UTA Arad

Pandurii își joacă printre ultimele șanse de salvare cu UTA! Dică: „Conștienți de importanța meciului, ne gândim doar la victorie”





Ca și adversarul lor de mâine, Pandurii au făcut până acum un sezon sub așteptări. Aflată în plină zonă retrogradabilă, gruparea gorjeană se agață de fiecare meci, iar vizita unei formații ce nu o duce nici ea prea bine după cele două eșecuri consecutive îi dă și mai mult curaj.

Apoi, acasă, la Motru, „alb-albaștrii” au pierdut o singură partidă în această primăvară, 0-3 cu liderul din Călărași și a pus la păstrare 7 puncte. Pe de altă parte, ultima lor victorie datează de pe 10 martie, 2-1 cu CS Mioveni. „Sunt șase meciuri de când nu am mai câștigat niciun meci, iar situația noastră în clasament s-a complicat destul de mult. Avem mare nevoie de puncte și de aceea ne gândim doar la victorie cu UTA. Jucătorii noștri sunt conștienți de importanța partidei și mai ales își doresc să demonstreze că multe dintre eșecurile sau egalul de cum trei etape cu Baloteștiul au fost nemeritate. Așadar, vrem să prestăm un joc bun, pe care să-l legăm cu un rezultat pe măsură”, anunță Emil Dică, directorul sportiv al Pandurilor.

Ca și alți „oficiali” din campionatul ligii secunde, fostul mijlocaș al Rapidului e surprins de postura în care se află UTA. „Mă așteptam să o văd mult mai sus în clasament, dar m-a surprins și ultimul lor rezultat. Ne este greu să anticipăm ce fel de echipă vom avea în față, știm doar că arădenii au destui fotbaliști care pot face diferența, dar mai ales cel mai bine cotat antrenor de la nivelul Ligii a 2-a. Este clar că au pregătit foarte bine meciul cu noi, ne așteaptă un meci foarte greu atâta timp cât nici ei nu se pot considera salvați”, mai spune Dică.

Toate cele trei absențe ale Pandurilor fac parte din compartimentul ofensiv, dar Emil Dică spune că marele inconvenient e altul: „Ne lipsesc și la acest meci Dănăricu și Skoric, accidentați de la începutul returului, dar și Lemac, suspendat după cartonașul roșu primit acum două runde. Sunt jucători importanți, dar eu cred că echipa s-ar fi exprimat mai bine dacă ar fi putut evolua la Târgu Jiu, cu suporterii alături. La Motru, autoritățile fac toate eforturile să avem toate condițiile, terenul chiar arată din ce în ce mai bine, dar nu e ca acasă. Însă, ne-am și obișnuit cu ideea că vom termina acest sezon acolo, așa că trebuie să jucăm și să ne salvăm în orice condiții”.

Vă reamintim că Dică a preluat funcția de director sportiv la Pandurii în această iarnă, după ce în turul campionatului a îmbrăcat tricoul divizionarei terțe arădene, Național Sebiș.

FOTO: Mircea OGLINDOIU









Un comentariu

  1. Meci greu pt. ambele echipe. UTA. nu ar trebui sa piarda la Tg. Jiu, trebuie sa joace cu ambitie si daruire pt. a scoate cel putin un egal,mai ales ca gorjenii au destule absente foarte importante in atac ceea ce o avantajeaza pe UTA. Sa fie bine si UTA. sa plece neanvinsa de la Tg. Jiu si sa mai reduca din emotiile retrogradarii !!! Hai baietii , hai ca se poate , mobilizati-va si scoateti un rezultat bun , hai UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button