Fotbal judetean

Campioana județului Arad își află destinul pe 30 iunie! Abrudean nu agreează noile date ale barajului, dar: „Trebuie să ne atingem obiectivul în orice condiții”





Printre deciziile Comitetului Executiv al Federației Române de Fotbal din data de 17 aprilie s-a numărat și cea care o vizează direct pe viitoarea campioană județeană a Aradului. ”Aprobă cu unanimitate de voturi modificarea datelor de desfășurare a jocurilor de promovare în Liga a 3-a, ca urmare a deciziei comisiei FRF-AJF, din data de 16 aprilie 2018, astfel: Meciurile tur programate în data de 16 iunie se vor disputa în data de 23 iunie, iar meciurile retur programate în data de 23 iunie se vor disputa în data de 30 iunie pentru următoarele județe: Botoșani – Bacău, Suceava – Vaslui, Bistrița-Năsăud – Satu Mare, Maramureș – Bihor, Alba – Harghita, Arad – Gorj, Călărași – Prahova, Galați – Brăil, Tulcea – Buzău”, scrie pe frf.ro.

În proporție mare, noua campioană a Ligii a IV-a Arad va fi Crișul Chișineu Criș ce are un avantaj de 13 puncte față de urmăritoarele Sântana și Ineu, cu mențiunea că echipa lui Cuedan are un meci mai puțin disputat. Antrenorul „alb-albaștrilor” nu vede cu ochi buni această schimbare, dar: „Ne acomodăm, ne adaptăm, trebuie să ne atingem obiectivul în orice condiții. Sigur, dacă vom termina pe primul loc, nu va fi ușor de gestionat perioada dintre 2 iunie, când se termină campionatul în județul nostru și până la noua dată a manșei tur a barajului, 23 iunie. Dar, fiindcă vrem să ajungem și în finala Cupei, încercăm să rămânem conectați și prin acest meci și – probabil – prin unul, două amicale. În fine, nu mi se pare normal că s-a ajuns la această situație, ce nu e provocată de AJF-ul nostru, care a reparat printr-o intermediară amânarea etapei din weekendul în care a nins”, a menționat Adrian Abrudean.

Acesta a mai recunoscut că urmează să facă și muncă de spion în județul Gorj, acolo unde Bustuchinul e favorită în fața celor de la Turceni la titlul de campioană. „Mi-am propus să văd Cărbunești – Busctuchin și derby-ul de titlul, ce se va disputa cu trei etape înainte de finalul sezonului”, a adăugat „Știli”. Dar, Crișul a luat deja un prim contact cu actualul lider al Ligii a IV-a Gorj prin managerul Daniel Cherecheși, care a asistat pe viu la Bustuchin – Țicleni 5-0.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button