UTA Arad

Cine vine la UTA – Poli, mai cumpără bilete la alte două partide ale „roș-albilor” la Șiria





Ca și în toamna anului 2016, la precedentul UTA – ASU Poli, disputat la acea vreme pe mocirla de pe arena „Motorul”, conducerea grupării fanion a Aradului a inclus într-un pachet biletul de intrare la derby-ul Vestului. Un astfel de pachet costă 30 de lei și, pe lângă accesul la meciul dintre „roș-albi” și „alb-violeți”, suporterii vor mai avea ocazia să vadă pe viu alte două partide de la Șiria ale favoriților.

Oferta este UTA – Foresta Suceava (5 mai), UTA – Ripensia (16 mai) sau UTA – Dacia Unirea Brăila (26 mai). „Clubul UTA va pune în vânzare 1300 de astfel pachete de bilete, între care 80 le vor reveni timișorenilor. Tichetele sunt la tipărit, iar de joi sau cel târziu vineri doritorii vor putea intra în posesia lor. Nu am stabilit încă sută la sută punctele de vânzare, dar – probabil – acestea vor fi ca și în trecut sediul clubului UTA și Old Lady’s Pub. Dar, asupra acestui aspect, respectiv intervalul orar în care se pot cumpăra biletele, vom reveni cu un anunț oficial zilele ce urmează”, ne-a mărturisit Codru Grădinariu, directorul general al Campioanei Provinciei.









26 comentarii

  1. Daca isi revine domnul Giro din starea de nervi care l-a cuprins si cu greu il paraseste, le cumpara el pe toate. Asta pe langa celelalte zeci de abonamente pe care le are. La inaugurarea stadionului ar fi bine sa i se ridice chiar o statuie.

    0
    0
    1. @Pelin…iar incepi sa ma musti de fund?Eu nu am nevoie de bilete!Ca un suporter adevarat,cum ma consider,sunt printre primii care imi fac abonamente pentru toata familia,din prima zi in care se pun in vanzare!De ani de zile!
      Bineanteles ca sunt mereu nervos din cauza UTA-ei!Nu imi aduc aminte sa fi jucat aceasta turca vreo-data si atat de slabi!(in afara de tristul episod din existenta Martean)!
      Imi plac glumele si satira,dar acum imi vine sa plang si nu gust absolut deloc remarci de ale tale!
      Salutari si numai de bine!

      0
      0
  2. Si la Siria nu se vand bilete? De ce dom. Gradinaru? Taranii din Siria, nu au drept sa mearga la acest meci?

    0
    0
    1. Pentru ca la șiria e riscul sa meargă movii sa cumpere si ei bilete…de aia nu se vând la șiria …

      0
      0
      1. Bun raspuns !! Pai la Arad nu pot sa mearga?Crezi ca cei din Timisoara nu au prieteni la Arad, si nu o sa aiba cine sa le procure bilete? Dar na, sa spui si tu ceva

        0
        0
  3. Deci cine doreste sa vada pe viu meciul cu Poli, e obligat sa cumpere bilete pentru inca doua meciuri.. poate nu e curios de acele meciuri sau nu poate merge la ele.. vorbim de Siria nu de Arad.. mi se pare o decizie penibila a conducerii la fel ca altele care au dus clubul acolo unde se afla acum..

    0
    0
      1. Pentru cultura ta generala eu am abonament.. Si acest marketing low-cost de care zici tu e o bataie de joc deoarece stim cu totii capacitatea marelui stadion din Siria..

        0
        0
  4. Trebuie sesizat Opc-ul…nu poți să mă obligi sa plătesc și pentru alte meciuri..poate eu vreau sa vad doar pe poli

    0
    0
    1. Atunci mai bine vezi meciul la Tv. Nu mai trebuie sa iti bati capul cu drumul pana la Siria. Poti sa bei o bere , sa spargi niste seminte.

      0
      0
        1. Nu @ Pelin!Este un raspuns si o reactie fireasca a clubului,catre suporterii de genul tau!
          Pai daca pentru voi doar confruntarile cu Poli conteaza,atunci scoateti banii!
          Pretul unui bilet nu este stabilit mercurial!Daca se stabilea pretul la 20-30 Lei,iar ati fi sarit in sus ca si arsii,ca este prea mult!Oare care este definitia „prea mult”?
          Sau crezi ca daca la comicaria din liga a 4-a,CSA-Fosta Rapid,biletul costa mai mult,ar mai fi fost atata lume?Ca,har domnului….huligani cat au incaput,de ambele tabere!Pentru asta au fost gazati si bruscati cei nevinovati,incusiv mame cu copii?
          Exact asta nu se doreste la noi!Asa ca…..acum ar fi fost momentul de a fi refuzata transmisia TV(glumesc)!Spre ciuda celor care se dau mari suporteri,fara a atenta la suporterii nostri din tara!

          0
          0
    2. Nu sunt nici eu de acord cu decizia, dar nu poti sa spui ca esti ”obligat” sa cumperi cele 3 bilete, poti la fel de bine si e dreptul tau sa NU le cumperi 🙂

      0
      0
  5. Încă o decizie idioata a acestei conduceri care ne-a dus la un pas de meciuri cu Filiași și giarmata din vara..fiind și marți meciul oricum multa lume nu putea merge, așa vor rămâne și alții acasă și vom avea primul derby al Vestului cu tribunele goale!

    0
    0
  6. Aici se vad „suporterii de balta”!Pentru care UTA nu exista decat in confruntarile cu Poli!
    Pai v-as intreba daca acest sistem de bilete la pachet,este pentru prima data?Si a fost chiar bine si laudat,dar eram pe alti cai!
    Absolut deloc!In schimb,accept si faptul ca nu este chiar si tocmai corect!Adevarul este la mijloc!
    Sigur ca nu poti obliga un spectator care vrea sa vada un film trist cu Raj Kapoor(metaforic drama UTA-ei) sa fie obligat sa mai ia la pachet si la o proiectie Stan si Bran si Charlie Chaplin!
    Asa ca,prin concluzie….faceti-va abonamente din timp,daca sunteti adevarati suporteri!Apoi nu aveti decat sa stati acasa!
    Unii viseaza sistem „socios”,dar despre ce vorbim?

    0
    0
  7. Vedem frumos acasa ca is satul.sa aud ca injura pe primar si pe popa meci de meci asa ca bine e in liniste , daa un mare derby pe un teren de 1800 locuri ne facem de ras

    0
    0
  8. Sa l injure ca au de ce… s-a cacat pe el pentru un amarat de gazon si niste tribune!!!
    Nu mai fiti naivi…

    0
    0
  9. Pot sa mearga unde vor ei insa chiar imi doresc sa se faca cumva ca ei sa primeasca mai multe locuri. Daca s-ar amplasa o tribuna mobila la tribuna a-2-a ar intra mai multi.

    0
    0
      1. pacat , nu mai avem unde sa ne jucam derby-ul si la timisoara pe paltinisan ii cam subred imediat da sa pice:))) pacat ca nu avem norocul sa ne faca si noua stadioane noi ..,:)

        0
        0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button