Gloria LT Cermei

Ținta Cermeiului pe terenul „puștilor” tricolori: „Căutăm victoria care să confirme revenirea noastră”





După un egal și cinci înfrângeri consecutive, Lunca Teuz Cermei a bifat – în sfârșit – și o victorie, prima a returului. Sigur, era și greu să se întâmple altfel, atâta timp cât în Țara Sămădăilor a ajuns ajuns „lanterna roșie” a seriei ce a fost lichidată cu un sec 4-0.

Printre marcatori s-a aflat cu o „dublă” și golgheterul Andrei Sulea, care rămăsese și el dator în partidele precedente. „Avem încredere în noi, nu am uitat fotbalul cum cred unii, suntem tot noi cei care în tur am avut un parcurs de 11 partide fără înfrângere și vrem și în meciurile ce au rămas să jucăm fotbal și să obținem rezultate pozitive. Personal, am dat 10 goluri și 7 pase de gol în tur, dar în retur încă sunt dator cu doar trei goluri și un assist. Dar, sunt optimist că alături de colegi vom reuși să ne revenim cu toții împreună și să aducem victorii pentru Cermei”, e pronosticul atacantului lui Anca.

Pentru echipa „alb-roșie” urmează un nou meci abordabil, împotriva unei formații din partea a doua a clasamentului. Mai mult, Cermeiul a câștigat de pe acum la capitolul experiență și forță, însă, pe de altă parte, jucătorii de 17-18 ani de la Centrul de Excelență Timișoara au arătat multe lucruri bune în acest început de primăvară. „Ne pregătim serios, atmosfera este foarte bună după descătușarea din ultimul meci contra Becicherecului. În afară de Alin Gligor, care încă se recuperează după accidentare, sunt toți la antrenamente și ne gândim la partida de vineri, de la Tiimișoara. În tur am reușit să câștigăm cu 3-1, dar îmi amintesc că a fost un meci destul de greu. Copiii au fost buni, sunt și acum la fel, dar au și o pregătire fizică bună și sunt greu de bătut. Dar, avem mare nevoie de victoria care să confirme revenirea noastră cu Mama Mia, înainte de o serie foarte grea. Avem două meciuri consecutive la Cermei, cu Lugoj și Filiași și vrem să le abordăm cu încredere, cu un moral cât mai bun”, mai crede Sulea.

Așadar, vineri, de la ora 17, pe Bega, are șansa să lege două succese pentru prima oară în acest sezon.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button