Minifotbal, futsal

Vagonul – Flamura Roșie, meciul de deschidere al Turneului Veteranilor de la Arena „Ionuț Popa”





Inițiativa lui Ionuț Popa pentru un campionat județean de Old Boy’s a prins contur, iar luni se dă startul meciurilor. Sprijinit și de Asociația Județeană de Fotbal, dar și de prietenul său, publicistul Ovidiu Păcurariu, experimentatul antrenor a adunat, cel puțin deocamdată, șase formații la start (Știința, Victoria Ineu, Șoimii Pâncota, Codru Moma, Flamura Roșie și Vagonul), dar înscrieri se mai pot face și zilele ce urmează. „Turneul Veteranilor se adresează jucătorilor de peste 40 de ani, care doresc să simtă plăcerea fotbalului, cu toate că nu mai pot alerga atât de mult și au crescut și în greutate. Se va juca 7 la 7 pe un teren de 50 pe 30 de metri și porți de 5 metri, în sistem tur-retur. Destule foste glorii ale fotbalului arădean și nu numai și-au anunțat prezența, în cadrul uneia dintre cele 6 echipe, dar nu refuzăm pe nimeni, înscrierile continuă. Gazdă va fi baza de la care a pornit primul campionat județean de mini-fotbal în urmă cu 6-7 ani. Și tot acolo, la Arena <<Ionuț Popa>> intenționăm să organizăm și un turneu pe nisip doi contra doi. Am primit un feedback pozitiv și pentru un astfel de campionat, așteptăm înscrieri”, spune antrenorul principal al UTA-ei.

Revenind la „Turneul Veteranilor”, acesta va debuta luni, de la ora 19,30, cu meciul dintre Vagonul și Flamura Roșie. Tot săptămâna viitoare și de la aceeași oră, se mai joacă derby-ul zonal Victoria Ineu – Șoimii Pîncota (miercuri), iar, joi, se întâlnesc Știința și Codru Moma.









2 comentarii

  1. @Ady Max…gratuit ce?La ce te referi?La taxe de inscriere?Vi cumva cu echipa de old-boys?
    Caci despre taxa de intrare,ca spectator,nu ai avea unde sa iei loc,daca se joaca in interior,pe sintetic.Eventual pe terasa la cele 3-4 mese de consumatie!
    Vorbesti si tu,ca sa te afli in treaba.
    Probabil ca esti prea crud in etate si nu ai prins turnee de old-boys,pe vremea lui Ceausescu,la Polivalenta,unde tribunele erau arhipline de spectatori.Platitori de bilet!
    Nu sunt un fan Ionut Popa,ba dimpotriva,dar aceste putine turnee ar trebui organizate nu de catre Ionut Popa,ci de AJF sau UTA sau oricum la nivel mai mare!
    As plati la orice ora un bilet,ca sa-i mai vad evoluand pe unii veterani,punand piciorul pe minge si sa-mi aduc aminte de perioadele in care fotbalul nu era comercial sau afaceri personale!
    Nu fii rau!Unde vezi tu reclama mascata?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button