Fotbal juniori

Liceul Tehnologic „Ștefan Hell” Sântana și LPS-ul sunt campioanele Aradului la Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar





Terenul Șega a găzduit, ieri, turneul final judeţean din cadrul Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar (ONSȘ). Pentru trofeu au jucat cele mai bune formații din județ, câștig de cauză având Liceul Tehnologic „Ștefan Hell” Sântana (la băieți), respectiv Liceul cu Program Sportiv Arad (la fete).

Trei jucători de Liga 4-a

După ce a câștigat „zona” de la Sebiș, băieții lui Cătălin Puia s-au dovedit cei mai buni din cele șase finaliste. Contând pe Stanciu, Marc și Olteanu, componenți ai formației de Liga 4-a pregătită de Dan Cuedan, și-au adjudecat și întâlnirile din grupă: 4-1 cu Liceul Teoretic Pîncota și 3-1 Colegiul Tehnologic De Industrie Alimentara Arad, iar în semifinală au trecut cu 2-1 de Liceul Tehnologic „Iuliu Maniu” Arad. Finala a fost și mai simplă pentru Sântana, ce a depășit-o cu 5-2 de Colegiul Naţional „Preparandia – Dimitrie Ţichindeal” Arad.

Paul Lazea – Roberto Olteanu, Claudiu Balaban, Vlăduț Stanciu Daniel Marc Daniel, Lazăr Doriți și Rafael Lațcu sunt numele campionilor ce vor participa la faza zonală a ONSȘ de la Timișoara, pe 4 și 5 mai.

Victorii la limită pentru elevele Adrianei Inoan

Fotbalistele Liceului cu Program Sportiv Arad le-au detronat pe jucătoarele Inei Nicodin de la Liceului Tehnologic „Sava Brancovici Ineu”, campioanele ediției trecute. „Sportivele” au câștigat la limită toate partidele, după cum urmează: 3-2 cu Colegiul Naţional „Preparandia – Dimitrie Ţichindeal” Arad, 1-0 cu „Ștefan Hell” Sântana și 1-0 cu Ineul.

Adriana Inoan le-a aruncat în luptă pe: Roberta Zăncescu Eliza Ardelean, Doriana Sala Ana Bodnar, Melisa Ureche, Dara Buzgău, Mădălina Preda, Paula Hanc, Estera Prunar și Naomi Bogdan, care vor reprezenta județul nostru la „zona” de la Turnu Severin, pe 4 și 5 mai.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button