Fotbal judetean

Istoria se repetă cu Avram în rolul „călăului”: Șoimii Șimand – CS Glogovăț 1-2





În stagiunea 2015-2016, prima de la promovarea în Liga 4-a, Glogovățul se impunea în etapa cu numărul 20 cu 2-1 la Șimand. Se întâmpla pe 17 aprilie, iar golul de trei puncte era reușit pe final de Lucian Avram cu un șut de la distanță. Istoria s-a repetat astăzi, doar miza punctelor era mult mai importantă în urmă cu doi ani.

Fără obiective deosebite de clasament, cele două formații au jucat deschis, iar ocazii s-au succedat la ambele porți. Ca de obicei, Petrila a fost cel mai periculos om al „șoimilor” și cel care, după ce a irosit o ocazie, și-a procurat (în fața lui Pantea) și a transformat penalty-ul prin care și-a dus echipa în avantaj din minutul 32. Și Vasile Mașniță a ratat o șansă importantă, dar nici oamenii lui Călin Dehelean nu au fost mai inspirați la finalizare și aici ne referim la R. Ardelean, Negrea și Gornic.

De altfel, acesta din urmă nici nu a mai început repriza, lăsându-i loc în teren „veteranului” Tănasă. „Vladi” a devenit ceva mai sigură în apărare, dar și mai concretă în atac. Egalarea a venit rapid, la 2 minute de la reluare, după „capul” sub transversală al lui Coșa la centrarea lui Avram. Ruja, S. Popa și Albulescu au ratat ocazii importante, dar asta numai pentru că soarta a vrut ca eroul meciului să fie din nou Lucian Avram. Fundașul stânga a avut o cursă de 40 de metri, a tras cu pământul de la 20 de metri, iar Vasii a fost păcălit. Reacția Șimandului a fost palidă și s-a rezumat la câteva „explozii” ale lui Petrila, dar tabela nu s-a mai modificat până la ultimul fluier.

„Vladi” a obținut 9 puncte din ultimele cinci partide și urcă pe poziția a 8-a. „Este posibil ca unul dintre motivele pentru care nu am primit o replică mai bună din partea Șimandului și absențele lor, Balint și mai ales Ghergar, însă – până la urmă – pe mine m-a interesat jocul și atitudinea echipei mele, iar ambele au fost bune. Consider că am avut ocazii mai multe și mai clare decât adversarii, iar succesul e meritat. Mă bucur pentru ambii băieți care au marcat azi, Nichi Coșa și Luci Avram, căci nu o fac prea des și reușitele le vor da încredere. La Avram văd că devine obișnuință un gol marcat la Șimand, de la <<Gară>> încă, sper să-l țină cât mai mult <<năravul>>. Mă bucur că echipa joacă, luptă și toată lumea își aduce contribuția la rezultatele în general bune din acest retur”, a spus Călin Dehelean, antrenorul celor de la Glogovăț.

Formații:

Șimand: Vasii – Poșta, Ruska, Engelhardt, Ujog – Țigan, Buruiană (54 Găleancu) – Mărcuș (51 Berar), Vasile (72 Boia), Petrila – V. Mașniță.

Glogovăț: Vîrtaci – Coșa, Ruja, Mariș, L. Avram – Pantea – Danciu,  Doboș, Ardelean, Gornic (46 Tănasă) –  Negrea

Arbitri: Alin Bolcaș – Casian Băla, Flavius Dreghici. Observatori AJF: Marius Alexa, Iosif Lovas.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button