul Gheorghe Falcă. Chiar dacă scandările triviale la adresa directorului  tehnic al „roș-albilor” s-au mai împuținat. Chiar dacă au digerat greu eșecul cu 1-4 în fața formației lui Vivi Răchită, fanii Campioanei Provinciei și-au aplaudat favoriții la final și au cântat împreună cu ei, inclusiv împotriva lui Poli Timișoara, următorul adversar al arădenilor pe teren propriu.

Din câte au aflat „oficialii” utiști, Federația Română de Fotbal va programa derby-ul Vestului, din runda intermedeiară de peste zece zile, marți, 24 aprilie. Oră de începere a marelui duel e 17, care  – probabil – se va vedea în direct pe Digi Sport 1.









42 comentarii

  1. auzi, auzi – galeria uta-ei înfrățită cu cea a stelei?!!?
    dragi aradeni – ceva nu e în regulă cu fotbalul arădean.
    cum e uta sunt și celelalte – naționalul, cermeiul și lipova.
    dar nu e de mirare – nu sunt stadioane decente, nu sunt terenuri de antrenament decente.
    ce văd că avem din belșug sunt scuzele antrenorilor.
    mă intristează aceste constatări

    0
    0
  2. Pana in 1984 am fost 25de ani la meciurile UTA-ei de acasa sau deplasare(Timisoara) dar nu am auzit niciodata galleria sa fie infratitacu alta galerie,si va pot spune ca se scandal mult mai mult la vremea acea,fara injuraturi,petarde sau fumigene.

    0
    0
  3. Înfrățiți cu dracu , dacă ești arădean nu ai cum sa te înfrățești cu steaua , probabil ca sunt vinituri

    0
    0
      1. Da. Steaua liga 4, UTA sa zicem liga 2, iar Hunedoara tot pe undeva pe la coada. E clar vorba de dominatie???. Domina clar liga a 5-a.

        0
        0
        1. Vrand sau nevrand a scris ca vinitura esti mata,adica matale,altfel ar fi scris ma-ta!!!!(mama ta)!…..Hi,hi,hi!

          0
          0
  4. Galeria lui poli am văzut-o in peluza rapidului, dar galeria utei nu in peluza armatei…probabil nu au avut curaj să se afișeze cu steaguri și bannere sa nu fi depistați de violeți și fugăriți și pe acolo ca pe stadion la Timișoara

    0
    0
        1. Si sa nu uite sa mulțumească faraonului falca, sper , totusi, sa nu vedem tigania de la Bucuresti si la Siria la meciul cu violetii…mie tare mi-e frica de acest lucru.

          0
          0
    1. Chiar sunteti penibili , in primu rand nu cred ca au fost timisoreni sambata la meci , a fost doar un steag de fluturat a lor atat , nu au avut banner te asigur eu. Uti-stii in schimb au avut un banner , apare si in poze ! Nu inteleg spumele astea care le faceti la dinti , parca sunteti excitati cu gandul asta de a lua galeria voastra bataie de la timisoreni . Vai de voi ce sa zic !

      0
      0
    2. Cum stai cu pariul, il castigi, nu? Se lucreaza de zor , 24 de ore din 24, 7 zile din 7, si poate totusi se joaca pe Motorul?.

      0
      0
  5. Daca pentru galeria noastra e mai important meciul altor echipe ce sa mai asteptam de la ei? Cum mai dai in Ionut Popa ca e tradator? Cum acuzi jucatorii ca nu dau totul pt UTA?

    0
    0
    1. Ba distrusule care esti , cei care au fost la Steaua la meci au ajuns si la al nostru . Si au avut banner disperatiilor.

      0
      0
      1. Cei care scriu agramat ca si acest @Punct,reprezinta galeria!
        Nimeni nu se uita neaparat la o litera in minus sau in plus,sau o diacritica uitata,dar………………..
        Ca si el,multi altii.Restul,prin prisma ochiului lor ager,nu sunt decat mancatori de seminteeee!

        0
        0
        1. Galeria nu e reprezentata de un singur om. Aici poate comenta oricine sub diferite nume , chiar nu contati , niciunul . Sunteti o apa si un pamant. Credema majoritatea agramatiilor si taraniilor stau la tribuna . Hai la somn , ca ai obosit.

          0
          0
  6. Ce va mai place sa fiti activi pe internet! Voi sunteti aia de la tribuna care ati plecat în minutul 80? Sau pardon, voi sunteti utisti doar când vine meciul cu poli, după uitati de echipa si reveniți la tastatura!
    Sunt unii de pe la bucuresti care au mai multe deplasări cu UTA decât voi, sunt convins ca i-ati vazut la tv când voua, lenesilor, va era mai comod sa stati acasa cu un pachet de semințe.

    0
    0
    1. @Sola,aici trebuie sa-ti dau dreptate,din pacate!Dar si acei care vin doar la Poli sunt din ambele categorii!Sau poate cu una in plus chiar trei:suporteri,absentii in rest din galerie si nu in ultimul rand batausii,care nu au nici cea mai mica legatura cu meciul!

      0
      0
  7. Ti-as zice eu cine ii distrusa dar nu o sa-mi mai apară comentariul.Ma iau după ce este publicat in articol. Dau copy- paste poate stai prost cu vederea sau nu poti sa citesti mai mult de doua randuri.

    (Sectorul galeriei utiste nu a fost prea populat în această dimineață, la disputa cu Snagovul, iar una dintre cauze ar fi excursia unor fani la București, la derby-ul de Liga 4-a, Steaua – Rapid.).

    Te pup!!

    0
    0
    1. Ce populat ma? Cand au fost mai multi ? Astea sunt barfe de reporteri , isi fac ‘treaba ‘ . Daca erau mai smecheri puneau poza de la steaua cu steagu Uta.ei afisat . Si poza de la meci cu steagu Uta 1945 acelasi banner . Nu a lipsit nimeni de la meci pt ca au fost la Steaua . Vorbiti doar aiurea , pardon barfiti .

      0
      0
    2. Ce sa pupi tu Vlad Obreja ? Ai ajuns si tu sa fi smecher? Vai de tine, mare uti-st. Sau sa zic mai bine Polist.

      0
      0
      1. Cand doresti iti pot arăta colecția de peste 500 de programe de meci, bilete si fanioane . Pana atunci, te pup si pe tine!

        0
        0
          1. Chiar sunt curios cine esti. Ai insinuat că aș fi smecher. Nu sunt. Spre deosebire de tine mă semnez cu numele tot timpul.M-ai făcut polist. Vin cu dovada că nu sunt. Acum vrei sa-mi arăți că ai și tu ceva bilete din deplasare. Dacă ai ceva bilete dubluri din deplasări si nu le am chiar as fi interesat de achizitionarea lor Te astept pe privat.

            0
            0
    1. Vor veni, la fel cum au fost si la Timisoara si in alte deplasari cand marii utisti care lasa comentarii pe aici spargeau seminte in fata tastaturii sau faceau ode pentru mustacios.

      0
      0
      1. Pt ca fratii vostri din Resita,care au fost mereu cu UTA,vor veni pentru Poli!
        Pai si atunci nu ar fi mai bine sa isi vada fiecare de echipa lor?

        0
        0
  8. Deacuma in colo, pe UTA. o asteapta numai meciuri de foc, al naibi de grele. la Tg,Jiu cu Pandurii, acasa cu Asu . Poli. Timis., deplasare Miroslava, acasa cu Foresta deplasare Cu Luceafarul, acasa cu Ripensia, 3-0 cu Tg. Mures, acasa cu Braila si ultima etapa la Pitesti cu Argesul !!!! Deci , meciuri extraordinar de grele , daca baietii ,nu se mobilizeaza la maximum ,la fiecare meci, va fi foarte greu sa salveze UTA. de la retrogradare, ATENTIE MARE LA NEATENTIE,, DEAICI INAINTE, VA FI MECIURI LA BAIONNETA CARE PE CARE , CU ECHIPE CARE LUPTA PE ACEEASI BARICADA ;PT. A SE SALVA DE LA RETROGRADARE SI NUMAI CEI MAI BUNI VOR REZISTA, DECI BAIETII, NU LASATI UTA. SA RETROGRADEZE PT. CA, VA FI JALE SI RUSINE MARE !!! FORTA UTA !!!

    0
    0
  9. 1. Cei care au fost la Bucuresti pentru a sustine aSteaua, nu cunosc rivalitatea dintre UTA si Steaua, care pe vremuri ne lua de la UTA cei mai buni jucatori fara sa ne intrebe daca suntem de acord… 2.S-au dus degeaba sa sustina Steaua, dar e imbucurator ca le-au adus batausilor stelisti ghinion…:3.HAIDE UTA! TREZEZTE-TE! )

    0
    0
  10. Meciul Steaua-Rapid a fost un meci de toata jena si o tiganeala de prost gust. Nu am suportat nici la TV sa ma uit dar sa ma deplasez acolo.

    0
    0
  11. ,,You will never understand if you are not one of us” (Nu vei intelege niciodata, daca nu esti unul dintre noi). Pentru cei participa la olimpiada de spart seminte!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button