Fotbal judetean

Și-au betonat locul 7 cu 5 minute înainte de final: ACS Socodor – Frontiera Curtici 2-1





Patru eșecuri la rând le-a fost de ajuns celor de la Socodor, care, astăzi, au strâns rândurile în fața uneia dintre surprizele plăcute ale returului. Chiar dacă nu au făcut un meci grozav, „galben-albaștrii” și-au atins scopul. E adevărat, pe final, cu ceva emoții.

Frontiera a început mai hotărâtă, iar Liga a dat pe direcția portarului din interiorul careului, iar Brozbic a reluat cu capul pe lângă poartă. Socodorul s-a deșteptat, însă, rapid, a început să controleze meciul, iar situațiile de poartă au venit și ele. Rafila a avut o bară, iar Dema a avut și el două oportunități până să deschidă tabela. Turcuș a bătut o lovitură liberă de pe dreapta, defensiva a respins mingea numai până la Dema, care a găsit colțul lung al porții adverse din mijlocul careului mare.

Fiindcă era minutul 43, repriza secundă s-a reluat de la 1-0 și cu Socodorul controlând în continuare tactic partida. Totuși, curticenii au avut forța să egaleze cu 19 minute înainte de final. Atunci, Olariu a centrat de pe dreapta, iar Gheorghieș l-a executat pe Vaida din 6 metri, la colțul scurt. Gazdele nu au dezarmat, au pus presiune în ultimul sfert de oră și, cu 5 minute înainte de final, au găsit drumul spre golul de 2-1. Dema a făcut faza pe dreapta, a pasat pentru noul-intratul Flueraș, care l-a executat o Leva din 12 metri, ușor lateral dreapta.

De această dată, „grănicerii” nu au mai găsit resursele să revină și Socodorul bifează un succes după aproape o lună și jumătate. „Ne-am dorit să betonăm locul 7 și cred că am reușit și prin prisma faptului că urmează alte trei întâlniri cu formații de nivelul nostru. În general, meciul a fost frumos, dar în același măsură greu pentru noi. Curticiul e o echipă incomodă, îți lasă posesia, dar când pleacă pe contre mai ales prin jucătorii de pe benzi e foarte periculoasă. Nu era ușor să câștigăm împotriva unei astfel de echipe, mai ales fără Faur, Bibarț sau Ardelean, jucători importanți pe faza ofensivă pentru noi”, a menționat președintele Petrică Crișan, care a îmbrăcat și haina antrenorului astăzi, cu ocazia disputei cu Frontiera.

Curticenii au fost întrecuți de UTA II după etapa de astăzi și, chiar dacă riscul e minim în condițiile în care Săvârșinul e la patru lungimi de undă în spate, iar Nădlacul va pierde – probabil – tot până la final, își mai doresc cel puțin trei puncte din partidele cu Crișul, Ineu sau Zăbrani. „Sigur, meciul se putea schimba dacă am fi marcat primii, însă apoi atât s-a putut. Am greșit mult în apărare, la ambele goluri, iar în atac am produs prea puțin în repriza a doua. Ne mai dorim cel puțin trei puncte în acest sezon, pe care sunt convins că le vom obține în ciuda adversarilor grei pe care îi vom întâlni până la final”, a menționat Flavius Moisă, antrenorul Frontierei.

Formații:

Socodor: Vaida – Licker, Tolan (85 Șandor), Mariș (61 Flueraș), Bragea – Turcuș, Fl. Dema – S. Mako (67 Molcuț), Șulea, Rafila (90 Gaga) – Gherheș.

Curtici: Leva – Ștrengar, Brozbic, O. Moisă, R. Varga (85 Fereștean) – Hanc, Liga, Sas (66 Ursoi) – L. Olariu, Gheorghieș, Morar.

Arbitri: Ionuț Nicoraș – Florin Vesa, Sergiu Burcă.

Observatori AJF: Adrian Apătean, Gheorghe Sfăt.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button