AC Piroș Security – demolată de „satelitul” campioanei, Ineul impune remiza la Oradea

AC Piroș Security - demolată de „satelitul” campioanei, Ineul impune remiza la Oradea

Etapă fără victorii pentru echipele de fotbal feminin ale Aradului, ambele componente ale seriei de Vest a ligii secunde. Iar de data aceasta, Ineul a fost formația ce a salvat onoarea cu o remiză la Oradea, împotriva celor de la Lugas.

Au căzut pe locul 4

La Cluj, AC Piroș Security nu fost niciun moment în joc în fața echipei secunde a campioanei Olimpia. Someșencele le-au administrat un dur 9-1 „leoaicelor”, trimițându-le direct pe locul 4 al clasamentului. „Pe lângă faptul că tot lotul lărgit al Olimpiei e bine pregătit fizic și tactic, adversarul a mai avut și întăriri de la formația ce va câștiga încă odată titlul în România. Suntem încă departe de nivelul lor, deși ne pare rău că nu am înscris și noi măcar încă un gol-două la ocaziile lui Balaș, Olariu și Vanu. De acum ne concentrăm doar pe Cupa României, vrem să ajungem în semifinale după meciul cu Iașiul de duminica viitoare. În campionat, că terminăm pe 2, 3 sau 4 tot acolo e, căci nu se premiază niciunul dintre ele”, a spus Gigi Cameniță, care a aliniat următoarea echipă la Cluj: Ștefan – Bodnar, Schipor, Marcea, Magocs – Olariu, Liheț, Bajko, A. Balaș – Vanu, Adam. Singura reușită a arădencelor la Cluj a aparținut Mellisei Olariu.

Revenire de la 0-2 pentru o mică speranță la salvare

Atâta timp cât Ladies Târgu Mureș și-a schimbat total fața după ce s-a întărit cu jucătoare de la decedata ASA, Lugas Oradea și CS Ineu se zbat să evite ultimul loc și implicit retrogradarea la finalul stagiunii. Astăzi au avut meci direct pe malul Crișului Repede, iar verdictul rămâne – oarecum – în aer după rezultatul de 2-2. Gazdele au avut dublu avantaj pe tabelă, dar zărăndancele au revenit printr-un autogol la centrarea bună a Kugler și reușita lui Ancăș, bine angajată pe culoar de Dragoș. „Puteam câștiga meciul la ultima fază, căci am scăpat <<doi cu unu>>, dar ne-am pripit. Poate lucrurile stăteau altfel încă de la bun început dacă aveam un portar de meserie cu noi, dar și alte două-trei jcătoare care nu au putut veni la Oradea. Având avantajul meciurilor directe cu Lugasul, sperăm să mai facem cel puțin un punct până la final și să evităm retrogradarea”, spune Cristian Sculici, antrenorul ineuancelor.

Facebook Comments
0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.