Fotbal judetean

Ratările și eliminarea injustă a lui Crișan au menținut suspansul: Păulișana Păuliș – Cetate Săvârșin 2-0





Fiindcă nu o duce prea bine în acest retur, Păulișul nu-și mai putea permite să piardă puncte și în fața noii „lanterne roșii” a campionatului. Mai mult, formația din Podgorie spera să-și ajusteze puțin și golaverajul, dar avea să tremure pentru cele trei puncte până în ultimul minut, când a venit și golul de 2-0.

Conform tradiției, Săvârșinul nu și-a putut deplasa câțiva dintre fotbaliști, absențele zilei numindu-se Oprea, Toc și N. Marc. În schimb, Păulișul a aliniat o formație mai aproape de adevăr cu reveniții Itu și, apoi, Grigorean. Iar meciul s-a desfășurat într-un singur sens, cu gazdele atacând în valuri, dar fără prea mulți sorți de izbândă. Printre ratări, gazdele au găsit – totuși – golul de 1-0. În minutul 42, D. Calancea a fost lansat perpendicular pe poartă și a trimis pe sub Silaghi din 13 metri.

Scenariul a fost același și după pauză, Dani Popa având și ratarea sezonului în Liga 4-a. Scăpat singur cu poarta goală după ce a driblat și portarul și având și un alt coleg liber în stânga sa a finalizat exact în bară. În minutul 72, D. Crișan a văzut al doilea „galben” al meciului pentru o simulare ce a fost – însă – fault în careu din partea lui Silaghi și penalty. În zece oameni, Păulișul a riscat la șpițul lui D. Petrean, respins – însă – cu vârful degetelor de Brutyo.  Până la urmă, Păulișana și-a primit penalty-ul la faultul lui Herbei asupra lui D. Calancea. Gabi Pop a făcut 2-0 și a securizat primul succes al primăverii.

La final, Dinu Maghici s-a arătat surprins de maniera în care au decurs lucrurile pentru echipa sa. „Chiar nu mă așteptam să ratăm 13-14 ocazii mari și să avem emoții până în ultimul minut. Am ajuns să văd pe viu o ratare cu poarta goală, cu doi jucători în fața ei, nu credeam că o să trăiesc așa ceva. Apoi, ne-a mai și lăsat arbitrul în zece când ar fi trebuit să primim un penalty și cine știe ce s-ar fi putut întâmpla. Numai după golul de 2-0 din ultimul minut ne-am mai liniștit azi și putem să-i dedicăm vicepreședintelui nostru, Marius Măcinic, o victorie de ziua sa de naștere”, a spus antrenorul Păulișanei.

Cătălin Neamț, antrenorul-jucător al Săvârșinului, a recunoscut cu fair-play: „Au fost mai buni și au meritat victoria. Era penalty și la eliminarea jucătorului lor și, totuși, dacă portarul lor nu ar fi avut acea intervenție spre final, cine știe ce se mai putea întâmpla”.

Formații:

Păuliș: Brutyo – Ambruș, D. Crișan, Pleșca, Morariu – Itu, D. Pop (63 Grigorean) – Asandului, Gabor (46 Șt. Calancea), D. Calancea – D. Popa

Săvârșin: Silaghi – Muntean, Neamț, Dumitrescu, Benescu – M. Marc (68 Herbei), Silviu Iștoc, Sebastian Iștoc, I. Bogdan – Petrean, Ursu.

Arbitri: Flavius Neagu – Remus Naghi, Zoltan Nagy.  

Observatori AJF: Leontin Buda, Marcel Vida.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button