Liga a 2-a

Roșu nu mai prinde derby-ul cu FC Argeș! Fostul antrenor al UTA-ei a fost demis de pe banca Mioveniului





Înfrângerea de pe teren propriu, de ieri, cu Dacia Unirea Brăila, scor 0-1, în etapa a 31-a a Ligii 2, i-a fost fatală antrenorului Mioveniului, Laurenţiu Roşu (42 de ani). Fostul stelist a fost demis în această dimineaţă după ce gruparea argeşeană a înregistrat rezultate sub aşteptări sub conducerea sa. Este al cincilea antrenor schimbat în acest sezon la CS Mioveni, după Florin Marin (etapele 1-6), Adrian Mihalcea (etapele 7-9), Gheorghe Mihali (etapele 10-15) şi interimarul Mihai Olteanu (etapele 16-17).

Laurenţiu Roşu a fost numit antrenor principal la CS Mioveni în luna noiembrie a anului 2017 şi a condus echipa între etapele 18 şi 31, lăsând-o pe locul 8, cu 41 de puncte. Odată cu Roşu, de la Mioveni pleacă şi preparatorul fizic spanion Felipe Franco.

Rezultatele obţinute de CS Mioveni cu Laurenţiu Roşu antrenor (15 meciuri / 14 în campionat şi unul în Cupă):

5 victorii / dintre care două la „masa verde”
3 egaluri
7 înfrângeri / dintre care una în Cupă

În cariera sa de antrenor principal, pe lângă CS Mioveni, Laurenţiu Roşu a condus-o şi pe UTA Arad, echipă pe care a clasat-o pe locul 3 în sezonul trecut al Ligii 2, a dus-o până la barajul de promovare, dar unde a cedat în faţa prim-divizionarei ACS Poli, ca apoi nu i s-a mai prelungit înţelegerea. Cariera de antrenor şi-a început-o în anul 2010, la FC Vaslui, unde l-a secondat pe spaniolul Juan Lopez Caro. Între 2012 şi 2014 a activat la Petrolul Ploieşti, parte din staffurile lui Cosmin Contra şi Răzvan Lucescu, iar în sezonul 2014-2015 a fost antrenor secund al lui Costel Gâlcă la FCSB, unde a câştigat campionatul, Cupa şi Supercupa.

CS Mioveni îşi schimbă antrenorul chiar înaintea derby-ului local cu FC Argeş, programat luni, de la ora 19:30. Pe banca tehnică vor sta Iordan Eftimie (principalul echipei secunde) şi Mihai Olteanu (secund permanent la CS Mioveni).

Marius Anghel









4 comentarii

  1. Pregătit pt. o meserie alunecoasa și avind in spate goluri marcate împotriva marelui Real norocul nu-i ajută pe unii ! E cazul lui Roșu,om onest cald cooperant, pe deasupra și educat . Mai rămîne să ne întrebăm ::ori ei nu sunt antrenori ori astea nu sunt echipe ! Și că în piesele lui Caragiale ::din aceasta dilema nu putem ieși. !!

    0
    0
  2. Rosu a crezut ca este ca si la Arad primit,apoi debarcat,macar ca ar fi trebuit continuat cu el!Nu a avut conditiile lui Mihalcea,nici pe departe!Nici „elefanti” nici restul!
    In afara de mici sincope,deraieri inevitabile,am fost la baraj cu el si cu Nacho!
    Mioveni i-a trebuit!Nu a luat in considerare ca de la inceput,jucatorii nu l-au dorit,ba chiar declara ca va incerca sa reuneasca unitatea unui vestiar scapat de sub control,al Mioveniului.Posibil ca nu a luat in considerare dorinta autoritatilor, argesene de a readuce brandul FC Arges pe prima scena!Asta dupa ce Penescu,la fel ca si Martean,a ingropat cu buna stiinta brandul!Pic,Pic dar pana la urma Poc,Poc!
    Laurentiule,te asteptam cu drag inapoi,daca se doreste ceva pe aici!
    Daca nu,doar de bine!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button