Trădate de apărare în ultimul meci stagional: Național Râmnicu Vâlcea – Crișul Chișineu Criș 35-28

Trădate de apărare în ultimul meci stagional: Național Râmnicu Vâlcea - Crișul Chișineu Criș 35-28

Handbalistele de la Crișul Chișineu Criș au încheiat al doilea sezon din existența clubului cu un eșec pe terenul celor de la Național Rămnicu Vâlcea. Partida, disputată, ieri, în Zăvoi, s-a jucat în devansul ultimei etape a stagiunii 2017-2018 a Diviziei A (Seria B), „alb-albastrele” încheind la cota 16 puncte și – probabil – pe locul 11.

Scorul final de 35-28 în favoarea vâlcencelor a fost explicat într-o frază de Florica Boldor, antrenorul echipei de pe Crișul Alb: „Nu ne-am apărat aproape deloc, spre deosebire de echipa gazdă, care a fost foarte atentă și agresivă, iar cele opt eliminări de câte 2 minute în dreptul ei stau mărturie acestui fapt”. Fără a putea conta pe Pop, Sas și Cherecheș, pe lista marcatoarelor pentru Crișul au apărut: R. Boldor 8,  Puț 7, Petruse 4, Vartolomei 3, Iuga 2,  Mîrcă 1, Morariu 1, Haidu 1 și Lucușa 1.

În vacanța ce urmează, se anunță câteva mutări importante la nivel de lot pentru Crișul Chișineu Criș, urmând ca – probabil – noua ediție a eșalonului secund ce debutează în luna septtembrie să fie abordată cu pretenții ceva mai mari.

Facebook Comments
1
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.