Rugby

Rugbiștii arădeni au cedat „lanterna roșie” după al doilea succes stagional





Vizita lui RCM Galați le-a oferit prilejul celor de la CS Universitatea Arad să bifeze a doua victorie stagională în Divizia A la rugby. Cele 4 puncte au venit la pachet cu pasarea „lanternei roșii” celor de la Bucovina Suceava, în timp ce adversarii de ieri s-au ales cu punctul bonus defensiv

Așadar, pe terenul din Sânnicolau Mic, „studenții” s-au impus cu 29-24 în fața moldovenilor de pe locul 6, după eseurile reușite de C. Farcaș (2), Grindei, Datcu și Burai și transformările lui Perici și Szucs. „Deocamdată, am scăpat de ultimul loc, dar trebuie să facem un rezultat bun și la Suceava pentru a rămâne pe poziția pe care suntem acum. Am spus și cu alte ocazii, această echipă are potențial, iar cu 9-10 jucători ar arăta chiar bine. Dar, atâta timp cât ne lipsește finanțarea privată suntem condamnați să mergem înainte în această formulă ce nu se poate bate cu adevărat decât cu echipele din partea a doua a clasamentului Diviziei A. Cu un singur sponsor, firma de pază DEI, nu putem emite pretenții la un buget de salarii pentru un lot competitiv”, ne-a declarat Marian Grindei, antrenor și jucător la CS Universitatea.

Revenind la partida de ieri, să spunem că CS Universitatea a abordat-o în formula: Grindei, Marinca, Roșian – A. Cristea, A. Farcaș – Postolachi, D. Stoica, Miu – Erdei, Nastiuc – Dat, Sîrbu, C. Farcaș, Burai – Perici, plus Szucs și Bordea.

Din păcate, meciul a fost marcat și de o accidentare gravă. În minutul 5, Gălățeanul Cristian Bianu s-a accidentat grav la genunchi și a fost internat de urgență la Spitalul Clinic Județean, unde se află și acum.

După Tomitanii Constanța – Gloria Buzău 18-27, CS Năvodari – Știința Petroșani 36-13, CSM Bucuvina Suceava – RC Bârlad 10-19, adică celelalte rezultate ale etapei a 12-a, clasamentul la zi arată astfel:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button