UTA Arad

Kerezsy consideră că Miroslava nu merita să piardă cu UTA: „Fotbalul e nedrept, te judecă când nu dai gol”





Ieșenii de la Miroslava și-au complicat serios viața în liga secundă după ce au pierdut pe teren propriu cu UTA, formație amenințată – la rândul ei – cu retrogradarea.

Raportul ocaziilor a fost de partea gazdelor, însă la goluri a câștigat „Bătrâna Doamnă”. „Sunt total dezamăgit de rezultat. Nu meritam sub nicio formă să pierdem acest meci, în condiţiile în care am făcut un joc bun şi am ratat foarte multe ocazii clare, între care şi un penalty. Fotbalul este nedrept uneori şi te judecă atunci când nu dai gol. Din păcate, nu am reuşit să profităm de faptul că nici celelalte echipe care sunt cu noi în luptă directă pentru menţinerea în liga a doua nu au reuşit rezultate bune. Şansele rămân intacte, chiar dacă am coborât o poziţie în clasament. Urmează un meci decisiv cu Pandurii, în deplasare, acolo unde trebuie neapărat să câştigăm. Nici un egal nu ne mai ajută acum. Cine câştigă acel meci, cred că se va salva”, a menționat Adrian Kerezsy după disputa de ieri.

Cum își explică antrenorul Miroslavei ratările elevilor săi? „Nu ştiu ce se întâmplă cu jucătorii, probabil nu pot juca sub presiune. Asta îi face să greşească, să nu se concentreze la finalizare şi să nu aleagă cele mai bune soluţii. Ce mai e de zis când ratezi trei din cele patru penalty-uri pe care le-am primit în trei meciuri… Până la urmă este vorba şi despre valoarea jucătorilor dacă nu reuşesc să înscrie nici din penalty”, mai consideră Kerezsy.

După Chindia, Știința Miroslava este cealaltă divizionară secundă pe care UTA a bătut-o, deocamdată, în dublă manșă în acest campionat.

Narcis Pohoață (Iași)









10 comentarii

  1. Dacă presiunea joaca un rol pentru o comuna cunoscuta de 1 din 100 de locuitori ne închipuim ce rol joacă ea la o istorie că aUTA-ei !! Purificarea div .B că urmare a reapariției cluburilor tradiționale,vremelnic dispărute va lua povara de pe umerii primărilor satelor cu ambiții de B și A . Și pentru UTA e motiv de îngrijorare ,dar și de mândrie autentică in cazul victoriilor. ! Hai UTA !!

    0
    0
    1. Cea mai mare ca intindere si ca nr de sate s-ar putea, insa ca nr de locuitori nu cred. Floresti din Cluj sigur are mai multa populatie.

      0
      0
      1. Floresti, dar pana si Chiajna (Care este tot o comuna) are mai multi locuitori. De altfel nici Vladimirescu nu e foarte departe de Miroslava ca nr. de locuitori

        0
        0
    2. Da exact în șoldova e cea mai bogată comună din țară ? și în ce constă bogăția? In pureci sau păduchi?

      0
      0
    3. Cu bogatia hai ca m-ai dat gata !!! , Se vede terenul de joc ” masa de biliard ” si m-ai convins cu ” bogatia ” !!! In orice investitie a statului roman, asta inclusiv in a primariilor se fura bani la greu !!! Daca mai vin si ceva sponsori , mai ” pedalezi’ ceva si de la aia !!! Traim in Romania !!!

      0
      0
  2. Asta cu bogata e slogan promovat de autorități E așa de bogată că nici terenul nu-i regulamentar !

    0
    0
    1. Slogan promovat de autoritati? Imi imaginez ca exista o evidenta a incasarilor la bugetul local, ca altfel fiecare primar ar declara ca localitatea lui e cea mai bogata.

      0
      0
  3. Miroslava e lăudată că și-a tras gaze,canalizare ,internet. Nu în asta stă bogăția ! Noi o considerăm așa fata de înapoierea altora . Și între codași tot există și un fruntaș ! În criteriile euro de bunăstare asta ce au ei e că lauda că ai televizor Informațiile media trebuie și ele disecate

    0
    0
  4. Probabil sunt recordmani la pestele de sticla,asezat pe macrameu,deasupra televizorului Diamant,sau in cel mai bun caz,Telecolor!
    Cand adevarata lege sportiva va aparea(putin probabil),nu va mai exista „Liga Ilfov” si primariile satesti gen Miroslava vor disparea!Atata saracie pe acolo,incat nici iarba nu creste fara subventii!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button