Fotbal judetean

Arbitrii arădeni și-au adjudecat o nouă ediție a „Cupei Prieteniei”! Finala din Ungaria – o adevărată demonstrație de forță în fața timișenilor





Într-o zi de luni când sunt programate doar câteva meciuri de juniori, cavalerii fluierului din județele învecinate, Arad, Timiș, Bihor și Bekes (Ungaria) și-au făcut timp să joace fotbal în cadrul ediției a 17-a a „Cupei Prieteniei”. Vorbim despre un „patrulater” organizat de două ori pe an de selecționatele implicate, ieri venind rândul „fluierașilor” maghiari să facă onorurile de gazde.

La cocheta bază de la Körösladány, arbitrii arădeni nu au avut adversari, câștigând ambele partide disputate și implicit trofeul. A fost 2-0 cu selecționata celor din Bekes (goluri Olariu și Brîndușe) și 6-1 în finala cu Timișul, după „dublele” semnate Fl. Brîndușe și S. Mako, plus câte o reușită în contul lui Șulea și P. Dehelean.

Emil Arsa, aflat la al doilea trofeu câștigat în Ungaria (după Memorialul „Andras Kokavecz” din decembrie 2017) de la preluarea băncii tehnice a Selecționatei arbitrilor arădeni, s-a bazat pe următorul lot de jucători: Cristian Cășuț – Răzvan Cadar, Sorin Saladea, Dorinel Herțeg, Loredan Bogdan, Gabriel Hărduț, Laurențiu Olariu, Sorin Rotaru, Cristian Șulea, Sebastian Mako, Flavius Brîndușe, Denis Calnacov, Sebastian Pantea, Lucian Berariu, Patrick Dehelean, Bogdan Babuția și Leontin Buda. La repriza a treia au mai intrat în joc și „consilierii tehnici”, Andras Mako (vicepreședinte AJF Arad) și Corneliu Tiulea (șeful observatorilor de arbitri din cadrul CJA).

Golgheterul competiției a fost decretat Flavius Brîndușe, arbitru în ligile inferioare județene, dar component al divizionarei terțe, Lunca Teuz Cermei. Șulea și Mako (Socodor) și Olariu (Curtici) au fost ceilalți „fluierași” arădeni care activează și ca fotbaliști în Liga 4-a Arad.

În toamnă, vine rândul Timișului să pună din nou în joc „Cupa Prieteniei”, Comisia Județean a Arbitrilor Arad urmând să fie organizator în primăvara lui 2019.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button