UTA Arad

Opțiunea galeriei pentru meciul puștilor utiști nu i-a lăsat pe Hlistei et. comp. fără susținători la Oradea: „Le mulțumim, au fost exemplari”





Fiindcă prima echipă „roș-albă” și-a îndeplinit obiectivul, după succesul cu Foresta și sosirea punctelor cu ASU Poli, galeria „Bătrânei Doamne” a decis să-și dedice dimineața zilei de sâmbătă partidei dintre UTA și Viitorul Constanța, din prima manșă a semifinalei Ligii Elitelor. „Ultrașii” arădeni au făcut o atmosferă incendiară pe marginea terenului din Sânnicolau Mic, însă favoriții lor nu au reușit obțină un rezultat pozitiv.

La aceeași oră, în tribuna de la Sânmartin, aproximativ 20 de susținători ai Campioanei Provinciei din Oradea au strâns rândurile pentru a-i încuraja pe Hlistei și colegii săi. „Le mulțumim celor care au format galeria UTA-ei astăzi, au fost exemplari. Ne-au încurajat, au cântat tot meciul și nu au înjurat pe nimeni. S-au comportat ca o galerie adevărată. La final, susținătorii noștri au venit la autocarul nostru, am vorbit, am făcut poze, totul într-o atmosferă foarte civilizată”, a punctat Ionuț Popa, la finalul disputei pierdute cu 3-2 de arădeni contra celor de la Luceafărul Oradea.

După cum se știe, directorul tehnic al UTA-ei, numit între timp și antrenor interimar, este contestat și acum de galerie, care-i cere să plece de la echipă.

19 comentarii

  1. Astazi s-a resimtit spiritul de alta data . Ma bucur ca nu am ratat meciul din Sânnicolau.

    0
    0
    1. Adica si tu,din galerie,ai simtit asta?Ai vazut ca se poate?Felicitari in cazul acesta ca esti unul dintre acei care s-au trezit la realitate!

      0
      0
  2. sa inceapa balciul la comentarii !!
    zvonurile spun ca giro a fost sef de galerie la oradea, e adevarat?

    0
    0
    1. De ce sa fie bâlci? Atata timp cat au fost oameni care au încurajat și la Oradea și pe juniori ,e perfect ! Este aceeiasi echipa UTA !

      0
      0
    2. Nu,nu…..Am fost la Sannicolau si aplaudam faptul ca galeria a inceput sa se inroseasca,incet,incet,de asemenea si incurajarile lor pt copii…Pacat de rezultat,nu i-am vazut de foarte multe ori jucand,dar am impresia ca astazi au avut de suportat si o presiune in plus,cu care nu erau obisnuiti…
      Dupa cum au aratat in primele 15 minute,nici macar nu am conceput sa nu-i invinga pe ai lui Hagi….
      Capul sus copii!Viata nu se termina aici!Bafta in continuare!

      0
      0
      1. Ma bucur ca ti a placut, Giro, stiu ca la inceput nu ai fost incantat sa ne vezi acolo…In fine, trecand peste aceasta parere, as dori sa te intreb daca ti ai luat tricou, avand in vedere ca ai fost atat de extaziat ca peluza ,,a prins culoare’’

        0
        0
        1. Adica totusi se poate,ai vrut sa spui…..Bineanteles ca se poate si in mod civilizat daca doriti….
          Iar asa cum va critic atunci cand va comportati nedemn fata de UTA,la fel va si felicit cand va vad ca si astazi si nu am nimic de ascuns in asta….
          Nu aveam nevoie de tricou de la voi,pentru ca le am pe ale mele,iar cat despre cuvantul -extaziat-,las-o mai moale.Nu ti-o lua in cap deocamdata,pentru ceva ce ar fi normal sa fie mereu!

          0
          0
        2. Ok,@ greu de reprodus,”auzimmm…..”Sa spunem ca vreau in colectia mea si un astfel de tricou,in amintirile triste,dar tot amintiri s-ar numi. la o adica…
          De unde il obtin si cat merge financiar spre UTA?In rest ok!Cine detine drepturile de marketing?Pentru ca vad ca si la Arsenie Boca,sau cum l-o fi chemand,se gaseste cate unul mai zevzec,sa spuna ca are toate drepturile de autor!
          As vrea sa-ti spun ca in vremurile de mult apuse,UTA avea un marketing comunist,bine pus la punct,de imagine!Calendare,ilustrate,carti postale,insigne emailate,productie Aradeanca si totusi exista falsuri ulterioare,pe care colectionarii le cunosc!
          In 1969-1970,s-au scos si martisoare din argint aurit!Un mic porumbel cu snur alb-rosu…!
          Sunt fericitul posesor al unuia!

          0
          0
    1. @Alex,sunt in asentimentul tau,dar am si parerea ca atat noi,mancatorii denumiti,(gresit)de seminte,cu galeria ca si in zilele ei bune,i-am cam speriat pe copii!
      Sau cel putin i-am pus la o presiune in plus…..
      Nu cred ca erau obisnuiti cu asa ceva…..In cele din urma sunt niste copii!
      Am mare incredere in ei,ca in retur,nemaiavand nimic de pierdut,sa arate altceva,fara presiune pe ei!
      Mult succes!

      0
      0
      1. Totusi cred ca a insemnat mult pentru ei sa fie incurajati asa , nu vezi in Romania pe altundeva asa , eu cel putin nu am vazut numa la UTA . Astfel sa se obisnuiasca de mici cu spiritul UTA-EI sa lupte mereu pentru UTA .

        0
        0
  3. Am fost si la Siria!Felicitari U19 5-0,cu Stahl,dar mai ales Toma,de evidentiat.
    Maine de la 18 mergem la finala!

    0
    0
    1. Scuze…..L-am uitat pe Creta,din euforia creata in repriza a 2-a…..
      Adevarul ca de cel putin 2 ori,am vazut mingea in poarta!Bravo Creta si felicitari baieti!
      Va sustinem si in finala!Poate ca nu se culca nici galeria pe o ureche,dupa laudele primite astazi,(pe drept).

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button