SCU reacționeză după evenimentele de la derby-ul Vestului: ”O conducere demisionară, prizonieră în țarcul absurdului și obtuzității, ne-a luat și singura bucurie a unui sezon cenușiu”

SCU reacționeză după evenimentele de la derby-ul Vestului: ”O conducere demisionară, prizonieră în țarcul absurdului și obtuzității, ne-a luat și singura bucurie a unui sezon cenușiu”

După cum vă spuneam și ieri ecourile celui mai incolor derby al Vestului din istorie se sting greu, iar astăzi a sosit comunicatul celor de la Suporter Club UTA, care – conform așteptărilor – atacă dur conducerea clubului fanion a Aradului. Pentru prima dată, organismul fanilor vorbește public despre conducerea demisionară a „Bătrânei Doamne”, dovadă că, spre desosebire de finalul anului când Alexandru Meszar și echipa sa s-au arătat dispuși să plece, acum acesta pare de acord cu acest demers: ”Sperăm ca în cel mai scurt timp posibil UTA să aibă o conducere demnă de acest nume”. În comunicatul de mai jos se mai vorbește despre o încercare a segregării susținătorilor celei mai titrate grupări din Provincie, dar este atacat din nou Ionuț Popa, ”un om cu un cazier impresionat”.

Dar iată mai jos luarea de poziție a SCU în urma incidentelor de la derbyul UTA – Poli:

”<<Fotbalul fără suporteri nu înseamnă nimic>> – atrăgeam atenția luni, când deja era evidentă intenția conducerii demisionare a clubului UTA de a nu permite în stadion accesul tuturor persoanelor care și-au procurat în mod legal bilete, indiferent de echipa susținută. Din păcate persoanele din conducerea clubului au ales să rămână prizoniere în țarcul obtuzității și al absurdului, iar ca urmare singura potențială bucurie care ne-a mai rămas după un sezon cenușiu ne-a fost luată printr-un abuz nedemn de numele clubului pe care îl reprezintă încă cei care au luat această decizie. Pe lângă uciderea spiritului unicului derby adevărat ce se mai joacă la nivelul primelor ligi din România, clubul UTA s-a ales cu încă o rușine națională, (a câta în ultimii ani?!) dar și, probabil, cu acțiuni în instanță din partea celor care nu au fost lăsați să intre în stadion (ori să iasă din stadion!), deși se bucurau de drepturile oferite oricăror deținători de bilet sau abonament. 

Din păcate ceea ce s-a întâmplat cu ocazia acestui UTA-Poli reprezintă adâncirea conducerii demisionare a clubului UTA în atitudinea sfidătoare față de valorile Bătrânei Doamne, începută în momentul în care s-a decis acoperirea unui lanț de greșeli managerial-sportive prin aducerea la echipă a unui om cu un „cazier” impresionant de fapte și declarații reprobabile la adresa UTA-ei. Suntem revoltați nu neapărat de declarațiile iresponsabile făcute ieri de acestui personaj (pentru că oricum nu ne mai așteptăm să auzim nimic decent din partea sa) ci de faptul că, în loc să încerce să calmeze incendiul provocat de incompetența și obtuzitatea de care au dat dovadă, conducătorii demisionari ai UTA-ei i-au permis unui angajat care are cu totul alte atribuții în club decât problemele organizatorice, să împroaște încă odată cu venin, minciuni și provocări. Din declarațiile acestui personaj se conturează un plan tot mai evident de segregare a suporterilor, care suntem convinși că nu va reuși deoarece indiferent de diferendele de moment, suporterii UTA-ei au știut să se întoarcă mereu în matca adevăratului spirit textilist. Vocea noastră va rămâne să fie auzită, nu va fi „liniște” niciodată dacă prin liniște se înțelege coabitarea cu mârlănia și prostia, iar UTA nu va deveni încă o echipă lipsită de identitate, așa cum vedem mult prea multe exemple în fotbalul nostru. E ciudat totuși să constatăm că deși în general o conducere demisionară încearcă să asigure o continuitate cât mai lină către viitor, cei care de aproape un an anunță oficial și neoficial că pleacă de la UTA, par determinați să distrugă tot ce s-a (re)construit la acest club în materie de imagine.

Nu putem să nu subliniem că la originea acestor evenimente reprobabile se află eternele noastre probleme legate de infrastructura sportivă, din cauza cărora un UTA – Poli a trebuit să fie programat la Șiria. Despre incompetența sau reaua voință a celor responsabili de acest lucru am tot vorbit (și cei vinovați să nu-și facă iluzii, vom vorbi tot mai mult de acum încolo) însă atât suporterii cât și conducerea clubului UTA trebuiau ca în ciuda condițiilor precare să facă tot ceea ce era posibil pentru a menține viu spiritul acestui frumos derby. Conducerea demisionară a clubului UTA nu s-a arătat în niciun moment suficient de competentă pentru a asigura minime condiții decente pentru acest derby ba mai mult, prin atitudinea sfidătoare din ultima vreme, i-a îndepărtat și pe cei care, așa cum s-a întâmplat mai mereu în ultimii ani, ar fi putut ajuta și sprijini efortul organizatoric pentru ca UTA să iasă onorabil (pe cât era posibil în condițiile date) din această provocare. Ce a obținut în schimb? scandal peste scandal și trei puncte câștigate în mod „glorios” la masa verde.

Toate evenimentele din ultimele zile ne-au demonstrat că decizia luată în urmă cu mai multe săptămâni, aceea de a întrerupe orice colaborare cu actuala conducere demisionară a clubului, a fost una corectă. Cei care încă mai conduc clubul UTA dovedesc că s-au îndepărtat total de la principiile de profesionalism, moralitate și decență care au stat la baza acestui proiect. Noi vom continua să apărăm și să susținem aceste principii și sperăm ca în cel mai scurt timp posibil UTA să aibă o conducere demnă de acest nume. Nu ne dorim lucruri miraculoase din punct de vedere al performanțelor sportive dar ne dorim normalitate și dorim mai ales să scăpăm de acest șir interminabil de umilințe la care este supus numele pe care-l iubim.

Pentru noi doar UTA contează!”

Suporter Club UTA
27.04.2018

Facebook Comments
19
9

149 de comentarii


 1. Pentru voi doar poli contează … SCU .ati distrus si aceasta echipa UTA .Nu-i problema puteti ,,naste alta UTA ,, ca in viata totul e posibil . dar va venii vremea cind veti raspunde in fata intregii suflari aradene ,santeti o pata mare de rusine pe obrazul intregii suflari alb-rosi din intreaga lume ! SA VA FIE RUSINE

  69

  33
  Răspunde

  1. Nu pot sa cred ca au dat comunicat in care sar in apararea fanilor lui poli, dupa ce in tur s au batut precum chiorii, unii avand intrrdictie pe stadion.poate au ganduri de infratire.
   I Popa nu e bun. Falub este? Mihalcea este? Chirila este? Lacatus este? Miriuta este? Ce ati patit de la ultimii 5 enumerati? Cam toti in afara de Popa si au batut joc.Popa doar a vorbit dar nu a lasat o pe UTA la greu.

   47

   20
   Răspunde

   1. Nu a lasat-o la greu, dar a fost langa ea?! A venit cand a fost liber de contract, dupa inceperea returului. Nu a venit de la inceput (liga a 4-a) sau macar in iarna, ci doar cand a fost liber de contract. Din vara cred ca va pleca daca i se va oferi un contract. Nu va sta alaturi de UTA, caci va fi greu si din vara.

    15

    23
    Răspunde

    1. Nu l-a chemat nimeni mai inainte pentru ca se credea ca nu este nevoie de el si omul isi facea meseria in Liga intai. In vara a fost ceva dar s-au opus SCU.

     26

     8
     Răspunde

     1. Foarte bine ca s-au opus cine vine si isi bate joc , nu are ce cauta din nou la club . Afara nu vezi asa ceva , mai vezi poate o tradare din partea jucatoriilor . Dar dupa ce a facut si se stie bine de ce a fost adus , site bine Falca ce face . Si sustinatorii acestui om de nimic, ziceau ca in cateva saptamani o sa evoluam ca joc etc . Acelasi jos il avem , nu e nimic schimbat . Singurul schimb ce s-a facut este ca nu mai e nimic placut sa mergi la un meci al UTA-EI . Si cine crede unele declaratii ale lui e naiv , doar atat spune . Dar o sa va las sa va convingeti !

      16

      16

     2. @lucian,imi stii parerea despre Popa,nu mai intru in detalii….In schimb ar trebui sa discutam in acest caz despre un Chirila,Mihalcea,Falub!
      Oricum asa tradator si cat rau a facut UTA-ei,nu stiu cine ar fi venit in locul lui,niciuna dintre variantele vehiculate nedorind sa se inhame in degringolada din curtea noastra…..
      SCU si galeria aceasta,au reusit sa-l detroneze de departe!
      Despre Popa,analele istoriei vor trece probabil peste,dar peste ce au facut aceasta turma de salbatici,nu se va uita niciodata!
      Vad ca dau comunicate,peste comunicate,dar nu mentioneaza faptul ca au cedat ostentativ 300 bilete(pachet de 3),intr-un plan diabolic, timisorenilor,timp in care din sediul clubului,biletele se dadeau pe verificate!!
      Asta vreau sa aud din gura lor!Pe mine nu ma intereseaza ce spune Proca,interzisul Kidu sau Colin….Ci pe altii din galerie,care ar fi vrut sa fie in peluza 1.
      Niste expresii de academician,pe care sunt absolut si ferm convins ca 99% din SCU,nu stiu ce inseamna!I-auzi „obtuz” si altele…
      Rusine sa va fie!
      Respect pentru cei cativa care nu au fost pucisti si si-au ocupat locurile!Atat de putini cati au fost!

      9

      5

  2. Dascale , chiar nu are sens ceea ce scrii . Daca ai stii chiar si fanii celor de la Poli Iasi s-au solidarizat cu Timisorenii si nu au intrat pe stadion la meciu cu Astra de ieri, de ce ? Pentru ca nu e normal ce se intampla in fotbalul nostru , suntem o tara care mai are aceleasi forme comuniste , cine crede ca am scapat de ele se inseala amarnic . Traim in acelasi cumunist , cum sa lasi oameni cu bilet afara doar fiindca tu presupui ca s-ar fi macelarit . Se stia de atatea zile ca vor veni in numar mare asa ca conducerea trebuia sa i-a atitudine si sa gaseasca o solutie . Ei au preferat sa dea repede niste ordine , gata nu intra nimeni si asta e ! Pai ce derby mai e si asta , defapt ce meci ? Sa stii ca foarte multa lume a apreciat ce au facut galeriile , asta pentru ca fotbalul este pentru suporteri . Ziceti macar pe fata ca aveti ceva cu ei si gata , cautati sa va agatati de tot felu de motive banale . Ei au procedat bine , voi ca suporteri ai UTA-EI daca asta sunteti si nu doar critici care credeti ca ar fi fost procedura corecta ????? Sa se gaseasca o solutie ca ei sa fie pe stadion s-au ne intereseaza doar Falca , sa vina banii , lasa ca e bine si asa sa intram doar in Liga 1 care e oricum la fel de varza !!!!! Inca ceva o informatie , erau 100 de oameni de la Dey si Elite , animale , cine credeti ca trecea de ei ??

   13

   23
   Răspunde

   1. Nu dezinforma, nu aveau bilete pentru galerie, aveau pachetele aradenilor primite de la cine i-au pacalit. Se stia ca trebuie sa vina 70, adica exact cate bilete au fost date oficial de club si cati incapeau in sectorul protejat cu gardurid e 2 metri de la omologarea stadionului. Daca anuntau ca vin 1000 trebuia sa golim stadionul? Au venit ilegal si au fost tratati in consecinta. E bine ca nu au fost incidente cum au fost in toamna la Timisoara. Restul, sunt pareri ale unora care se cred mai presus de legi si regulamente sportive.

    36

    11
    Răspunde

    1. Domnule Lucian , ati vazut dumneavoastra ce bilet era ? Daca ei nu aveau bilete atunci foarte bine , ca nu au intrat , dar a verificat cineva acele bilete ? Si hai sa fim seriosi nu veneau ei 1000 cand ei stiau cate locuri sunt pe siria ! Dar undeva e ceva normal sa fie 250 – 350 de timisoreni , si noi daca am juca pe stiinta cam tot atatia am merge . Poate si mai multi cu riscu de a nu putea intra . E derby , asta face diferenta dintre un derby si un meci cu balotesti .

     9

     16
     Răspunde

     1. Aveau pachete, luate de la Arad, 3 bilete in plic. Galeria a primit 70+10 BILETE doar pentru acest meci. Fără plic 🙂
      Au fost chemați cei 70 sa intre pe stadion, dar au refuzat, au spus ca ei sunt 350, ori toti ori nicunul. Nu s-a pus problema sa vada cineva ceva ca nu au venit la poarta stadionului. Nu cred ca merg 300 de aradeni pe Stiinta daca se primesc 20 de bilete la club.
      Da-mi une exemplu de meci, de oriunde, la care au mers GALERII cu mai multi decat au primit OFICIAL BILETE. Da-mi un exemplu, tu sau altcineva care le plangeti de mila lor si nu echipei noastre care s elupta la retrogradare si are nevoie de puncte. E mai importanta smecheria timisorenilor si a celor care i-au pacalit cu pachetele decat sa incurajam echipa inainte de meci, in timpul meciului si in general sa scapam odata de pozitia din clasament. Frumos ne sta sa povestim 3 zile despre asta. Bine ca s-a terminat cu bine pentru noi si asta e.

      23

      9

     2. @lucian
      Cauta pe net un meci CFR-U Cluj, O sa vezi ca in tribuna a doua au fost pusi cei de la u cluj fiindca pe ultima suta conducerea cfr ului si-a dat seama ca sunt prea multi pentru sectorul oaspete. Mai termina cu aberatiile. Asta e doar un exemplu, poti sa mai cauti si singur pornind de aici.

      9

      13

     3. pai acolo stadionul ii cat china, ce comparatie ai gasit 🙂 cu tribune despartite calumea si ei au fost cateva mii la capacitate de zeci de mii, puteau sa-i imparta cum vroiau

      16

      7

    2. Sa vezi ce pacaleala va fi, daca ei au pachetele aradenilor sa vina si la meciurile urmatoare ale UTA-ei de acasa, unde vor fi 50-100 de aradeni, cati suntem de obicei si ei sa fie 280 (350-70 de bilete ale galeriei). Si noi, aradenii, mergem cu bilete cumparate din Timisoara la meci la ei. Singura problema pe care eu o vad aici e stadionul din Siria, care nu indeplineste conditiile sa bagi suporterii adversi. Ma gandesc ca, inclusiv conducerea sa fi fortat aceste incidente pentru a pune presiune pe Primar sa finalizeze stadionul.

     6

     3
     Răspunde

     1. Pai daca vin, tot 70 incap in acel sector, ei refuza si tot pe camp vor sta 🙂 Conducerea nua re ce sa forteze, pana in august tot va fi gata Motorul si se termina cu exilul de la Siria.

      6

      6

     2. pai nu vor intra 70, vor intra toti ca au bilete, aici nu sunt galeira politehnicii, intra baietii calm cate 2 stabilesc unde formeaza un grup, dau un exemplu, in pelauza opusa galeriei aradenilor ori, la cat de gol va fi stadionul pot sta la tribuna I si dupa ce intra toti, va fi bai.

      1

      4

     3. Hai sa ne intelegem, una este sa vii ca si GALERIE si alta sa vii individual. Pot sa vina individual, fara tricouri mov, intra frumos si pot sa se adune apoi unde vor si sa faca ce vor daca ii lasa firma de paza. Asa vor dovedi ca nu s-a inselat conducerea cand i-a tinut departe de stadion si se lamuresc si cei care acum le iau apararea.

      12

      7

     4. ASTA AR FI CU ADEVARAT INTERESANT…SPER CA CEI CARE LE-AU VANDUT BILETELE SA FI SCOS ACELE BILETE PENTRU MECIURILE URMATOARE, PENTRU CA ALTFEL SAR PUTEA SA AVEM SURPRIZE…

      3

      0

    3. Da ma , daca aveau 1000 de bilete 1000 trebuiau sa intre, pentru ca au cumparat biletele pe care aradenii nu le-au cumparat. Logic e daca un om cumpara un bilet care ii da accesul de intrare atunci lasal sa intre. Nu tot o tineti ca aveau drepula 70 de locuri pt. ca regulamentul spune MINIM 5% din capacitatea stadionului nu spune ca e MAXIM. Acest derby e asteptat mereu ca painea calda de cele doua tabere dar fara galerii nu are nici un farmec, s-a vazut de fapt. Cei de la clubu stiau ca vin 300, a avut timp sa se pregateasca ca sa-i poata primi in maxima securitate dar au preferat sa ne fure tuturor bucuria acestui derby.

     5

     5
     Răspunde

     1. Au fost date 70 de BILETE OFICIAL DE CATRE CLUB pentru 70 de locuri special amenajate de la omologarea terenului, nu erau special amenajate pentru polisti. Stadionul este mic, de doar 1400 de spectatori, e normal sa dai minimul, adica 70. La fel ati face si voi cu Stiinta, ne-ati da 20 de bilete 🙂

      Restul polistilor au fost pacaliti cu PACHETE DE 3 MECIURI pentru ARADENI, deci alt produs, pentru 3 meciuri ale echipei UTA.
      Voi ati venit GALERIE DE 350 de persoane in loc de 70 cat ATI PRIMIT OFICIAL BILETE, NU PACHETE DE 3 MECIURI PENTRU ARADENI. Clubul UTA atat a oferit, atat a pregatit, nu 350 sau 1000, a dat 70 oficial si atatia astepta la stadion ca si GALERIE. E simplu si logic.

      Anul trecut ati stat intr-o gradina in Aradul Nou si nu v-ati plans ca nu ati vazut meciul, acum ca ati stat la aer curat la Siria, va plangeti. Asta este, regulile sunt pentru toata lumea, respectati-le daca vreti sa fiti respectati. Cereti banii inapoi de la cei care v-au pacalit cu PACHETELE PENTRU ARADENI, aveti dreptate si va sustinem si noi, sunt banii vostri, chiar daca faceti ce vreti cu ei, cineva v-a inselat.

      Derbyul fotbalistilor este asteptat de spectatori, nu bataia ultrasilor. Lasa ca jucam la anul iarasi si pe Motorul primiti 200 de bilete iar voi puteti sa inchiriati si la anul Paltinisanu si sa va bucurati de 1000 de aradeni la tribuna a doua, ca o peluza am inteles ca se inchide.

      9

      5

     2. La cata seriozitate avem la clubul nostru va curge multa apa pe Mures pana vor mai merge 1000 de aradeni la Timisoara la meci….

      7

      2

   2. Sincer să fiu, nu înţeleg „fenomenul ultras”. Pare a fi o auto-băgare-n seamă a unui grup de indivizi care separat, luaţi unu câte unu, nu înseamnă nimic. Sau, altfel spus, care nu sunt în satre să performeze într-un alt domeniu.
    Foarte stranie mi se pare atitudinea asta recentă de solidaritate cu movii. Sigur că ar fi fost frumos un UTA – Poli cu ambele tabere în tribune. Dar aceste meciuri sunt de risc maxim. Există nişte norme de securitate care trebuie respectate. Marţi, stadionul a fost o „cutie de chibrituri”. Imposibil de atins un minim necesar de siguranţă în condiţiile date, cu atâţia movi la faţa locului.
    Ca o comparaţie, în Olanda, de 9 ani, derbiurile Feyenoord – Ajax se joacă fără fanii oaspeţilor. Aşa au decis organizatorii, din motive de siguranţă. De fiecare dată este o atmosferă stranie, când dau oaspeţii gol, se aud vocile jucătorilor din teren. Dar niciodată niciuna dintre grupările de fani nu s-a solidarizat cu
    tabăra adversă, deşi spectacolul din tribune a suferit. La un moment dat, un lider al unei facţiuni de fani Feyenoord a spus că, deşi şi-ar dori ca fanii lui Ajax să fie pe De Kuip, nu se pune problema unei chestii subversive care să-i ajute să-şi cumpere bilete, pentru că atunci s-ar amesteca identităţie. Ar ieşi un fel de Feyax – Ajenoord..
    Oricum, eu cred că propriul club este mai important decât, să-i zicem, acest „cod nescris al onoarei” dintre partizanii fenomenului ultras.

    13

    4
    Răspunde

    1. Nu poti face o comparatie intre fenomenu din tara noastra si cel de afara , la noi au murit toate echipele de traditie . Iar mentalitatiile difera de la tara la tara , aici fiind atatea abuzuri se mai unesc . Tin minte ca a fost la un moment dat acum multi ani un portest anti frf la care au participat toate galeriile din tara . Deci depinde de tara si gandire .

     2

     1
     Răspunde

     1. daca ultras tin cu traditia si pun pret pe palmares, de ce la Timisoara unde ACS are palmaresul, ei au alta echipa iar la Craiova, unde CS U are palmaresul ei tin cu Mititelu.
      poate iese sentinta si la FCSB ca au palmaresul si ultrasii tin cu Steaua …
      la UTA, cine are palmaresul?

      3

      2

     2. @Doar Uta!La noi au murit traditii pentru ca uzinele sau departamentele care le aveau din vremea lui ceasca,au disparut si acele echipe de brand,au incaput pe mana unor asa numiti miliardari de carton!
      Dar le ei,nu au murit traditii ci oameni nevinovati!Siguranta este primordiala!Cat timp a stat oare Anglia pe dinafara competitiilor internationale,din cauza ultrasilor Hooligans?Aici raspunde-mi te rog!
      Nu mai insista te rog cu palmaresul!Stii cine detine palmaresul UTA?Atunci ciocu mic!

      4

      1

 2. Fara suparare , daca tot tineti la motto-ul din final : „Pentru noi doar UTA contează!” , erati in peluza si ati fi incurajat echipa i n d i f e r e n t de circumstantele de moment …restul e can can…

  57

  20
  Răspunde

  1. Echipa a fost incurajata de afara . Echipa este incurajata in cele mai grele momente ale ei , sa vi de fiecare data la Siria sa sustii UTA , sa vezi pe cei de la tribuna cum aplauda pe Popa stiind bine toata lumea trecutul lui la UTA , mi se pare ceva grotesc . Lasa hai ca dam mereu vina pe galerie , ei sunt mereu de vina . Pai de ce nu ati mers la peluza sa cantati ? Cautati doar motive si ii faceti mereu drogati si betivi chit ca is cativa sportivi acolo dar asta e pretextul vostru pentru ei , drogati si betivi . Si totusi mereu baietii aia drogati si betivi au venit si au ajutat UTA voi stati si comentati aici , comentati chiar degeaba si niste aiureli de te doare capu . Ne-am saturat de fotbalu asta fara culoare , vrem suporteri pe stadione ! Meciu de marti nu a fost cu nimic diferit fata de un Voluntari – Chiajna , asta e adevaru nu va mai ascundeti sub comentarii . Pe voi va doare in cot de multe , va place CRITICA ! Daca il iubiti pe Popa si nu mai puteti critica antrenorul s-au anumiti jucatori atunci treceti la galerie asa faceti voi mereu .

   14

   18
   Răspunde

   1. Mama prostilor este mereu gestanta!Cum adica,la tine acasa iti incurajezi echipa de afara?Bine ca Falca nu v-a facut un ecran in fata primariei,ca sa-l injurati direct langa biroul nr1!
    Putem critica si pe Popa si jucatorii,oricand(personal o fac daca simt)!Nu ne opreste nimeni!Dar la voi,fasolea este deja in foc,pentru ca mucii au depasit concentratia!

    3

    4
    Răspunde

  2. Un mod foarte ingust de a privi realitatea… Felicitari posrsorului.

   2

   9
   Răspunde

  3. da pe voi totusi cine va impiedica sa faceti galerie cine nu va lasa ca nu va mai intelg ce tot vreti?
   la fel cum voi nu vreti sa cantati asa au momente cand nu vor nici ei,….simplu
   sau ei is obligati?ca asa vret-i voi,ca nu canta pe bani si asta ii meseria lor
   daca nu vreti sa cantati in peluza nu cumva sa va amestecati cu drogatii sau betivii(apropo aproape jumate din ei au o facultate sau functii grele pe unde muncesc) faceti-o la tr1 la tr2 dar daca nu o faceti ciocu mic

   6

   2
   Răspunde

 3. SCU = niste aroganti nesimtiti, l-au pupat in c.r pe Falca si Meszar pentru interesul lor, iar acum nu mai stiu pe unde sa scoata camasa…vi se intorc faptele „bune” pe care le-ati facut nu cu mult timp in urma, nesimtitilor…

  55

  20
  Răspunde

  1. Interesul lor este si va fi sa traiasca UTA in primu rand sa nu fi murit atunci cu totu , acum nu mai erai sa comentezi pe aici , asta e singurul lor interes. Nu se alege nimeni cu cascaval si te asigur ca nu a pupat nimeni pe falca sau Meszar . S-a cerut doar o normalitate si sa investeasca in UTA fiindca e valoarea noastra , nesimtit esti tu . UTA a suferit pana acum doar din cauza lui Falca si asta e adevaru , episodu de pe motoru jucatorii scotand apa cu o usa , episodu asta . Toate s-au intamplat din cauza conducerii dar te inteleg , dormi pe tine si ai vrut sa scrii si tu ceva .

   19

   8
   Răspunde

  2. @AAA un nesimtit mai mare ca tine nu am vazut pe aici de pupat in cur sa-i pupi tu pe cei de la SCU care de mai bine de 10 ani se implica cu timp, bani si nervi , fac efectiv ceva pentru UTA si cine poate spune ca nu e adevarat e un nesimtit ca tine mai handicapatule.

   9

   7
   Răspunde

 4. SCU numeste investitorii…numeste antrenorii…opreste meciuri…ei sunt miezul din….
  Totul trebuie sa se intample sub atenta coordonare a acestui Proca si SCU….hai ca suntem de ras deja…

  55

  20
  Răspunde

  1. Bine ca esti tu miezul de la tastatura , cine te opreste pe tine sa nu ajuti UTA ? Esti de ras cu comentariu asta .

   9

   21
   Răspunde

  2. ai tot dreptul sa te inscrii si tu in SCU SI ATUNCI AI SI TU UN CUVANT DE SPUS… PANA ATUNCI SPOR LA. SCUIPAT SEMINTE

   6

   10
   Răspunde

   1. Am observat ca din SCU se iese mai degraba decat să fie noi inscrieri.

    12

    6
    Răspunde

    1. Lucian, ai cam inceput sa fii partinitor! unui ziarist ii sta bine sa fie echidistant…sau NU?!

     4

     3
     Răspunde

     1. pastrez distanta fata de cei care fac smecherii si ne iau pe ceilalti de prosti … nu sunt ziarist

      7

      6

     2. @Gabriel….adica neutru cum face presa si crainicii timisoreni?
      Sau ai uitat numeroasele deplasari pe Paltinisanu,unde exact ei incitau prin statii?
      Sau ce ai vrea?Ca sportarad sa le ridice osanale?
      Am spus-o de multe ori ca eu am voie sa spun unele,chiar daca zvonistici,dar redactia niciodata!Eu am spus de nenumarate ori ca „se aude”,neconfirmat,dar Lucian si Mnerie nu au facut-o decat ulterior!Abia cand lucrurile erau clare!
      De luni am scris ca biletele pentru timisoreni,au plecat din Pub!Am spus-o si conducerii,dar nu le venea sa creada!Iata contrariul!
      Sportarad au stiut si ei in cele din urma,dar nu puteau sa iasa cu un articol pe aceasta tema din cauze verosimile,pana cand cel putin o voce din cadrul clubului a confirmat!

      4

      1

    2. Asta e singura ta observatie ? Ai mai observat ca lumea nu mai stie cand are UTA meci ? Ai observat ca mergem din rau in mai rau …. Lucian e mai important pentru tine si altii de genul tau sa va dati filme pe aici ca ar fi fost nu stiu ce bataie , decat sa vedeti realitatea si anume ca este cineva care lupta impotriva tuturor pentru UTA , impotriva mentalitatii voastre care a ucis toate echipele de traditie din Romania , impotriva autoritatiilor locale fiindca sa fim serios ( Falca baga doar pentru interesul sau personal bani si inca cum ii baga ) , impotriva conducerii , impotriva acelui mustacios ca antrenor nu il pot numi . Ma bucur foarte mult ca mai sunt ARADENI cu coloana care lupta pentru orasu asta si pentru acest club , chit ca o fac in felu lor . Mai bine asa decat ca la Craiova sau alte orase unde toti sunt divizati , aici macar ei sunt putini dar uniti si pentru asta au toata stima si respectu meu !

     9

     2
     Răspunde

     1. pentru mine UTA este amintirea unui stadion plin cu mii de oameni cu tricouri alb-rosii, care se ridicau in picioare la orice faza de atac a echipei iubite, care scandau numele favoritilor si a idolilor din teren … influenta tricourilor negre a facut ca de exemplu la timisoara, o echipa are palmaresul iar cealalta are tricourile, la steaua, una face performanta cealalta se bate la propriu cu urmasii rapidistilor, la craiova una umple stadionul iar tricourile negre il au idol pe un smecher cu ochelari de soare.

      daca tricourile negre vor sa si conduca, sa si scoata cand vor echipa din teren, sa incurajeze doar cand vor echipa, sa se alieze cu rivalii in timpul unui meci de fotbal direct, sa puna ei conducatori, antrenori, poate si primari, atunci ma tem ca veti ramane o mana de oameni in fiecare oras si ar fi bine sa aveti echipa voastra, ca si cei de la ASU si sa jucati inte voi, in liga ultras.

      in fotbalul adevarat, de la televizor, altfel se vad tribunele si altfel arata suporterii.

      aruncati pe un antrenor toata vina unor nerealizari la care au participat si conducatori si jucatori, cum ar veni e vinovat regizorul ca producatorul nu i-a dat buget suficient si actori calumea, sau mai mult, s-au si bagat peste el si in regia filmului. E simplu sa il scoti vinovat pe antrenor, sa il urasti chiar, dar oare ai si dreptate? Sunteti detinatorii adevarului absolut? A meritat ce au facut unii utisti inaintea acestui meci?

      13

      5

     1. am fost utecist pe vremuri, in rest nimic, liber profesionist in gandire si actiune

      6

      5

 5. despre tradare nimic?sa ne facem un exercitiu de imaginatie…..intrau toti suporterii in stadion si la un moment dat intrau pe gazon si ai nostrii si ai lor(asta era planul)sa se bata,cine era responsabil?uta pierdea meciul..suspendat terenul vreo 10 etape si o amenda uriasa(poate clubul ar trebui sa publice amenzile de zeci de mii de euro primite din cauza galeriei).asa era ok?era bine sa castige pisatii cu 3-0?sa dejucat un plan pus la punct.repet…despre tradare nimic?

  48

  17
  Răspunde

  1. Ce plan ma , ce bataie ? Care tradare ? Pai voi va luati dupa declaratiile lui Nea popica ? Care zicea ca el stie de la jandarmi tot felu iar jandarmii din contra ca au dat comunicat ca suporterii s-au prezentat civilizat . E un lucru greu sa intelegi ca ei au vrut sa aibe rivalii pe stadion ? Sa se afise coregrafiile , sa fie spectacol ! Cine nu cauta asa ceva in fotbal , placerea si bucuria ca doar de aceea meci la un meci , e liber sa mearga in Ilfov , sunt acolo echipe bune pentru voi .

   15

   14
   Răspunde

 6. Rusine SCU!
  Eu personal nu vă mai identific cu clubul sau brandul UTA Arad.

  43

  19
  Răspunde

 7. Rusine rusine rusine..nici DRACU nu vă mai baga in seamă!!!

  43

  14
  Răspunde

 8. Vati trezit samantarilor ? Daca meciul se disputa la timișoara iar timișorenii făceau exact la fel…voi ce ati fii facut samantarilor …..uitativa la filmare cum ii un meci fara suporteri ai unu CU suporteri …..daca nu ar fii suporterii pebtru cine ar juca ? Pentru bani ? Asta o ajuns clubul nostru ? Batjocura banilor sau ? Pentru ce ii derbii daca tu vinzi biletele la timișoreni fara sa ii verifici …fara sa le ceri buletinele…si cand ajung la arad ii ti ca pe animale în tarc…..daca făceau asa cu voi spume draci si dumnezei zburau din voi ….Asa o ajuns fotbalu se joacă pt bani nu pentru suporteri si pentru ce reprezintă acest club.

  15

  47
  Răspunde

  1. Multumim ca ne faci samantari, inainte de meci va rugati sa venim la stadion ca v ati dat seama ca sunteti prea putini.
   Faptul ca folositi cuvantul „obtuz” nu va face mai inteligenti, trebuia sa folositi 5 cuvinte cel putin.
   Daca acesta a fost planul vostru: sa va bateti pe teren cu aia, si cred ca acesta a fost din moment ce ardeti de suparare ca nu au fost lasati sa intre, atunci sa stiti ca mai bine fara voi decat cu voi. Macar am ajuns toti acasa teferi.
   Grobianilor!

   32

   11
   Răspunde

   1. Inca un comentariu stupid , ce plan ma de bataie ? Chiar nu ganditi ? E un derby e ceva normal sa cheme lumea la stadion , sa promovezi meciu . E DERBY INTELEGI CUVANTU ASTA ? Stii ce e ala , ma gandesc ca ai mai fost . Ati ramas blocati cu totii pe faza de la Timisoara . Vai si amar ce a ajuns spiritul UTA-EI , niste oameni care numa critica si isi dau cu parerea , 0 unitate . Pe majoritatea nici nu cred ca sunteti pe bune si pentru voi daca era UTA sau Fc Arad era tot un drac .

    12

    10
    Răspunde

   2. Stai linistit, o sa fie fara ei, se autodistrug, vezi cati au mai ramas, de ani de zile au tot distrus ca si idolul lor Falca, acum nu mai au ce, doar pe ei..un autocar si 3 masini de la Timisoara si deja sunt mai multi ca baietii de baieti din SCU…..

    3

    1
    Răspunde

   3. @Suporter Suporter!Ei nu inteleg ce inseamna „obtuz” si ne numesc agramat,samantari bineanteles derivat din limba romana „seminte”cu „e”!
    Frustrarea este dusa la paroxism(scuze va rog,cuvant greu?)
    Oare cat de victoriosi ar fi fost cu o batalie maxima pe gazon,cu teren suspendat,amenzi,spitalizari si puncte de suspendare?
    Am mai spus-o si se poate confirma!Ultima amenda primita de catre UTA a fost in cuantum(al cuvant greu) de 8200 Ron,tot pentru iesirile huliganice!
    Ce fac la Timisoara?Sar la bataie,apoi se retrag ca si pitulicile inapoi in peluza unde eu si altii cu copii,familii!
    Isis este mic copil pe langa ei,care isi fac scut din civili!
    Nu conducerea a gresit ca le-a dat nas!Ci cei de la anti-teror,care ii filmeaza meci de meci si care trebuiau sa-i includa intre persoanele non-grata!
    Daca o tot comparam cu campionate externe,atunci pe perioada desfasurarii meciurilor,trebuie sa fie prezenti la cel mai apropiat post de politie!Acolo asa se procedeaza!Punct!

    3

    2
    Răspunde

 9. Cam târziu v-ați dat seama cu cine v-ați asociat să salvați pe uta sa ,în ciuda numeroaselor avertizări venite din partea adevăraților suporteri cu privire la preluarea Ute i de către atletico care era clubul rival al Ute I, din această cauză nu mai au nici spectatori și nici fani. Poate că acum aveți șansă să mai îndreptați ceva,Multă baftă.

  12

  29
  Răspunde

  1. Mitrule,ca si deobicei,prost informat!Atletico a fost sau este club rival?Mai nebunule,Atletico este pepiniera UTA-ei in prezent,dar altfel cum ar fi fost?!Nu se face diferenta intre copii!Rosii sau galbeni!
   Mezsar ii ia de mici,nu exista taxe,plati,conditii maxime de pregatire,iarna vara,turnee mereu,interligi,echipamente,etc!Cum apare la UTA o criza de efectiv,cum se suplimenteaza de la Atletico,niciodata invers!Si atunci ce ai vrea?Ca dupa ani multi de pregatire sa se numeasca „lucru manual”?
   Eu privesc acest fenomen doar din exterior!Nu am party-priuri!
   Nu mai vorbi tampenii Mitrule,te rog!

   3

   2
   Răspunde

   1. ,,Mezsar ii ia de mici,nu exista taxe,plati,conditii maxime de pregatire,iarna vara,turnee mereu,interligi,echipamente,etc!Cum apare la UTA o criza de efectiv,cum se suplimenteaza de la Atletico,niciodata invers!” Adica, cum am mai spus, Atletico capuseaza UTA si banii aradenilor!

    1

    1
    Răspunde

 10. Dacă nu era SCU acum nu mai aveați la ce sa comentați!!!Fortza UTA și LIBERTATE PENTRU SUPORTERI!!!

  26

  47
  Răspunde

  1. Alo!Nu voi,Bara a salvat brandul!El l-a inregistrat….voi doar il folositi cum vreti,in functie de simpatiile si antipatiile voastre!

   31

   12
   Răspunde

   1. @Altceva Exact! Nu mai tot o dati cu daca nu era, daca era, daca pe naiba, decat asa mai bine NU! Se toaca banii orasului degeaba, dupa faza cu martianul nu a fost nici o resetare cum era normal, a fost o intelegere intre SCU, Primarie si Meszar cu aghiotantul Gradinariu pe post de „Sex-simbol”.
    Parca vad ca isi iau iar palmaresul si se iau dupa prietenii de la Timisoara si incep iar de prin liga 4, cand ajung in liga 2 iar se cearta si tot asa…dar na, daca nu erau ei….va dati seama.

    5

    3
    Răspunde

 11. Pe cine credeti voi ca mai pacaliti prin comunicatele astea pseudo-intelectuale? Obtuz??? Pun pariu ca trei sferturi din membrii galeriei nu cunosc intelesul acestui cuvant, atat la propriu, cat si la figurat. Pentru voi doar UTA conteaza? Nu mai cred, pentru ca in ultimele saptamani ati facut ORICE…dar ORICE altceva decat sa incurajati echipa. Aveti principii? O dati pe legalitate? Atunci fiti primii care sa o respectati! Si voi si fratii vostri timisoreni. 5% scrie la regulament? Atatia trebuiau sa vina in galerie organizata, Separat, in tribune…nu-i intreba nici dracu ce „natie” sunt. Timpul sa va judece? Hmmm…se pare ca aveti termen la tribunal, din moment ce ati ajuns sa va injurati fostii parteneri, pe Falca si pe Meszar. Sau este deja data sentinta, dar voi nu v-ati prins?

  44

  14
  Răspunde

  1. Ce tot o ardeti pe asta cu 5% din capacitatea stadionului?! in Regulament spune ca la solicitarea echipei vizitatoare , organizatorii au OBLIGATIA DE A ACORDA MINIM 5% din bilete vizitatorilor, ori aici ilegalitatea sa produs prin faptul ca niste oameni au cumparat bilet de acces la meci si ORGANIZATORII nu au fost in stare sa le asigure accesul pentru ce au platit….iar scuzele ca era macel, bataie etc, nu stau in picioare sun doar presupuneri…faptele sau vazut….INCOMPETENTA LA MAXIM.

   5

   6
   Răspunde

  2. Ai vrea tu sa ai scoala cat au unii din galerie da na nu esti singuru care are pareri deastea pt moment incearca sa faci diferenta intre galerie;brigada;si SCU,hai ca nu-i asa dificil ii cu 2 necunoscute ca pe a treia sigur o nimeresti la capat

   5

   1
   Răspunde

 12. Fenomen grav de divizare a suflării fotbalistice arădene ! Nu noi punem conducere sau aducem jucători .E adevărat sunt bani publici . Dar exista limite. Majoritarii vor decide. În fața unui seism major se poate reconsidera rolul primăriei cu oameni ce se ocupa de social -sport..Asta pt. continuarea proiectului.fie și pe alte coordonate . Se vede lucrătură interioara a SCU în evenimentele ce și pentru noi păreau nefirești . Suntem alături de publicul arădean responsabil !!

  27

  5
  Răspunde

 13. Doamne fereste! Pai cum sa spui asa ceva despre conducerea UT-ei? Pana acum ati slus ca nu doriti alti conducatori, ca voi va multumiti cu astia. Deci nu-mi vine sa cred, tipic pentru voi. Cred ca interesul acestui Club trebuie urmarit mai presus de orgoliile noastre, de dorintele noastre si trebuie lasat cineva cu viziune. La cluburile straine nu conteaza cine e investitor, ca e de-al casei sau ca e strain, echipa merge, lucrurile se misca si asta conteaza. Se pare ca deviza “Pentru Noi Doar UTA Conteaza” nu functioneaza. Sper totusi, ca intro zi, sa avem parte de un investitor care sa duca echipa aceasta acolo unde o dorim cu totii. Hai UTA!

  20

  1
  Răspunde

 14. Mult v-a mai trebuit sa va dati seama pe cine sustineti. Sa fi indraznit cineva sa zica ceva rau de conducere ca imediat sareati. In final ati ajuns la aceeasi concluzie.

  27

  8
  Răspunde

 15. Ca opiniile suporterilor utisti s-au radicalizat,este evident deja.Las la o parte limbajul suburban al unora,dar nu pot sa nu remarc faptul ca,in toata tevatura creata, iarasi iese „basma curata” cel care ,de fapt ,este VINOVATUL PRINCIPAL. Alesul…Parerea mea!
  HAIDE UTA!!!

  27

  0
  Răspunde

  1. cel mai pertinent comment. restul e can can. daca nu ma inseala memoria manevrele lui falca contra UTA-ei s-au intensificat dupa ce galeria a inceput sa il injure din nou. asa ca… „multumim”.

   9

   3
   Răspunde

 16. Frumos din partea voastră mai un pic si ati fi boicotat jocul cu poli noroc ca au iesit violetij de pe teren .sunteti niste ratati betivani altceva nu stiti

  19

  10
  Răspunde

  1. Tu esti foarte destept , fac pariu ca esti cel mai betivan de pe acest site .

   10

   5
   Răspunde

 17. Nu mai inteleg nimic. Citind Legea 4/2008 si formularul de omologare a stadioanelor de catre FRF/LPF, nu scrie nicaieri ca maxim 5% din capacitatea stadionului este rezervata echipei oaspete, ci tocmai invers „Cel puţin 5% din capacitatea totală certificată a stadionului trebuie să fie disponibilă pentru plasarea suporterilor într-o zonă separată.”,aici fiind vorba despre suporterii echipei oaspete. Astfel, conducerea clubului UTA a indeplinit cerinta minima, nu cum sustin acestia ca nu aveau voie mai multi suporteri ai echipei oaspete. ROAF-ul prevede acelai lucru, minim 5% din bilete sunt destinate echipei oaspete. Unde ar putea avea scapare UTA ar fi, ca, acel procent de bilete se pune la dispozitia echipei oaspete la solicitarea acesteia, deci trebuie vazuta solicitarea acestora.
  Cred ca singura scuza a fost o organizare slaba, desi in ceea ce priveste fortele de ordine erau suficiente, atat in interiorul arenei, fiind cel putin doua formatii de protectie, precum si jandarmi in afara acestuia. Pe langa organizarea slaba, frica de posibile incidente, suspiciuni ca s-ar putea intampla aceste incidente, insa acestea sunt doar supozitii, care nu pot fi probate. Si la Timisoara am fost la un meci, unde au venit mult mai multi aradeni decat se asteptau organizatorii, iar la solicitarea noastra au deschis inca un sector.
  Concluzionand, din toate actele care reglementeaza activitatea sportiva inclin sa le dau dreptate suporterilor.

  19

  21
  Răspunde

 18. Nici n-a scăpat bine echipa de retrogradare și e trasa de tricouri spre dezastru chiar de noi.! Întîmplarea are și în viața asemănări. Eu cu soția invit la masa 2 perechi. Aceștia vin cu inca 4 . Și că tacimul sa fie complet neinvitați îmi fac vînt din capul mesei supărați că masa avea 12 locuri .

  17

  7
  Răspunde

  1. Nu au venit cele 4 perechi neanuntate, in cazul nostru s-au anuntat de duminica. Tu ce faceai daca de sunau si ziceau „_ionescule, vezi ca mai venim cu 4 perechi la tine marti!” nu te pregateai, mai aduceai scaune din vecini, faceai mai multa mancare. Sa nu te faci de rusine si sa ii suni sa le spui ca nu mai pot veni ca ai o migrena sau …. In general sa nu te faci de rusine in fata lor sa zica ca esti sarantoc si nu ai bani sa le dai un blid de zama. In cazul meciului a fost mai mult o ambitie a conducerii sa arate ca nu cedeaza in fata suporterilor, dar au gresit, pentru ca cei din galerie sunt suporteri majoritari, ceilalti sunt de rezultat si in functie de echipa adversa.

   11

   6
   Răspunde

   1. Vasi, ideea lui e ca puteau sa mai vina 4 perechi la masa, dar musai despuiati si nu in turma, asa mai pe sustache!

    0

    0
    Răspunde

  2. @Vasi!Dar ce doreai un cuplarai de swingers?Pentru ca cele 2 galerii asta au avut in plan!
   Si dupa ce si-ar fi impartit nevestele,s-ar fi rafuit!Adica SCU si-a cedat nevasta,dar apoi comunica ca altii i-au tras-o,ei asistand doar, din afara!
   Extraordinar!Cei din SCU sunt suporteri majoritari?I-ai inclus aici si pe cei din tara?
   Vine un om batran din Dorohoi,pensionar si ce vede?Niste dobitoci!
   Cam ce crezi ca va povesti nepotului,lasat acasa?

   5

   1
   Răspunde

 19. Suntem in stare sa cumparam actiuni?
  Macar 1000 de persoane daca am fi in stare, 100 lei!!!

  16

  0
  Răspunde

  1. Ce actiuni :))))))) nu am fost in stare sa umplem stadionul de la Siria la un derby cu Poli si tu speri la 1000 de actionari :)))))

   5

   0
   Răspunde

   1. poate cumpara actiuni si vreo 400 de polisti, nu? au dat ei 70 lei ca sa stea la iarba verde la Siria, asa macar au ceva la mana, actiuni la rivali … isi pun om in consiliu de administratie, etc. etc.

    3

    9
    Răspunde

     1. cu ce provoc? nici macar nu am intrebat daca stie cineva cum au luat timisorenii biletele dar am citit ca stiu unii detalii interesante

      2

      3

    1. Nu @lucian!Stiam eu,cel putin si am scris aici!Am fost primul care am spus cum au luat timisorenii bilete,imediat dupa postarea lor,cand tu erai fixat pe ideea de photoshop!Tu,Codru si conducerea inca mai credeau in himere!
     Nu comentez ca m-ai luat in deradere!Am spus si sustin ideea ca te inteleg!
     Nu trebuia sa intrebi nimic!Ti-am dat pe tava mereu informatii,nu aveai decat sa le verifici!Acum te-ai lamurit?
     Actiuni pot cumpara oricine!Bani sa fie!Depinde de cati si cate detin!
     Tu ii vezi pe cei din SCU sa cumpere?
     Stii cine sunt adevaratii suporteri?Cei care isi fac abonamente din start,inainte de inceperea campionatului!Ca ulterior merg sau nu la meciuri?Problema lor!
     Si daca ar fi intrat multimea violeta pe terenul din Siria,as fi fost ferm convins ca erau redusi la tacere rapid!
     Vezi ca cei din DEY GUARD,nu au nici o treaba cu UTA,in afara de a fi sponsori!Faptul ca au suplimentat efectivele,se datoreaza doar simplului fapt ca Elite si Dey sunt incuscriti!Ma rog,nasi si fini!
     Priveste obezii si pensionarii de la Elite,fata de personalul Dey!Profesionist!
     Priveste dezbracatii de la Elite comparativ cu pregatitii de la DEY,adusi in ajutor!!
     Au fost foarte cuminti!M-am simtit in siguranta!
     Sincer sa fiu?Timisorenii trebuiau lasati pe mana lor!
     Nu jandarmerie si comunicate ale scutecarilor aradeni ai lui Proca!
     Cand esti intre lupi,faci ca lupii!Urli la fel!Trebuiau lasati la o adica,si apoi sa si-o fure!Trimisi acasa la cimisoara cu nasul!

     0

     0
     Răspunde

     1. Da, tu esti primul intotdeauna, far calauzitor. Probabil si pe Adam, de fapt l-a chemat Giro???

      8

      0

     2. Ne-ai spus, am inteles din prima nu e cazul sa tot zici asta in fiecare comentariu. Esti sursa de sursa?

      5

      0

  2. la cine? la Meszar si la Popa Ionut? sa-i cheltuie fara a da explicatii pe ce-i cheltuie? PENTRU A REDRESA UTA TREBUIE REINCARNAT BARONUL, care a fcut aceasta echipa din SUFLET SI CU SUFLETUL,La Arad , din pacate ,nu mai avem oameni cu, caracter si cu respect fata de aceasta echipa si ce ne-a lasat baronul….candva am avut oameni care au pus mai presus de familie aceasta echipa UTA si cu ce sau ales?!de aia va fi foarte greu ca acuma fotbalul e o industrie si la care trebuie sa te pricepi, ori la cum se misca fotbalul romanesc!? poate doar la Hagi , se misca cat de cat, la nivelul asta mediocru al nostru, ca daca scoatem capul peste granita suntem varza…

   0

   0
   Răspunde

 20. Dacă conta Uta pentru ei ,erau in peluza și susțineau echipa , ei mai nou își întrec atribuțiunile , ce ii fute grija cine intra pe stadion , le place circu

  15

  10
  Răspunde

 21. Sclavul meu Slev, pe care l-am pus mare comandat la Cimișoara, și-a făcut treaba. Mă gândesc să-l aduc înapoi că prea sunt contestat pe aici. Dacă a făcut față la 300 de cimișoreni mă gândesc că face față și la 50-100 de contestatari ce nu reusesc sa vadă glorioasele mele realizări din Arad și de la UTA!

  3

  8
  Răspunde

 22. ATENTIE SCU!! POATE ASTA SE VREA… DEZBINAREA SUPORTERILOR….. sincer va dau dreptate dar dacat sa se intample rusinea ca si la alte cluburi, adica doua echipe… atunci inseamna ca si voi contribuiti la dezbinare…
  AR FI PACAT SA NE BATEM JOC DE CEEA CE ATI CONSTRUIT IN 4 ANI!! pt toti UTISTII AR FI O MARE DEZAMAGIRE SI RUSINE CA SA AI 2 ECHIPE…. SUCCES SI MINTE LUCIDA!!

  13

  2
  Răspunde

  1. Si eu sunt de parere ca cineva incerca sa ne dezbine pe noi suporterii.

   10

   3
   Răspunde

 23. Sunt de acord cu subiectul legat de infrastructura, ca se putea face mai mult si sa se joace acest derby in Arad.

  Dar ma amuza tare ce pasnic suna „un detinator de bilet legal”… atat de nevinovat suna :)) nu ar fi fost niciun haos, nicio bătăiță pe stadion iar la sfârșit ne luam prietenește un brațe cu poliștii ca am terminat cu succes un derby drăgălaș :))

  5

  3
  Răspunde

  1. la cati jandarmi si musculosi de la firmele de paza au fost chiar nu avea cum sa fie ceva sa fim seriosi nu mai tot aberati

   3

   2
   Răspunde

   1. asa au gandit si organizatorii de la steaua – rapid

    doar ca jandarmii stau afara si intervin cand ii grav de tot, cum a fost si la timisoara, pana atunci insa se dau lupte parte in parte timpde. minute bune

    3

    2
    Răspunde

 24. Pentru amicul Vasi . Din capul locului vorbim de invitații .!!Deci alte locuri individuale se puteau lua După teoria matale toți amaritii ,cu 2ani înainte și -ar comanda locuri la sindrofiile reginei Angliei. ! Îți respect totuși opțiunea .. Că englezul !!

  4

  0
  Răspunde

  1. Comparatia intre tine si Regina Angliei, un meci de fotbal si Regina Angliei, pentru asta ti-am dat like. la comment.

   3

   3
   Răspunde

 25. @lucian: – Hai sa ne intelegem, una este sa vii ca si GALERIE si alta sa vii individual. Pot sa vina individual, fara tricouri mov, intra frumos si pot sa se adune apoi unde vor si sa faca ce vor daca ii lasa firma de paza. Asa vor dovedi ca nu s-a inselat conducerea cand i-a tinut departe de stadion si se lamuresc si cei care acum le iau apararea.

  Iti raspund aici pentru ca nu mai pot da reply la comentariul tau, nu mai apare butonul de raspunde. Vor fi mult mai putini paznici si nu vor fi jandarmi aproape deloc. pentru ca nu va fi un meci de risc. Imi place cum eviti sau te faci ca nu intelegi mesajul. Nu e vorba de a te convinge ce intentii au avut. Raspunsul la aceasta intrebare nu il vom mai afla niciodata. Iar plecand de la ipoteza ta nu se va mai desfasura nici un meci cu suporteri ai echipe adverse. La fel a zis si Dragomir cand era la LPF, parca el a facut lobby pnetru legea 4. Ca inainte nu era limitata echipa adversa.

  6

  3
  Răspunde

  1. deci tu la un stadion de 1400 de locuri vrei ca adversarul sa aiba 400 de bilete??? Care club face asta? Vezi ca vorbim despre un stadion mic, 1400 de locuri, nu stadioane de zeci de mii de locuri.
   Adica tu ca si club gazda, ai interes sa fie multumiti ultrasii adversarului, nu suporterii tai? Ai interes sa fie incurajati mai tare adversarii decat echipa ta? Ce logica aveti unii …

   10

   6
   Răspunde

   1. Parca esti angajat al clubului UTA, daca ei au cumparat biletele ce vrei sa faci. Stadioanele din chiajna, vluntari si chiar ovidiu ce capacitate au si cati spectatori au oaspetii (gen fcsb, dinamo, craiova si acum sepsi) ca restul nu au suporteri. Ar trebui ca aceia sa vina doar in limita locurilor disponiobile, chiar daca biletele nu se vand. Ma termina cand ma uit la meciuri in liga 1 si vad tribunele goale.
    Iar, referitor la faptul ca adversarul e incurajat mai tare decat tine, asta e, daca ei au cumparate biletele. Numai la Iasi era un suporter la ceva meci din deplasare si, culmea se auze in tribune, dupa tine trebuia dat afara, nu ca gazdele nu aveau suporteri.
    DIn punct de vedere al marketingului UTA a castigat prin vazarea biletelor, chiar daca le-au cumparat cei de la Poli. Poate daca meciul nu era transmis sa fi fost mai multi aradeni, dar asa a invins comoditatea.

    8

    3
    Răspunde

    1. Nu au cumparat BILETE, au cumparat PACHETE DE 3 MECIURI PENTRU ARADENI. Alt produs. Bilete au fost cele 70 oficial oferite de club si au fosta stepati cei 70 cosntituiti CA SI GALERIE si era pregatit sectorul unde sa stea in siguranta pentru toata lumea.

     Daca tu chemi un prieten singur acasa la tine in 3 camere de bloc si cand suna la usa ala e insotit de inca 6 insi imbracati la fel 🙂 ce-ai face? Te-ai bucura si i-ai pofti inauntru ca incap ei cumva langa ceilalti 20 sau te-ai intreba daca nu cumva iti vor strica petrecerea?

     7

     10
     Răspunde

     1. Exact asta m-as intreba, ba as si injura in gand, dar i-as invita inauntru ca sa nu ma fac de RUSINE, MAI ALES DACA MI-AR SI FI SPUS CU DOUA ZILE INAINTE CA VIN MAI MULTI, doar ca eu nu i-am crezut., dar tu tocmai asta nu vrei sa accepti. Au gresit ca au ajuns acele bilete ;la ei, dar nu asta era solutia de a indrepta eroarea.
      P.S. – Esti prieten cu Ionescu Gavrila, ca si el a facut o analogie cu perechile invitate la masa.

      5

      1

     2. pai nu, tu ai chemat prieteni pe care ii cunosti, de-ai tai, nu vrajgani suspecti imbracati la fel, aparuti deodata in usa 🙂 nu-mi permit apelative …

      1

      7

     3. si unde scrie pe bilete sau pachete unde se sta in tribunele de la Siria?

      2

      0

     4. ai dreptate, trebuia sa bage galeria polista in locul vostru sau sa le dea tribuna 1

      2

      2

     5. @lucian,sincer nu stiu din ce cauza iti bati capul?Atat de cacati in bocanci incat au fost prea mult bagati in seama!
      Poli a amenintat ca vopseste cetatea in mov asa ca militia a pazit ruinele!De rasul curcilor!La cat de beti erau,mai urcarea spre cetate le-ar fi lipsit!Oare ar fi avut suflu?O idee buna pentru domnul primar!
      Telescoape si lunete!Turism agrar!

      0

      1

 26. Tot criticați pe ăștia de la Scu, dar ei daca vor pot face mult rău actualei entități, retrăgând dreptul de folosință al numelui de ,, UTA”..și tare mi-e teamă că aici se va ajunge până la urmă! Vom vedea atunci daca va mai exista FC Arad sau FC citizens sau cum se va numi această echipă!

  9

  4
  Răspunde

   1. Ba nu poate! Eventual Bătrână doamnă fără ,, UTA”

    7

    3
    Răspunde

    1. asa crezi tu? Hai sa va luminez un pic pe ignoranti.

     La OSIM este inregistrat numele UTA Batrana Doamna de catre ONG-ul care a pornit din Liga 4. Va reamintesc, SCU a venit cu sustinerea in returul campionatului de liga 4 iar numele s-a schimbat abia anul trecut in FC UTA Arad dupa ce SCU a reusit sa elibereze numele pentru a fi folosit la o Asociatie si sa-l inregistreze la OSIM în numele SCU, deci nu mai este cesiunea de la Bara, au trecut cei 10 ani cat a avut Bara dreptul numelui, nu a dorit sa prelungeasca si l-au preluat SCU.
     Iar al treilea nume de la OSIM care are UTA este al lui Calin Costea, FC UTA 1945.
     Nu are nimeni exclusivitate pe numele UTA si nici nu se poate obtine, doar combinatii de nume ce contin UTA, cred ca se mai pot obtine si altele de catre doritori.

     4

     7
     Răspunde

     1. VAI CE AM AJUNS!!!???

      1

      0

     2. ai dreptate, ce ati ajuns …

      2

      2

     3. Lucian in ultima perioada ai luat-o razna ca jurnalist ar trebui sa te abtii de la unele afirmatii , sa fi macar echilibrat . Mi se pare ca tu nu faci altceva decat sa-i contesti , esti totusi pe sport arad nu pe un blog . Nu te cunosc personal si cat de Uti-st esti tu dar te inseli in multe privinte . Fotbalul fara acesti drogati si betivi cum ii numesc multi desi eu nu stiu pe nici unu sa fie asa e fara culoare . Degeaba da-ti voi exemple ca Real sau Barcelona ca stati linistiti si acolo exista ultrasi , dar nu vezi tango-ul acesta al vostru ce il faceti prin presa . Vrei sa ii combati tu fiindca nu iti place ceva la ei , sunt sigur ca te poti intalni cu ei si sa stai de vorba , dar sa faci articol si la sectiunea comentarii tu sa fi cel mai mare contestatar al lor , mi se pare ca esti depasit .

      9

      3

     4. nu sunt jurnalist … sunt aradean, cu buletin de Arad de peste 35 de ani …
      ai dreptate, utisti sunt doar cei din galerie si cei din SCU, cei care au tricouri negre, restul suntem polisti, stelisti, dinamovisti si barcelonisti si realisti din madrid …

      3

      7

     5. Deci din tot ce am scris nu ai inteles , ai inceput sa ma iei cu tricouri negre . Eu nu am tricou negru , sunt un simplu suporter .Nici nu pot sa am unul , nu pot duce o viata ca a lor , prin deplasari tot timpu . In fine , eu zic sa discutam alta data cand nu o sa fi asa nervos , cand o sa-mi dai poate niste argumente .

      2

      0

     6. admira-i in continuare, ii gasesti pe facebook … ultras arad … ii recunosti dupa tricouri, nu sunt rosii cu alb, nici vorba, sunt negre
      nu am fb soferului care stie mai multe despre deplasarile la care au intarziat …

      5

      4

     7. da tu stii si ca SCU a platit pt cesiune, da te faci ca nu stii
      stii si ca drogatii si betivii au pus bani de la ei9cotizatii anuale) pt asta
      in acelasi timp unii ce posteaza pe aici nu-s in stare sa dea 10 lei pe un bilet la meci da comenteaza in draci pe aici

      5

      2

     8. Bravo @ lucian!Cesiunea s-a facut pe himere!Cred ca singurul care ar avea ceva de comentat,ar fi domnul Bara!Te-ai gandit vre-odata sa-l interpelezi?Hai sa vedem putin cine si cu cine se da balena?
      Nu cred ca si-a cesionat drepturile unui birt,rau famat!
      Mai dobitocule de alexuta,voi nu sunteti in stare sa faceti o deplasare fara sustinerea clubului!Ce bani au pus SCU?Pe autocarele puse la dispozitie de catre club,care pana la Timisoara ati facut 20 pauze de pisu?Rupti de beti?
      Unde este Musetel?

      2

      3

 27. NU suntem ignoranti, doar ca nu avem datele astea. Dar te intreb eu, de cate ori tot vom renaste. Sunt destui cei care considera ca aceasta echipa nu ii mai reprezinta (cu referire la faptul ca a fost infiintata de curand. Nu cred ca e cazul sa mai rasucim cutitul in rana cu privre la acest aspect. Aceasta echipa are o sustinere considerabila, ar fi pacat sa o pierdem.

  3

  1
  Răspunde

  1. DIN PACATE II SCADE CREDIBILITATEA IN FIECARE ZI….CU ACEASTA CONDUCERE

   4

   1
   Răspunde

 28. @ lucian – nu inteleg la ce apelative faci referire, dar eu inchei pe astazi, pentru ca se pare ca nu ma fac inteles.

  3

  2
  Răspunde

 29. Uite ca si cei de la Poli Iasi si Petrolul Ploiesti au aratat solidaritate fata de cei de la Timisoara , se pare ca nu numai SCU fiindca e ceva de neconceput sa nu intre fiindca asa a vrut Meszar . E total absurd sa ai bilet si sa ii ti afara .

  10

  3
  Răspunde

  1. daca se iau dupa ce le spun colegii cu tricouri negre, sigur ca le tin partea … petrolistii chiar au facut un lucru bun ca au protestat, vad ca au pierdut acasa derbyul cu locul 2,

   3

   9
   Răspunde

    1. din arad si timisoara, ca sunt convins ca nu au citit explciatiile lui Meszar …

     2

     7
     Răspunde

 30. EU propul sa preia SCU clubul cu toate riscurile.

  4

  1
  Răspunde

  1. mai o luna si e posibil orice, bine ca raman cu locul de liga 2 mostenire de la ˝most hated man in pub˝

   3

   3
   Răspunde

   1. cat il mai poti apara pe popa……………………….

    2

    3
    Răspunde

    1. Stefan cel Mare se dadea la domnite pe la curte dar cand aveau razboi cu turcii toti boierii puneau mana pe arme, chiar si aia cu nevastele lovite, pentru ca, pentru ei doar Moldova conteaza!

     3

     4
     Răspunde

     1. Si pentru tine doar Beliu conteaza 🙂 Sau nu?
      Nu mai fi frustrat, nu a fost sa devii manager.

      1

      0

     2. Conteaza doar ultrasii din Beliu 🙂

      0

      0

 31. Foarte pertinent,Lucian ! Am urmărit părerile ,și da , încă odată …lumea e “redusă” și ușor da manipulat! Sezonul trecut a putut fi derby și
  fără ei(prin grădini închiriate),acum sant aduși la rang de suporteri adevărați ,cât sacrificiu din partea lor…

  4

  3
  Răspunde

  1. Nu a fost niciun derby pe motorul . Ne-am facut de ras si acolo doar din cauza lui Falca , stam dupa un stadion 10 ani . In fine , ultimul derby din Romania , dus pe apa sambatei .

   7

   0
   Răspunde

 32. RESPECT SCU ! FOTBALUL SE JOACA PENTRU SUPORTERI !

  8

  5
  Răspunde

 33. N-am mai vazut asa ceva! Mi-e greu sa cred ca se poate vedea asa ceva intr-o alta tara decat Romania. Voi sunteti exemplul pur al societatii romanesti care de 30 de ani zice ca vrea ceva, dar nu face nimic, doar barfeste. Efectiv sunteti ca niste tate la coltul strazii si va plangeti, dar nu oricum, pierzandu-va ore in sir in fata monitorului/telefonului si lasand peste 100 de comentarii in mai putin de 20 de ore!!
  Daca nu va convine politica SCU de ce naiba nu mergeti si vorbiti cu oamenii aia, de ce nu incercati sa aveti un dialog CONSTRUCTIV! Voi aici(macar daca era doar aici, dar mai nou pe toate site-urile) pur si simplu ne faceti de ras in toata tara cat de dezbinati au ajuns suporterii aradeni. Suporter Club UTA este asociatia SUPORTERILOR, nici de cum a galeriei, a lui Proca, Colin sau mai stiu eu pe cine va place voua sa atacati! Daca ati vrea vreun moment binele imaginii clubului si a suflarii suporterilorilor v-ati opri naibi din tastat si ati incepe un dialog privat cu oamenii din SCU pentru a dezbate probleme care nu va convin. Daca nu, continati circul, fiindca asta faceti…in curand il depasiti pe „mister”!
  Iar legat de galerie…de ce nu s-a cantat la meciul cu poli? N-a fost galeria sa va intrerupa de data asta cu injuraturi la adresa lui popa! Pardon….ati cantat ce stiti voi…mesajul de la Arad si sunetul semintelor, sa fie motivati jucatorii!

  7

  7
  Răspunde

  1. Pai tu esti normal? Pai SCU ce a facut? Se cred mai buni ca toti dar tot acolo se duc, spre nimic, spre distrugere.Toata lumea le-a atras atentia dupa faza cu Martian sa nu lase UTA pe mana lui Falca si ce au facut? Mai ca te bateau daca ziceai ceva de el…Falca e curva, curvelor si asta o stiu toti, dar ei nu au stiut, hai sa fim seriosi.Trebuie sa intelegeti ca exista galerie, suporteri si oameni care stau si se uita la meci, TOTI platesc bilet.Este normal ca galeria sa fie cea mai implicata, apoi suporterii, cei care vin mai tot timpul la meciuri si scandeaza si ei ocazional cu galeria, iar spectatorii de ocazie sunt cei care vin ocazional, asa e peste tot.
   Faptul ca se mananca seminte nu cred ca e vina celor care le manca, se poate fain frumos interzice mancatul semintelor pe stadion, dar nu cred ca ajuta cu ceva lucrul asta, ajuta in sensul ca o sa fie mult mai mult curatenie, dar sa nu crezi ca in loc de mancat de seminte o sa strige in rand cu galerie.Problema este ca nu se pot atrage oameni in galerie, sunt tot mai putini si foarte manipulati, din pacate.
   Legat de mers si vorbit, cred ca ai glumit, adica na, te poti duce, asta daca ai chef sa isi bata joc cineva de tine…

   7

   4
   Răspunde

 34. @ Lucian – 1. clubul UTA a pus in vanzare biletele, daca vroiau sa le vanda doar la aradeni, trebuiau sa le inserieze distinct, iar cele pentru POLI sa fie inseriate altfel,, dau un exemplu capacitatea zici tu e de 1400, ultimele 70 de serii sau primele 70 sa plece la timisoara, iar restul la Arad ori 100 sa fie mai usor ptr. Timisoreni inseriate 1-100, iar restul sa aibe mentiunea pe ele acest tichet permite accesul in stadion doar daca este insotit de buletin. Nu era OK?
  2.Securitate a fost arhisuficienta. Ai exemplificat cu meciul steaua – rapid si cel de la timisoara dintre noi si poli, stadioanele sunt mari, jandarmii ajungeu greu, pe cand la Siria e foarte simp[u de ajuns in stadion, deci cade varianta.
  3. Ai afirmat de mai multe ori ca acele bilete au fost date catre timisoreni de cei din galeria UTA-ei, incerca sa probezi aceasta afirmatie, adu argumente, martori, nu doar afirma, ca asa si eu pot zice ca tu le-ai dat la colegii, prietenii tai din Timisoara.
  4. In ceea ce priveste tricoruile negre, recunosc ca nu imi plac nici mie, ma uit la meciurile din strain atate, mai sunt si pe acolo cativa, dar cant sunt imaginile de ansambul si vezi stadionul in culorile echipei, steaguri, etc, e altceva. Faza cu ultras nu prea stiu de unde le-a venit celor de la UTA, ca nu vad de ce ar trebui sa duca ei iubirea de club pana la violenta si, in general de ce acest fenomen a luat amploare si in europa. Nu cred ca le-ar placea sa fie ca in Argentina sa se impuste pe strada.

  In final, va doresc noapte buna.

  3

  3
  Răspunde

 35. Ar fi timpul ca si conducerea SCU sa demisioneze. Nu reprezinta dorinta majoritatii suporterilor. Chestia ca ei sunt galeria nu tine din moment ce prescurtarea S vine de la suporter. Actuala conducere sa-si faca o organizatie GCU si sa dea comunicate sub aceasta denumire

  3

  1
  Răspunde

 36. Tac de multa vreme, dar . aberatiile scoase de unii, ma fac sa imi spun parerea. deci :1 „nu sunt jurnalist … sunt aradean, cu buletin de Arad de peste 35 de ani …ai dreptate, utisti sunt doar cei din galerie si cei din SCU, cei care au tricouri negre, restul suntem polisti, stelisti, dinamovisti si barcelonisti si realisti din madrid ” Sint de acord un jurnalist sportiv la 50 de ani (34+14), vorbeste altfel , si altfel vorbeste ..un suporter. 2 :…”…Nu are nimeni exclusivitate pe numele UTA si nici nu se poate obtine, doar combinatii de nume ce contin UTA, cred ca se mai pot obtine si altele de catre doritori…” de acord, dar o UTA , sustinuta , aproape de 90%, din fondurui publice , este si o UTA dorita de aradeni, , deci nu ar trebui folosita in interes personal. 3 „Nu au cumparat BILETE, au cumparat PACHETE DE 3 MECIURI PENTRU ARADENI. Alt produs. Bilete au fost cele 70 oficial oferite de club si au fosta stepati cei 70 cosntituiti CA SI GALERIE si era pregatit sectorul unde sa stea in siguranta pentru toata lumea…”- imi vine sa rad, ne spui ca unii ( din Timisoara) au cumparat pachete de 3 meciuri, deci nu aveau voie sa intre.. Ba aveau, chiar imbracati cum doreau ei. Au fost opriti toti cei coborati din tren si ,bracati mov . La un spectacol public nu se intra cu buletinul, ci pe baza de bilete cumparate.. .Ca au fost impiedecati sa intre in arena, este un abuz al Jandarmeriei, de neadmis, la care se adauga privarea lor de libertate, pe o perioada de timp, alt abuz, mai mare. 4. Trebuie sa fii foarte opac, tu suporter UTA,, sa nu iti dai seama ca venirea ,ca antrenor, a lui Ionut Popa a salvat clubul de la o retrogradare rusinoasa. Omul este meserias, omul are , in trecut, destule realizari, la UTA., dar are „gura bogata” si nici nu intretine „relatii amicale” cu galeria. Nu e logic ca galeria sa vrea raul clubului, in detrimentul numirii lui I Popa. mai ales cind cei adusi au fugit , de la UTA, iar cei tineri, ramasi, au aratat ca nu au valoarea necesara. Daca vrem o UTA revenita unde ii este locul, ne-ar trebui meseriasi ca I. Popa, nu primari ca cel de azi, nu conducatori de club,cu „realizari” abominabile ( afacerea Suceava, neterminata inca, afacerea mocirla ( in 2 reprize-Voluntari si Poli, fotbal de lowcost, in folosul celor care au 50% din transferul jucatorilor, si conduc…si UTA,, in plus, aducere de rebuturi, pe post de”jucatori de valoare”., apoi pe unii acceptabili -Adili, Florea…- i-au vanturat, desi nu aveau nimic de pus in loc si au riscat rtrogradarea. In final, acum a venit I Popa si a salvat clubul, dar, la anul va fi la fel, maxim 4-5, dintre cei de azi ar putea ajuta UTA la promovare, dar am vazut cum judeca condicerea UTA valoarea unui jucator, cit de priceputa este. Si eu cred ca o eliminare, in corpore, a conducerii actuale, la UTA ar fi binevenita si o masura utila. In continuare, voi reveni la..silentio, nu ma voi mai referi, la UTA, destula vreme,si nici nu voi raspunde unora care fac accese de furie cind citesc ce spun. UTA de azi nu merita prea multa atentie, cel putin, din partea mea, ca nu este demna de nume si de trecut…Cit despre stadioane, campionatul asta, pe Motorul nu se va juca, iar Stadionul UTA va fi terminat,…poate , in 2020,..cine stie…

  4

  7

  2

  1
  Răspunde

  1. Domnule doctor, nu sunt sigur ca ati inteles ironia din primul paragraf.
   Apoi, nu cred ca ati fost atent la faptele de la Siria. La iesirea din gara, liderul polistilor a cerut sa intre O GALERIE DE 350 de persoane, imbracati toti cu tricouri mov. Nu a cerut sa intre 350 de posesori de bilete. Li s-a raspuns ca este asteptata o galerie de 70, restul posesorilor de bilete intra pe cont propriu. Ei au refuzat. Despre ce vorbim? De ce plangem de mila polistilor? si a prietenilor lor din Munchen si Madrid, veniti special, cei de care anul trecut in toamna ni s-a spus ca se ocupa doar de bataie si s-au batut cu ai nostri? Ati fi vrut sa rememmorati evenimentele in care ati fost implicat personal cand cineva a sarit usor niste reclame si a ajuns la tribuna? Ma mir de dumneavoastra.

   3

   0
   Răspunde

 37. Tot stau si ma minunez cata prostie si frustrare zace in capul tau Luciane de duci campania asta impotriva SCU si a galeriei. Pana mai ieri erai impotriva lui Meszar apoi te-ai sucit dupa cum bate vantul. Mereu au fost un Gica-Contra si tineai sa ne spui noua cum ar trebui sa fie ultrasii impotriva conducerii ca de aia sunt ultras. Atat te-a dus pe tine capul si asta e ceea ce ai inteles din fenomenul ultras. Of, Doamne, ar fi de plans daca nu de ras. 🙂
  Pai bai formatorule de opinie la care iti bate cucuruzu’ in geam, daca nu esti ziarist atunci cand ti se cere sa fii obiectiv, inseamna ca esti un simplu agarici care comenteaza la fel ca si oricare geolgau de la coltul strazii.
  Esti doar un frustrat care tine sa dea sfaturi din prisma faptului ca a fost el pe vremuri presedinte la Dacia Beliu. Inca o data iti arati prostia daca tu crezi ca esti in masura sa dai sfaturi din cauza „vastei tale experiente”.

  @Giro, bai latraule de serviciu, te-am rugat sa iti vezi de lungul nasului. Nu am crescut niciun din galerie pe banii tai si nici nu si-a rupt ma-ta de la gura pentru noi asa nu ne mai cere tu atata socoteala pt ca nu iti datoram nimic.
  Daca eram atat de giboni pe cum ne acuzi, te prindeam si iti futeam o mama de bataie de ne-ai fi tinut minte toata viata, mai ales ca tu erai ala care ne ameninta cu lopeti date dupa cap. Te uiti la prea multe filme bai senilule.
  Ce realizarile plm ai tu in viata? In galerie suntem oameni din toate sectorele sociale, suntem ingineri, directori de banca, avocati, juristi, economisti, suntem si simpli oameni dar toti avem in comun aceeasi pasiune: UTA.
  Te doare ca nu baga nimeni in seama? Nu suntem curiosi de tine si de predicile tale bolnave. Abonamente avem si noi si nu de acum, de ani de zile si nu ne-am batut in piept cu asta pt ca e de bun simt ca utist sa iti cumperi macar abonament. Am facut si multe alte sacrificii si cu toate astea multi sau putini cati mai ducem steagul nu am cerut altceva decat normalitate.
  Faptul ca lucian te tolereaza pe aici dupa ce inainte faceai furori pe aradon este pt ca vrea doar click-uri, circ si balacareala. Asa intelege el popularitatea miezeriei care a ajuns sportarad.
  Pacat de munca lui Calin Mnerie, singurul pt care mai am respect chiar daca nu am fost mereu pe aceeasi lungime de unda.

  Pentru ceilalti latrai, unde ati fost marti, de ce nu ati incurajat echipa? Puteti sa ii faceti etapa de etapa cate o felatie lui Popa, la marginea terenului sau la vestiare, care cum preferati insa eu zic sa va grabiti pentru ca mult n-o sa mai stea pe aici, nici el si nici Meszar cu incompetentii lui.
  Hai, acum fuga mars, incolonarea!

  P.S. Luciane, mai bag-o pe aia cu buletinul de Arad, e maxima. :)))
  Cum ti-am zis si data trecuta, nu te-am suspectat niciodata de inteligenta….

  6

  3
  Răspunde

  1. Nu poti tu sa intelegi ce inseamna sa fii corect si sa lauzi cand ceva e bine si sa dezaprobi cand ceva e rau. Tu scuipi unde lingi si nu ai nici o treaba. E doar o chestiune de timp la tine. Nu cred ca UTA inseamna ultras si ca istoria UTA-ei avea nevoie de faptele tale de vitejie din toamna trecuta. Ai mai si prostit pe altii sa se ia dupa tine si acum va uitati la televizor la meciurile UTA-ei. Si doar pentru atat, pentru rusinea care ati adus-o numelui UTA, trebuia sa te ascunzi in gaura ta de sarpe. dar tu nu, batman, batman!

   Cine vorbeste de verticalitate daca e in stare, din ura, sa fie de acord sa bage pe stadion batausii din Munchen ( doar ti-a scris Smiley de la poli pe forumul pe care il pastoresti, inca, de invitatii lor din Munchen si Madrid, deghizati cu tricouri move) cu care ne-ai povestit si aici la noi cum te-ai batut la Timisoara ca sa salvezi bietii aradeni pe care venea iuresul german. Asa a fost sau ne-ai mintit?

   Pai tu mai ai curaj sa scoti capul si sa mai vorbesti despre UTA si sa faci tu judecati de valoare? E bine ca ti-ai dat demisia din SCU, stai acolo unde esti, probabil urmeaza si altii, ca doar nu o sa fiti vesnic gica-contra si sa spurcati istoria alb-rosie cu prostiiile voastre negre de ultrasi (fara aluzie la numele tau, scuze), cu ura si cu dezbinare.

   Pentru voi astia cateva zeci de persoane plus cateva zeci de copii pe care ii manevrati la galerie, nimic si nimeni nu e bun, toti suntem idioti, antiutisti, doar voi sunteti puri si stiti tot. Poate nu va merita Aradul, cereti azil la fratii vostri polisti cu care ati planuit sa faceti un nou ˝bine˝ UTA-ei si Aradului umpland micul stadion din Siria de ultrasi. Abia astept sa inceapa procesul timisorenilor impotriva clubului UTA ca sa aflam si noi cine au fost aradenii care le-au dat bilete, ca doar nu o sa minta baietii cu mana pe biblie. Conducerea sau altii care au avut acces la ele, cineva le-a dat, tot se va afla si atunci altfel discutam.

   Da, am buletin de Arad si sunt nascut in judetul Arad, si respect orasul si judetul si de 14 ani chiar fac efectiv ceva pentru UTA prin acest site, care, iti place sau nu, va aduce stirile cu care sa va hraniti setea de UTA. Site care v-a convenit cand erati la ananghie si forumul vostru nu mai era, si care v-a devenit dusman, vezi doamne, cand v-ati trezit la masa conducerii alaturi de cei pe care acum ii urati si v-ati uitat de sus la noi si ne-ati trimis la prasit porumbul, o munca onorabila dealtfel, ca orice munca. Ati aprobat cenzura clubului fata de presa, ati girat tot ce s-a facut prost, erati si voi la masa lor si stiati toate miscarile, chiar si pe cele rele dar ati inchis ochii si ne-ati injurat pe noi cand le-am demascat. Tu ti-ai dat demisia dar tot ai ramas activ, ca doar nu ai tu coloana sa rupi pisica, ti-ai dat demisia de fatada, stie toata lumea ca esti lider de opinie( sau spiritual) si acum.

   Eu macar am ramas in opozitie tot timpul, chiar daca ne-ati injurat cand scriam despre lucruri pe care acum aveti si voi curajul sa le amintiti la greseli ale conducerii. Dar opozitie nu insemana ura, distrugerea lucrurilor bune si aruncarea numelui UTA la gunoiul stradal, cum faceti voi in numele onoarei ultras. Prostiti niste copii cu ideile voastre, ii manevrati ca ei nu sunt informati si va cred. Sunt convins ca toti copii aia la gramada, nu au citit cat ati citit vreunul din liderii SCU si de aia sunt o masa usoara de manevra in gura carora sa puneti injuraturi.

   Se pare ca a venit timpul ca sa va judece, ca prea va credeti senatori de drept si stiti voi cine trebuie sa fie antrenor, conducator si jucator. V-ati bagat la epurarea aradenilor anul trecut si nu a iesit. Chiar tu ai dat o lista pe forum, lista pe care conducerea a luat-o de buna si a executat-o ca sa va faca pe plac. Din vara asta aveti sansa istorica sa va faceti voi echipa dupa chipul si asemanarea vostra si sunt sigur ca nimeni nu se va supara. Ar fi pacat sa o ratati. Promit sa scriem si de voi, ca de tot sportul aradean. Aveti numai grija unde este palmaresul. Pe bune, nu povestile spuse de voi intre voi.

   Te rog ca parerile tale sa ti le exprimi pe viitor pe forumul aplaudacilor tai, pe aici nu e nimeni curios de jignirile tale, de coloana ta vertebrala ca a unui sarpe veninos care musca mana care il hraneste. Nici eu nu mai scriu la voi de cand mi-am dat seama ca nu are rost sa lupt pentru adevaruri ca nu era nimeni curios acolo, oricum eu nu v-am jignit si nu am scris apelativele pe care tu ti le permiti din superioritate ta intelectuala dupa ce ai citit cateva biblioteci. Eu doar mi-am expus parerile, la care voi atat ati putut, sa replicati cu jigniri, mai ales tu. Nici tu, te rog, sa nu mai jignesti la mine acasa, ca eu asa consider sportarad, ca nu ti se va mai permite.

   Succesuri!

   3

   3
   Răspunde

   1. Mana care ma hraneste? Tu ai proprietatea termenilor pe care ii folosesti?
    Situl asta a fost candva ceva in presa on-line datorita muncii lui Mnerie si altii, faptul ca l-ai cumparat tu nu iti da vreun merit bai rasule, din contra ai reusit sa strici o munca buna dar sincer sa fiu mi se rupe pt ca fiecare pasare moare pe limba ei. O sa vin numai sa iti mananc prihodul atunci cand veti disparea pentru ca e doar o chestiune de timp.

    Despre incidentele de la TM, mi-am recunoscut vina si platesc pentru asta, nu e problema ta ce fac eu pe persoana fizica.
    Eu zic ca am fost in legitima aparare si de asta ne-am retras pt. ca nu am avut treaba cu niciun spectator de rand insa e clar ca astfel de incidente nu trebuie sa existe pe stadion dar nici nu ii puteam lasa pe aia sa intre peste noi.
    Latra cat vrei pentru ca nu faci decat sa te umpli de penibil, motiv pentru care nu te respecta nimeni si nu da nimeni doi bani pe tine.

    P.S. Astept sa mai plece si Calin si atunci esti pa ca doar nu o sa scrii tu, agramatule.

    3

    3
    Răspunde

    1. Pai fara jucatorii lui Meszar si banii de la Primarie, adica hrana, ca sa intelegi si tu metafora, mai aveati voi obiectul muncii, adica echipa in liga a doua, ca sa intelegi si acum metafora?
     O viata avem si cand ne va chema Dumnezeu la el, vom merge, dar pana atunci vom scrie articole despre sportul aradean, avem obligatie fata de miile de cititori care ne citesc zilnic articolele si iti multumim si tie ca ne citesti cu atentie. La comentarii sunt pareri personale ale unuia sau a altuia, mai mult sau mai bine intentionat, cine se ia dupa ele, se scriu prostii, nu?
     Si Popa si-a recunoscut vina pentru faptele din trecut, nu-l iertati? A fost si el in legitima aparare, altii au decis, el doar a executat, nu merita iertat?
     Unde sa plece Calin? El este sportarad.
     Despre bilete si bietii ultrasi timisoreni nu ne zici nimic?
     Vezi ca ai uitat ieri sa deschizi topic cu meciul de la Miroslava. Poate ca esti suparat ca aia au si magazin online si voi nu ati fost in stare. Ca de bucurat de victorie si de primirea facuta lui Popica, mai greu de scris, nu?
     Cum ziceam, succesuri si las-o mai jos cu aroganta si cu ura ca nu fac bine.

     0

     3
     Răspunde

 38. Suporterii suntem NOI câteva mii sau zeci de mii de arădeni si nu numai, multi dintre noi nu doresc sa vorbească scu ( cu litere mici , pentru ca și ei sunt mici , cam 30 la număr + – câțiva ) în numele nostru . Comunicatul lor sa fie menționat strict în numele lor ! NOI nu împărtășim aceleași idei și vad ca nici nu susținem aceleași culori . Ei cu negru lor și NOI cu alb-rosu ! Recomandare finala ; cautați o alta echipa în negru ! Ne-am saturat de scandal !

  4

  0
  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.