UTA Arad

Taxă la sărbătoarea inaugurării stadionului „Francisc Neuman”: ”2 bani, nici cât valorează speranțele noastre”





Sub sloganul ”Utiștii se întorc acasă!”, suporterii celei mai titrate grupări fotbalistice din România „sărbătoresc” inaugurarea arenei „Francisc Neuman”, aflată în construcție de 4 ani de zile. Fanii nici măcar nu doresc să le ia fața autorităților locale, care au la dispoziție pentru tăierea panglicii și artificii toată ziua de luni, 21 mai, prevăzută ca termen de finalizare a stadionului și au mutat „fiesta” marți seara, de la ora 19.

Promovat în mediul Facebook, dar și în prea locală, evenimentul ar putea strânge mii de utiști, care sunt sfătuiți să aibă ceva mărunțiș la ei. ”Biletele pentru marele eveniment au fost tipărite! Ele vor fi distribuite participanților la inaugurarea de marți, începând cu ora 19:00, la prețul simbolic de 2 bani pentru că, până la urmă, nici măcar atât nu valorează speranțele noastre. Vă așteptăm cu drag să tăiem împreună panglica de la noul stadion al Aradului, la o zi după finalizarea lucrărilor! Marți, 22 mai, ora 19:00, utiștii se întorc acasă!”, e ultimul anunț al ultrașilor „Bătrânei Doamne”.

Totodată, membrii ai galeriei utiste s-au pozat cu un banner într-una dintre peluzele încă neterminate din Calea Aurel Vlaicu (dar, mai e timp până marți). Mesajul e îmbietor: ”Marți e sărbătoare / Ne vedem la inaugurare!”

Sunt toate premizele ca alături marșul utist din noiembrie 2007, desfășurat sub sloganul ”Nu lăsa UTA să moară!” și terminat în fața Primăriei, adunarea de marți seara să fie una dintre cele mai mari manifestări civice ale suporterilor Campioanei Provinciei, sătui de batjocura administrației locale.

14 comentarii

    1. Daca VOM FI 200 e foarte bine. S-ar umple culoarul de la stadion la vagoane, E si realist avand in vedere cati suntem in general si pe stadion. Restul sa isi planga de mila…

      0
      0
      1. Din pacate suntem multi plecati…. si dezbinati de acest individ de la km 0. TOCMAI ACUM AR TREBUI CA SI CONTESTATARII GALERIEI… ADICA TRIBUNA SA VINA CA DOAR AVEM ACCELASI SCOP.. RESPECT PT UTA!!! CU TOTII LA INAUGURARE!!

        0
        0
  1. Politicieni din Arad trebuie sa vina la miting si sa confrunte suporteri cu argumente daca le mai au findca Aradeni sunt platitori de taxe si asteapta de la alesi raspunsuri la multe intrebari de ce in alte judete se poate si la noi nu de ce in Craiova se poate face investitii mult mai mari si in timp mult mai scurt sa se construiasca un stadion si la noi toate sunt blocate poate Aradeni asteapta raspunsuri pe masura si cineva sa plateasca pentru esecul lamentabil de a gestiona o problema a oamenilor care i-au ales si sa nu uite ca nu sunt acolo pentru todeauna si daca trateaza cu aroganta si indiferenta vor plati mai tirziu

    0
    0
  2. Ar trebui, dar e cale lunga pana cand politicienii vor fi interesati , in mod real, de problemele urbei sau ale tarii. Asa ca, mai mult ca sigur, nu va fi picior de politician pe acolo. 4 ani au trecut de cand se construieste , in 3-4 ani sigur e gata. La ce atata graba? Aradul ,,lucrului incet facut”!?

    0
    0
  3. Cineva sa îl lămurească pe baron să se pună gazon natural pe motoru principal, și sinteticul pe terenul 2, trebuie sa avem grijă și de integritatea jucătorilor! Dacă tot este acum timp, să se pună gazon. Cei mai mulți jucători accidentați în sezonul acesta de liga 1 ia avut chiajna, care joacă pe sintetic!

    0
    0
    1. este un sintetic mai performant, asa s-a spus … daca vrem modificare acum, cu gazon natural, vom jcua pe Motorul peste vreo 2 ani …

      0
      0
  4. ”Cum scapă Falcă de „INAUGURAREA” Stadionului UTA? Fuge până-n Japonia „la un seminar în organizarea Centrului pentru dezvoltarea studiilor din Tokyo”. Fără translator!”

    0
    0
    1. doar , doar ramane acolo sa scapam de el, ca deja e ca o raie, ca un cancer pentru Arad si pentru UTA.

      0
      0
  5. Stadionul va fi gata inainte cu 2 luni de alegerile locale… si apoi sa il vedeti voi pe fraticu’ Falca, cum o sa ranjeasca in toate pozele si in toate interviurile, si cum o sa se bata cu pumnul in piept, cu super stadionul care l-o facut el pentru dragii lui suporteri aradeni si pentru Arad…

    0
    0
      1. @Sorin……degeaba o tot dam cu capacitatea stadionului!Sa fie initial 15000,apoi 12.750,sau la cat se mai reduce…..Cine sa umple aceste locuri?Hai sa fim sinceri cu noi insine in primul rand!
        Un oras de 154.000 locuitori ramasi din vre-o 235.000,dintre care 40% copii si pensionari?Sau fara sustinere sport?
        Ce emulatie ai dori,in conditiile in care s-au vandut 300 abonamente?Adica noi visam la Maracana,fara sa avem cine sa umple locurile?Poate ca daca ar fi Maranata!Si nici atunci nu ar fi sigur….
        Ultimele zvacniri ale ruinelor stadioanelor aradene s-au numit Doctor Alban,Boney’M,festivaluri ale berii,in rest nimic!Suntem complici totalmente!Am tacut,ne-am distrat si ne meritam soarta!Ciocul mic!Am acceptat si ne-am distrat!Acum platim cu varf si indesat complicitatea!Ne-am complacut pentru niste concerte,niste mici si niste pahare de bere!Ce fain a fost….uitand ca pe aceste baze sportive,Aradul facea performante!
        Acum este tardiv!Baietii destepti au profitat si noi ramanem cu micii si berile din amintiri!In rest praf si pulbere!
        Suntem mici si devenim tot mai mici!Trist!

        0
        0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button