Fotbal juniori

Ceala și Liverpool sunt primele echipe calificate la turneul final al Campionatului Străzilor la fotbal





O nouă ediție a Campionatului Străzilor la fotbal, competiție organizată de Asociația Județeană de Fotbal în colaborare cu IȘJ Arad, a debutat în această săptămână cu primele două „zone”. Întrecerea se adresează copiilor născuți în anul 2006 și mai mici și își va avea finalitatea pe 1 iunie, odată cu turneul final.

Primul cartier care şi-a desemnat campioana este Gai. Șase echipe de câte trei copii, între care și trei ale cartierelor învecinate, Ceala, Sîntoma sau Sederhat, au luptat pentru premiile oferite de AJF Arad și câțiva sponsori generoși, dar mai ales pentru un loc în finală. Trecând cu 5-0 în ultimul act de „Strada Nouă”, „Ceala”, în formula Alexandru Apetrei, Emilian Trifa şi Dacian Budiu, e prima echipă ce va juca pentru trofeu peste 13 zile.

Joi, a fost rândul cartierului Aurel Vlaicu, cu sprijinul catedrei de Educație Fizică și Sport a Școlii Gimnaziale „Aurel Vlaicu”, să-și desemneze campioana.  (Generală 21). Liverpool a învins în finală „Lupii Negri” cu scorul de 3-0, așa că Alexandru Berariu, Darius Șicolovan și David Ștef vor reprezenta cartierul „Vlaicu” în finală.

Competiția va continua cu „zonele” din Bujac, Micalaca și Grădiște.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button