UTA Arad

„UTA – la Arad, în Liga 1, cu zeci de mii de suporteri în tribune”, dorința lui Ionuț Popa la împlinirea a 65 de primăveri





La 1-4 cu Sportul Snagov jucătorii UTA-ei nu i-au făcut nicio bucurie antrenorului lor de ziua sa. Oricum, la împlinirea a 65 de ani, dorința lui Ionuț Popa depășește granițele unui rezultat ce l-a întristat și îngrijorat, dar nimic mai mult. „Sunt supărat că jucătorii nu progresează așa cum mi-aș dori eu. Antrenamentele sunt tari și mi-aș dori ca echipa să arate tot mai bine de la meci la meci, însă duminică a fost invers. Trebuie să ne revenim rapid, ne gândim doar la meciul de la Motru, cu Pandurii. De Poli încă nu discutăm deloc în vestiar, o vom face de abia după meciul de sâmbătă”, spune directorul tehnic al „roș-albilor”

„Mister” a primit urări din toate orașele unde a activat ca antrenor și nu numai, iar dorința sa legată de fotbal a sintetizat-o într-o propoziție: „Vreau ca UTA să joace cât mai rapid în Liga 1, pe un stadion din Arad, cu zeci de mii suporteri în tribune”.

Altfel, ca o coincidență ciudată, trebuie spus că ACS Poli s-a despărțit oficial de Leo Grozavu chiar azi, de ziua celui pe care acesta din urmă l-a înlocuit în urmă cu două luni și jumătate.









6 comentarii

  1. Zeci de mii cam greu, poate pana o fi gata stadionul scade capacitatea la 10000. Ar trebui sa aiba in jur de 12000 parca.

    0
    0
    1. de la o varsta mai ai scapari…na! ….cat timp nu va fi cladit pe baze corecte fotbalul , nu vom mai avea asa meci cu zeci de mii in tribuna….cel putin aici in vest.

      0
      0
  2. Zeci de mii ==cred ca nu popa a zis asa
    e problema mare cu Aradul–nu se vrea/nu intereseaza/ma asteptam
    la 15000 locuri//cine o fi fost cel care nu a vrut?
    as dori sa mediteze si poate se poate remedia gresala
    vreti Europa? atunci modificati pana se poate

    0
    0
  3. Foarte interesant!La Multi Ani!,cum se cuvine oricui!
    Ce-i cu acest interviu totusi?Pai pana la comicaria cu Calarasiul,facea si dregea,declara,dar si dupa jenibila prestanta cu Resita/Snagov a amutit!
    Iar l-a bagat pe Todea la inaintare,ca au mancat prea multe oua!Exact cum il defineste caracterul lui Johannut!La rezultate bune are merite,la esecuri dispare!
    Nici o problema!Mai da-le in timpul saptamanii cate un Cooper sau Gacon!Ca sa fii sigur ca sunt morti!Asa doar..ca sa-ti mai faci cate o parere!
    Apoi la meciuri,mai adu-l pe Stahl,dublaj la Lazar,insista si cu Markovici al tau,tine-l pe Pruna rezerva de lux,insista si cu Curtuius,pe care l-as trimite la echipa a 2-a insatantaneu,neaparat cu tot cu banderola si retributia sa.Tine in continuare pe banca pe cei doi Iuga,pe Toma,etc!
    Daca Burla si-a revenit,fortezi in continuare si pe Dinculescu!Retragi pe Tanase fundas,poate chiar libero,Lasa Moustache!Jorza nu trebuie jucat,doar la avarie!
    Tu strigi la Rosca de pe margine,iar el striga mai tare la tine,de rade toata Siria,pana sus la cetate!
    Nu ne atingem de Hlistei,Petra,Buia,Bodea,Manea in nici un caz momentan!Mai devotati ca ei,acum nu avem!
    Un rezultat bun la Pandurii,ar putea fi o motivatie!Sa vedem….

    0
    0
  4. FLACA & MESZAR & IONUT POPA cei care isi bat joc de istoria UTA si de numele UTA ! La Multi Ani Batrana Doamna a fotbalului romanesc !

    0
    0
  5. Dacă nu umplem stadionul nici anul ăsta am să mut meciurile cu ASU la Tauț. Ionuț Popa, la cât mai mulți bani furați împreună.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button