UTA Arad

Fanii lui Poli susțin că au 300 de tichete la derby-ul Vestului, conducerea clubului UTA spune că situația e sub control: ”Biletele arădenilor nu au ajuns la timișoreni!”





Un nou episod al celui mai așteptat duel fotbalistic din vestul țării a început ieri, printr-o postare, însoțită de o poză cu un teanc de bilete la derby-ul de marți, pe forumul suporterilor lui ASU Poli. Acolo, timișorenii susțin că au intrat în posesia a 300 de bilete la confruntarea dintre favoriții lor și Campioana Provinciei și sună adunarea pentru deplasarea la Șiria.

Fiindcă am dorit să aflăm exact de la sursă despre ce este vorba și metoda prin care s-ar fi procurat tichetele, l-am contactat pe Sebastian Novovic, liderul peluzei „alb-violete”. „E simplu, băieți de-ai noștri s-au deplasat la Arad, la sediul clubului UTA și au luat câte trei, patru, cinci pachete de bilete la derby-ul de marți. Nu am mai dorit să pățim ca la meciul de acum doi ani și ne-am luat toate măsurile. Am informat deja Jandarmeria despre deplasarea noastră în număr mare la Șiria, mai departe nu e treaba noastră în ce sector vom sta marți. Biletele nu sunt pe locuri, doar că suntem siguri de accesul în stadion. Sigur, ar fi fost bine ca acest derby să se joace la Arad, pe o arenă cât de cât modernă și spațioasă, dar dacă astea sunt condițiile ne conformăm și noi. De abia așteptăm să retrăim un derby al Vestului în deplasare, după cel din 2011. E cel mai important meci al anului pentru noi, sperăm ca băieții noștri să învingă și să-i complice viața UTA-ei în zona periculoasă a clasamentului”, spune „Mihalcea”.

După cum se știe, clubul UTA a pus în vânzare pachetele de bilete la meciul primăverii începând de vineri la sediul din Calea Victoriei și la arena „Otto Greffner” din Șiria. Printr-un punct de vedere oficial, șefii grupării „roș-albe” susțin că la suporterii timișoreni au ajuns doar cota parte cuvenită conform regulamentului. ”Situația este sub control. În posesia susținătorilor echipei ASU Poli au ajuns doar cele 70 de bilete destinate sectorului galeriei și alte zece pentru oficialii clubului, la tribuna I, conform ROI. Restul sunt speculații. Suntem siguri că biletele achiziționate până acum de arădeni nu au ajuns la Timișoara”, e luarea de poziție a conducerii clubului UTA.

Până un alta, „ultrașii” de pe Bega sună adunarea și chiar susțin că în cazul în care cererea de bilete va fi mai mare de 300, vor suplimenta numărul de bilete prin aceeași metodă folosită zilele trecute. Se mai aude că timișorenii doresc să închirieze un tren Regiotrans care ar urma să-i lase chiar pe peronul gării din Șiria marți după-amiază.









34 comentarii

  1. Foarte bine…vor fi mai multi timișoreni pe stadion, sau cel puțin galeria lor va fi mai mare că a noastră, fiindcă ai noștri ultrasi nici cu întăriri de la frații steliști și hunedoreni nu au cum sa strângă o galerie de 300 de inși..
    Se pare că ne așteaptă o nouă umilință și pe teren și in tribune!

    0
    0
    1. Nu iti da filme ei au maxim 120 de oameni de peluza si asta cu greu . Steaua , Dinamo , Rapid , astea au undeva la 300 . Oricum vor veni mai multi de 300 .

      0
      0
  2. Care e problema dacă și-au luat bilete? Cine i-a oprit pe arădeni sa nu le cumpere ei? Și noi am cumpărat bilete din piața operei când am jucat la ei, și nu i-a interesat câți venim, și nici nu au cerut vreun act la cumpărarea biletelor

    0
    0
  3. Mai bine le dam si 500 de bilete ! Nu ma intereseaza , decat sa vad ” marii Uti-sti ” care isi aduc aminte de UTA doar la meciu asta , mai bine nu !

    0
    0
    1. Cine ii responsabil dacă întra 300 de timișoreni printre arădeni în micuțul stadion? O sa iasă măcel. Nu avem unde sa mai fugim decât dacă ne refugieze în căminul cultural.

      0
      0
      1. Cine sa fie ? Conducerea clubului ! Trebuia sa ne asteptam la asa ceva …. asta primesti cand nu ai stadion , primar si o conducere slaba !

        0
        0
        1. Sebastian , in fond care e problema ta ? Ce te intereseaza pe tine ce fac ei si cum se descurca? Te-ai implicat vreodata ca ei? Nu cred , atunci daca nu iti convine de ei sau altceva nu mai scrie aiureli , stai linistit . Te poti uita la Champions league , nu trebuie sa porti tu grija galeriei.

          0
          0
        1. 1.Nu pot sa vin din păcate.
          2.Nu am făcut niciodată parte din categoria persoanelor ce merg pe stadion pentru scandal/batai/injurii.

          După cum te semnezi s-ar putea sa fi specializat în sprinturi pe distanta scurta și atunci nu ii problema pentru tine.

          0
          0
          1. Saracu de tine……. Vezi-ti de treburile tale , n-ai treaba cu UTA si cu fotbalul cum nu au granita comuna Mexicul si China . Comentezi sa te afli in treaba …………

            0
            0
      2. Macel?!:)) Doar nu suntem la abator, mergem la un meci de fotbal in zona vestului ,care e considerata cea mai civilizata zona din tara. Sper sa nu va faceti iar de ras si miticii sa afiseze titluri de genul „vestul salbatic” prin care rad de noi/voi.

        0
        0
  4. Meszare, habar nu ai pe ce lume traiesti, nu ai niciun control si vorbesti numai sa nu taci.
    M-am saturat sa tratezi UTA ca pe un ABC satesc pentru ca ala e nivelul managementului tau.

    0
    0
    1. Da exact Meszar e de vină că timișorenii v-au luat fața.. ce ai fi vrut să facă Meszar? Să va de-a vouă biletele și să joace cu tribunele goale? Așa mai face niște bănuți

      0
      0
      1. Nu ai inteles nimic , eu cel putin ca suporter ma bucur ca vom avea rivali . Problema e numaru lor in stadionu ala , fiindca o data intrati pe stadion , va fi foarte greu sa nu existe incidente . Responsabili pentru asta este clar conducerea si ei vor raspunde pentru ce se va intampla !

        0
        0
          1. Domnu sebi , matale poti sa vii ,oricine te vede nu te atinge nici cu o floare .Si cei mai duri jandarmi au mila de cei saraci cu …..

            0
            0
    2. M-am săturat de acest răzvrătit, dar cât timp lovește în Meszar are binecuvântarea mea. Mă bucur că nu l-am pus pe Nick Slev, sclavul meu, mare șăf la Jandarmeria Cimișoara, ca să-i aplice interdicție după meciul tur, în care și-a pus în valoare abilitățile pe paznic, lucru ce ne-a costat destul, dar na, oricum contribuabilii plătesc.

      0
      0
  5. Dezimformare tipicã ! Au cumpãrat bilete si stau printre fanii arãdeni ! Cum am stat si noi la ei de multe ori ! HAI UTA !!

    0
    0
  6. Mai ne trebuie stadioan de 20000 de locuri, cand noi la meciul anului nu suntem in stare sa vindem 1500 de bilete! Majoritatea suntem suporteri de rezultat, daca in 2016 echipa promova multa lume revenea la stadion, dar in lipsa rezultatelor tot mai putini au ramas…mananci lături daca trebe un timp, dar te saturi la un moment dat, mai ales cand stii ca ai jucat candva cu Tothenham si Feyernoord de la egal la egal, iar acum vine snagovul si iti dă o carută de goluri la tine acasa!

    0
    0
    1. Uta ăsta lui falca-Meszar n-are treabă cu feyenord de aia nu sunt nici spectatori .asta I înființată în 2013..Meszar a tras toate sforile să se desființeze uta sa .acuma să adune de la atletico spectatori

      0
      0
  7. Am impresia că galeria noastră ne-a trădat și au dat bilete dușmanilor. Altfel cum puteau să le cumpere? Sau poate m-a trădat Meszar pentru că l-am adus pe Popa și nu mai vreau să fac combinațiile prin el? O să se folosească de acest meci ca să se bată cu cimișorenii, iar eu și Ionuț Popa să nu ne mai putem bucura de milioanele de euro, pe care intenționam să-i furăm printr-o metoda nouă.

    0
    0
    1. Anul 2018, intradevar foarte amuzant . ” HAHA ” , chiar radem de ce scrii asa e societatea in zilele noastre …. Stai in spatele unui calculator si troleaza , tasteaza orice doar sa fie ceva acolo .Las-o balta , mai bine te maturizezi si daca ai peste 18 de ani atunci chiar e trist .

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button