UTA Arad

Todea: „Când toți jucătorii eu o evoluție slabă se întâmplă să faci și astfel de figuri rușinoase”





Pauza de Paști nu le-a priit deloc utiștilor, care au revenit pe călcâie în iarbă și au fost taxați de o echipă mult mai motivată și chiar proaspătă din punct de vedere fizic, în ciuda celor 90 de minute oficiale disputate joi și o zi întreagă pe drum spre Arad.

Parcă, „roș-albii” s-au resetat din nou și pierd primul meci la Șiria și sub comanda lui Ionuț Popa. „Am avut o evoluție sub așteptări, cred că cea mai proastă din acest campionat. Majoritatea jucătorilor au evoluat sub nivelul lor sau au făcut-o la cel mai slab nivel al lor. De obicei, când 7-8 fotbaliști joacă prost este foarte greu să câștigi, dar dacă toți zece și portarul au evoluție slabă se întâmplă să faci astfel de figuri rușinoase. Nu se aștepta nimeni la așa scor, dar acum nu mai putem face nimic. Trebuia să avem reacție în timpul jocului, dar aceasta nu a existat, așa că nu ne rămâne decât să ne gândim la următoarele meciuri”, a spus Cristian Todea, la finalul disputei cu echipa lui Vivi Răchită.

Antrenorul principal al „roș-albilor” nu crede că echipa își permitea un moment de relaxare dat fiind faptul că zona retrogradabilă a rămas puțin în spate.  „Nu are legătură cu poziția din clasament, pentru că și Snagovul era în situația noastră și totuși ați văzut cum a jucat.  Chiar vreau să-i felicit pe adversarii noștri, pentru că și la 3-1 au jucat și au alergat să dea al patrulea gol și dacă mai era timp ne mai dădeau. Au câștigat pentru că nu s-au mulțumit cu 2-1 sau cu un scor strâns și, dacă ne gândim că și joi au jucat un meci oficial, atunci e cam clar unde s-a făcut diferența. Se pare că noi am mâncat prea multe ouă de Paște și nu le-am digerat până la meciul de astăzi”, a mai opinat Todea.

În urmă cu trei zile, „principalul” arădenilor spunea că echipa și-a propus să nu mai piardă niciun meci până la finalul campionatul, dar planurile au căzut încă din start. „Toată săptămâna am discutat cu băieții că am scăpat de echipele din fruntea clasamentului și vin meciuri cu echipe accesibile și, prin urmare, am putea să ne propunem să rămânem neînvinși până la final. Dar, după cum se vede, pe hârtie e una, iar pe teren cu totul alta”, a încheiat Cristi Todea.









14 comentarii

  1. Eu îmi doresc să îi văd cum joacă la seniori şi pe Dorin Toma,Angelo Iuga şi un atacant de la U19 sau U17. Poate ei nu au mâncat ouă cum zice Todea 🙂

    0
    0
  2. Mai ramane de vazut cati dintre actualii juniori vor confirma, ajungand macar la o echipa din liga 1 daca nu in strainatate. Nu cred ca foarte multi, dar tare m-as bucura sa ma insel.

    0
    0
    1. Părerea mea este că nu toți copii au un caracter puternic şi au nevoie de un antrenor sa lucreze cu ei separat în primul rând mental…..

      0
      0
    2. @Peline,jucatorii,juniorii nu pot confirma,decat daca li se da o sansa!Pana atunci se antreneaza si freaca banca de rezerve….anii trec…si se vor simti pacaliti
      Cei cuminti se conformeaza!Cei care s-au simtit nedreptatiti,au plecat in diverse modalitati…!
      Degeaba se considera ca uneori mai sunt trimisi la UTA 2,ca sa ajute,dar in acelasi timp sa li se atraga atentia,ca sa nu forteze,ca sa nu se accidenteze.
      De 2 ori gresit!
      Iti ofer si 2 argumente viabile:juniorii echipei a 2-a,se simt pe undeva pusi la colt,din cauza ca vin cei trecuti la echipa 1-i,iar cei adusi ca sa ajute,nu forteaza,chiar din instinct primar,ca nu cumva, vre-un cioban rasuflat,dintr-un orgoliu prostesc,sa-i rupa!
      Pai si atunci?Ghemul nu are nici sfarsit,nici inceput!Este foarte incalcit!

      0
      0
      1. Atentie, la o parte vine analistul de serviciu, Giro. Ma mir ca nu au auzit cei din Guvern de tine sa te ia. Cu logica ta sigur ai fi bun????

        0
        0
  3. Auzi ce zicea comentatorul vieții… Prună e jolly joker, dar laudativ… Joacă fundaș, millocaș de bandă, stânga-dreapta, azi a dat gol ca un veritabil milocaș central ofensiv…. Dar nu are trecere la antrenori… sau poate nu are loc în primul 11 ca și Angelo Iuga, David Popa, Dorin Toma!
    Dinculescu însă e … beton… după 3 săptămâni de stat pe tușă din cauza unei accidentări azi este titular… Pe bune??? Serios??? Urmează Burlă??? Curtuiuș, Hlistei, Stahl sunt de neclintit de acolo! Să fie valoare pură??? Sau altceva??? Caracter și știința jocului la actualii antrenori? Peline și Bebe, fraților, pe ce lume trăiți!
    Bravo pt, Prună și Haide UTA!

    0
    0
    1. acuma sa fim seriosi, aia de la tv arad sunt orice in afara de comentatori de… orice, nu doar de fotbal. si au si emisiune…

      0
      0
    2. Dinculescu…..va mai avea un cuvant de spus,garantat!A facut si meciuri bune!
      Dar conform mentalitatii unui copil,atunci cand se vede titular,are orbul gainii,neluand in calcul ca a fost unica solutie,vis a vis ca sa discutam despre Pruna,care asa cum vedem joaca oriunde este pus,cu brio!Adica,la lotul subtirel,este tinut in functie de cum evolueaza meciul,apoi introdus de avarie!Nu este logic si normal!Daca este fundas,este perfect!Daca este mijlocas,la fel!Daca trebuie sa dea si gol de kinograma,o face,la fel de dezinhibat!
      Oare unde este @Taipan?Ca sa-mi reexplice si ca sa ma reeduce, despre Curtuius,Markovici,poate si despre rusu”Rosca?
      Comentariile redactorilor sportivi si ai celora care au fost prezenti,nu cred ca lasa loc de dubii si interpratari!
      Am scris eu ceva, acum,dupa Snagov,ca sunt,citez:”ipotenti,mediocri,foarte slabi”?Fiecare cu epitetul sau?Deloc!Am scris cand am simtit de la inceput!Sau ma rog „nesimtit”!
      Nuuuu!Deloc!O spun cei care se pricep la fotbal acum!
      Cand am tras un semnal de alarma,din vara,de la Biavatti,ca sunt bisericute,la mese separate(3 mari si rotunde),cei ramasi la UTA,elefantii adusi si la alta masa juniorii,o spun acum,la fel de convins!SUNT BISERICUTE!
      Priviti cine si cui paseaza!Priviti relatiile de joc!Priviti va rog cine este titular!
      Sacii sunt in caruta!
      Pentru cei care mai cunosc,va rog sa urmariti cine si de unde provine?
      Atat am avut momentan de adaogat!
      Veti mai vedea surprize de rezultate!

      0
      0
      1. Inteligentule analist la meciul cu Snagov toata echipa a fost praf. , nu doar preferatii tai. Dar …. multa sanatate!

        0
        0
      2. Daca au stat la 3 mese tu ai tras concluzia ca sunt bisericute. Dar daca stateau la 4, la 5 sau la o singura masa cum era. Cat despre cunoscut sigur te cunosc toti, pe plan mondial chiar???

        0
        0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button