Șoimii Lipova

Iova se întoarce în Valea Domanului ca adversar: „Suntem foarte motivați, ne dorim un rezultat pozitiv și prima de joc a conducerii”





După ce a luat punctele siguranței contra Ghirodei, Șoimii Lipova nu pare a avea nimic de pierdut la Reșița, în ultima intermediară a stagiunii de Liga 3-a. „Alb-albaștrii” sunt așteptați în Valea Domanului de o formație ce speră încă în promovare, bazându-se pe depunctarea Șirineasăi.

Acum, bănățenii sunt pe locul 2 și nu-și mai permit pași greșiți, iar unul dintre cei patru foști reșițeni care au venit la Lipova în iarnă confirmă faptul că nu vor fi flori la mijloc mâine. „Am petrecut un tur de campionat la Reșița, m-am simțit foarte bine. Sunt condiții foarte bune de performanță acolo, au antrenor ambițios, au mai venit și jucători cu experiența ligilor superioare, nu este deloc întâmplător că echipa este pe locul 2 și își doresc și acum promovarea. Mă voi reîntâlni cu vechiul meu coleg și prieten Costin cu care am jucat de mici copii împreună, dar și cu Copaci sau Bactăr. Sigur, suntem prieteni, dar mâine vom fi adversari până la fluierul de final și fiecare ne dorim ca echipa lui să câștige. Apoi, vom fi din nou prieteni”, spune Raul Iova, care a schimbat tricoul „roș-negru” pe cel al „șoimilor”, alături de Cristi Poiană, Fabian Himcinschi și Răzvan Dulap.

Titular de drept al postului de fundaș dreapta al Lipovei, Iova recunoaște că a avut un retur bun în „alb-albastru”, dar l-ar putea face și mai bun cu un rezultat pozitiv la Reșița. „Jumătatea de an la Lipova a fost foarte potrivit pentru mine, mă bucur că am reușit să-mi conving antrenorul și să fiu titular meci de meci. Este important pentru un junior să joace cât mai mult și eu chiar am reușit acest lucru. Mergem la Reșița foarte motivați, cu mici excepții, am jucat destul de bine în acest retur și ne dorim ca acest ultim meci cu o echipă din fruntea clasamentului să ne aducă un rezultat pozitiv. Nu e un secret că și conducerea ne-a oferit o primă și ar fi păcat să nu luăm banii. Va fi un meci foarte greu, au jucători buni și va trebui să evoluăm fără greșeală. Altfel, la experiența lor, sigur ne taxează. Mai mult, vom încerca să ne facem jocul, să le punem probleme și să ne întoarcem neînvinși”, mai spune fotbalistul de 20 de ani crescut de Atletico, în generația lui Petre și Man.

Pentru partida de mâine, de la ora 18, în tabăra Lipovei, Himcinschi este incert, Dobrean accidentat, iar Filimon – suspendat.

Formații probabile:

Reșița: Zimmermann – Szijj, Bactăr, Puțanu, Copaci – Bărbulescu, Vaștag – Costin, Breșneni, Negoescu – Staicu.

Lipova: Iliescu – Iova, Calvin, Vasiu, Kocisis – C. Poiană, Jichici, S. Popa, D. Rusu – Vasinc, Trabalka.

Arbitri: Liviu Bălăcescu (Gorj) – Pompiliu Barbu, Romeo Popa (ambii din Craiova)

Observatori: Ovidiu Boca (Aiud), Ionel Catana (Motru).

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button