Fotbal juniori

După ce a câștigat detașat campionatul județean la Juniori E, Atletico luptă pentru un loc în semifinală chiar la Arad





Grupa Under 11 a clubului Atletico nu a avut adversar în campionatul județean. Elevii lui Adi Petruț și Adi Rusu au terminat cu ambele echipe înscrise în competiție în vârful ierarhiei la o diferență mare de puncte față de așa-zisele urmăritoare UTA și Viitorul.

Așa stând lucrurile, gruparea în arădeană a solicitat la FRF organizarea uneia dintre cele 8 „zone”, iar răspunsul a fost pozitiv. Prin urmare, între 24 și 27 mai, pe terenul din Sânnicolau Mic (sau în caz de impracticabilitate a acestuia din cauza ploilor ce se anunță și pentru următoarea săptămână, pe „ICRTI” sau „Șega”), „galben-negrii” se vor bate cu CSM Oradea și CSM Reșița în grupă și, în caz de clasare pe locul 1, cu una dintre Juventus Timișoara, Juniors Lupeni și Unirea Alba Iulia, echipe angrenate în cealaltă grupă.

Antrenorii Petruț și Rusu au de unde alege pentru un lot competitiv pentru „zona” de peste o săptămână și anume: Bogdan Bătrâna, Alessio Calotă, Kevin Zimermann Cotuna, Alexandru Crainic, Vladimir Groza, Luca Măgulean, Vlad Pop, Robert Rusu, Sergiu Stamorean, Daian Tăutan, Andrei Cighirean, Ioan Lucas Câmpan, Felix Pop, David Ştef, Luca Indreica, Adrian Dragoş, Mario Salka, Darius Şiclovan, Bogdan Mario Rusu şi Darius Burcă, cei mai buni fotbaliști ai Aradului la Under 11.

După aflarea campioanelor celor 8 zone, Federația Română de Fotbal vor anunța programul celor două turnee semifinale ce se vor desfășura între 7 și 10 iunie. Câștigătoarele vor juca pentru trofeu pe 16 iunie, în Capitală, la Mogoșoaia sau Buftea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button