Fotbal juniori

Mâine, pe „CPL”, 12 echipe se bat pentru biletele la finala Champions Trophy Under 10!





Academia Ladislau Broșovszky aduce în orașul nostru una dintre cele mai importante competiții globale rezervate fotbaliștilor născuți în anul 2008 și mai mici, Champions Trophy Under 10. Mâine, 21 aprilie, pe terenul „Broșovszky – CPL”, din Grădiște, 12 echipe se bat pentru un loc la turneul final de la Viena, programat între 15 și 17 iunie, unde se va juca cu trofeul pe masă.

Competiția de la Arad e organizată în sistem Open, la start prezentându-se: Academia Broșovszky verde, Juventus Timișoara, Atletico Arad 2009, Viitorul Arad, Șoimii Lipova, UTA 2009Grupa A; Academia Brosovszky roșu, UTA 2008, Viitorul 2009, FK Duel Krusevac (Serbia), Progresul Pecica, Luceafărul OradeaGrupa B. 

Se va juca în sistem „fiecare cu fiecare” în cele două grupe, în meciuri a câte 15 minute, fără regula offside-ului. Primele două clasate ajung în semifinale, dar se vor juca și meciuri de clasament. Partidele vor începe la ora 9 pe cele două mini-terenuri amenajate în Grădiște, medaliile urmând să se împartă în jurul orei 15. Festivitatea de premiere va fi precedată de un spectacol al majoretelor. Partenerii puternicului turneu Sailing Pass, RAVA, OTP Bank, GISCAD și MANTUA.

Campioana de la Arad se va afla printre cele 128 de echipe din Europa, plus două din Asia, care vor disputa finala peste două luni în capitala Austriei. Deținătorea trofeului este Chelsea Londra.

Desfășurătorul turneului:









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button