Cluburi polivalente

Kaiacista Natalia Ciocluţ a cucerit aurul la Szeged





Szegedul a găzduit, duminică, pe pista olimpică Maty Er, NKM KUPA Hanzok Őrs Emlekverseny (CUPA NKM), practic deschiderea anului competițional de kaiac – canoe pe distanțe lungi.

La competiţia din ţara vecină au participat un număr de aproximativ 700 de sportivi, din Ungaria, România şi Serbia. Secţia de la CSM Arad, coordonată de antrenorul Alexandru Stoian, a aliniat la startul întrecerii două sportive: Natalia Ciocluţ, care la K1 U24, pe distanţa de 4.000 de metri, a ocupat primul loc, alegându-se cu medalia de aur şi Alexandra Almaşi, care la K1 J1, pe aceeaşi distanţă, s-a clasat pe poziţia a 12-a.

Bronz la bărci dragon!

La bărci dragon (bărci de 22 persoane, 18 echipaje), pe distanţa de 200 de metri, combinata CSM Arad – West, a obţinut medalia de bronz în componenţa: căpitan echipaj – Alexandru Stoian; Muscă Gheorghe, Tuță Bogdan, Ienciu George, Koromi Roland, Lupo Ioan, Suciu Alina, Ciocluț Natalia, Pulbere Luca, Gorbe Zeno, Korda Balazs, Almași Alexandra, Cenădan Anamaria, Banciu Narcis, Kovacs Attila, Copăcean Corina, Dan Săcmărean, Ila Gheorghe, Iercan Călin, Micu Florin, Iacob Adrian, Păiuș Victor şi Zaharia Darius (TM). Au concurat un număr de peste  peste 400 de sportivi, cursele derulându-se pe pista Olimpica Maty Er.

csmarad.ro









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button