Fotbal judetean

„Două puncte pierdute” v.s. „Punct meritat”: Voința Mailat – Victoria Felnac 0-0





Vecine de clasament, Voința și VI-FE nu și-au făcut prea mult rău în etapa cu numărul 26 a Ligii a 4-a. Însă, doar formația vizitatoare și-a atins scopul după o serie de înfrângeri în ultima lună și jumătate, întreruptă doar de victoria cu Ineul.

În prima parte s-a jucat fotbal cu pipeta, Mailatul având dificultăți să desfacă blocul defensiv al vizitatorilor. Doar R. Caba a ajuns în poziție bună de finalizare, dar fără sorți de izbândă.

„Alb-verzii” au fost ceva mai insistenți după pauză, au deținut și mai clar controlul ostilităților, dar Caba a tras în blocaj, iar Drecin l-a evidențiat și el pe Dolga cu un șut bun, dar și o lovitură cu capul. Și Felnacul a avut situațiile sale, la pătrunderea pe stânga a lui Trifan și șutul de puțin pe lângă bara de la colțul lung și la capul ratat al lui Geanîm după centrarea din corner al lui Onețiu. Finalul de meci a aprins puțin spiritele în tabăra gazdelor, căci acestora l-i s-a anulat un gol pe motiv de offside. Nici măcar nu a fost clar pe cine îl viza infracțiunea, Chepețan, Drecin sau Gurban (!?).

După eșecul de la Horia, primul a returului, Mailatul bifează un nou rezultat nesatisfăcător. „Într-adevăr, prima repriză a fost una slabă, de 0-0. După pauză, însă, am dominat clar, am avut mai multe ocazii, iar spre final a fost acel gol anulat pe motiv de offside. Mai mult decât discutabil din punctul nostru de vedere. Una peste alta, cred că am pierdut două puncte. Ei s-au apărat, chiar la sacrificiu, jocul l-am făcut doar noi”, a menționat Mihai Roșca (foto) după disputa cu felnăcanii.

Punctul luat de pe terenul uneia dintre revelațiile primăverii e un rezultat bun pentru „alb-roșii”. „Am jucat bine, a fost o greșeală ce s-a întâmplat etapa trecută. A fost un meci de uzură, am avut și noi și ei o ocazie mare de gol, dar scorul a rămas alb. Am stat bine în teren, nu au fost multe greșeli personale. În plus, am reușit să îi anihilăm pe Chepețan și Mateucă, ne-am dublat bine și am câștigat un punct meritat, în deplasare”, a menționat Dani Șule, tehnicianul Victoriei.

Formații:

Mailat: Lazea – Drecin, Avram, Gurban, Vereș – R. Caba, Nedea, Savu (54 Vidac) – Chepețan, Mateucă, Crișan (56 Cheșa).

Felnac: Dolga – Baroti, Rotar, Vidican, Sabău – Onețiu, Geanîm –  P. Bogdan (L. 90 Stanciu),  Gyebnar, Trifan – G. Petcuț (84 B. Gherghel).

Arbitri: Dorinel Herțeg – Sergiu Burcă, Sebastian Pantea.

Observatori AJF: Romulus Tănăsescu, Marcel Vida.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button