Pas hotărât în semifinalele Cupei României: AC Piroș Security – Navobi Iași 7-1

Pas hotărât în semifinalele Cupei României: AC Piroș Security - Navobi Iași 7-1

La doi ani de la înființare, echipa de fete AC Piroș Security și-a câștigat dreptul de a disputa o semifinală a Cupei României la fotbal feminin. Deși ieșencele de la Navobi au preluat conducerea prin Lupu pe terenul din Sânnicolau Mic, „leoaicele” au întors fără probleme meciul și s-au impus cu un convingător 7-1!

Andrada Vanu a reușit un „poker”, în timp ce Balaș s-a mulțumit cu dubla, iar Olariu cu – poate – cel mai frumos gol al meciului: șut din afara careului, mingea atingând și bara înainte de a intra în plasă. „Fetele au strâns rândurile după dușul rece de la Cluj (n.a. 1-9 în campionat cu Olimpia Cluj II) și azi au făcut un meci bun, printre cele mai reușite din acest sezon. Pentru o echipă de Liga 2-a, semiprofesionistă, e o performanță să ajungă într-o semifinală de Cupă. Orice adversar am întâlni, vom pleca cu șansa a doua, dar vom face totul să jucăm finala, sa facem istorie pentru fotbalul feminin arădean”, a menționat Gheorghe Cameniță după disputa cu cealaltă divizionară secundă prezentă în sferturile Cupei.

Antrenorul arădencelor a folosit următoarea formulă de joc împotriva moldoovencelor: Doroti –  Magocs, Marcea, Schipor (Adam), Dobrea (Bodnar) – Liheț, Chiș, Bajko – Olariu, Vanu, A. Balaș.

Împerecherea pentru semifinale va avea loc mâine, la FRF, celelalte echipe calificate activând în elită, respectiv: CSS Târgoviște (locul 7), Vasas Femina Odorhei (locul 3) și Heniu Prundu Bârgăului (locul 6).

Facebook Comments
6
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.