Fotbal judetean

Semifinala de Cupă Sântana – Zăbrani s-a întrerupt! Juniorul Vlad Stanciu s-a accidentat grav, ambele echipe au ieșit de pe teren!





Momente dramatice pe arena din Sânnicolau Mic, la semifinala de Cupă (faza județeană) dintre Unirea Sântana și Victoria Zăbrani.  De la bun început, trebuie spus că în urma ploilor torențiale căzute în ultimele zile, terenul a fost inundat pe multe porțiuni, cele două echipe fiind cu greu convinse de arbitrii și observatori să înceapă meciul.

De altfel, într-una dintre bălțile de pe gazon, la un duel surd pentru minge, s-a petrecut nefericitul incident ce avea să ducă la întreruperea partidei. În minutul 6, la scorul de 0-0, Vlăduț Stanciu s-a ciocnit violent de Flavius Pavel și a căzut secerat la pământ. Fața i s-a învinețit, a încercat să se ridice, dar a amețit și a rămas la pământ. Doctorul i-a sfătuit pe cei prezenți să nu-l miște și să aștepte intervenția Ambulanței. Aceasta a ajuns la teren după aproximativ 12-13 minute, cadrele medicale l-au imobilizat pe fotbalist și l-au transportat la spital.

Jucătorii Sântanei au suținut că ei nu mai pot continua să joace fotbal în condițiile în care Stanciu părea că și-a rupt o coastă ce i-ar fi putut perfora un organ și au plecat cu toții la spital. Cei de la Zăbrani s-au solidarizat cu adversarii lor și au ieșit și ei de pe terenul inundat, de altfel, pe care nu se putea juca fotbal în condiții normale. Atât Cătălin Puia (manager Unirea Sântana), cât și Virgil Stamate (președinte Zăbrani), au susținut în fața oficialilor Asociației Județene de Fotbal că doresc reprogramarea semifinalei Cupei României la o altă dată.

Dincolo, Crișul a rezolvat calificarea în finala Cupei, conducând-o după prima repriză cu 5-0 pe Progresul Pecica.

Arbitri partidei din Sânnicolau Mic au fost Tudor Jurcă, la centru, asistat de Alina Mihoc și Sebastian Pantea. Observatori din partea AJF, Leontin Buda și Gheorghe Sfăt









13 comentarii

    1. dRAGA Terente, daca ai rabdare si citesti pana la sfarsit articolul, afli raspunsul la intrebarea ta.
      Poate mai corecta era intreberea DE CE PE TERENURI GRELE, unii jucatori INTRA LA RUPERE, motivand va au mers „sanie: si nu s-au putut opri. Fac asta de la inceput, ca sa se stie ca ei sunt cei „tari”.
      Terenul a fost cum a fost, dar … NU se juca semifinala Europa League …
      Sanatate celui lovit, sper sa nu fie grav.

      0
      0
      1. Bai Boschetarule ce brigada a putut sa lase pe asa teren sa se practice un meci de fotbal ? Ce “sanii” visezi băi ? Numa Jurca marele arbitru putea lasă in așa condiții sa înceapă un meci ..

        0
        0
  1. Nu se poate sa lași sa se joace pe un asemenea teren, sa le fie rușine observatorilor și arbitrilor! Lipsa grasa de profesionalism, nepăsare totala din partea reprezentanților AJF!

    0
    0
  2. Din păcate, pana la ora aceasta, după ce sa vizionat filmarea, nimeni nu pune puctul pe „i „!!! Adică :copilul a fost lovit de doi jucători de la Zabrani, cu experienta, Pavel și Gherghel….!!!

    0
    0
    1. Fara suparare nu exista rea intentie din partea celor doi de la Zabrani . Pavel niciodata nu a fost un jucator dur din contra fugea de astfel de clinciuri. Iar Gherghel este un jucator cu mult prea mult bun simt ca sa accidenteze intentionat pe cineva . A fost o chestie nefeeicita . Oricum ii dorim insanatosire grabnica .

      0
      0
  3. Pt toți microbiștii de la acest nivel : Vlăduț Stanciu este bine, iar medicii i-au dat voie sa mearga acasă!

    0
    0
  4. Atat arbitrii partidei cat si observatorii AJF Arad ar trebui sa fie aspru sanctionati !!! Sau poate se vor supara si nu vor mai merge cu darurile de rigoare la sefi ???!!! Nepasare si lipsa totala de profesionalism !!! Dar interesul financiar al celor delegati sa arbitreze si sa supervizeze meciul a primat. Daca meciul era reprogramat se putea foarte bine sa fie alti arbitri si alti observatori . Traim in Romania !!! Am vazut atatea in fotbalul judetean aradean incat de multe ori mi-e sila !!! De multe ori organizatorii meciului sunt pusi in situatii penibile de genul ; ” eu nu servesc pentru ca sunt cu masina si conduc dar va rog sa-mi puneti la pachet ‘ sau sa le umple sarsanalele cu diverse produse alimentare !!! Rusine sa va fie ! Multi dintre voi sunteti mai josnici decat bietii cersetori de pe Corso !!!

    0
    0
  5. Nu-i prea priesc semifinalele de cupă lui Vlăduţ. A jucat 2 semifinale si tot de atatea ori a ajuns la spital?! Sănătate!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button