Fotbal feminin

Fetele de la Piroș Security își joacă accesul în finala Cupei României: „Credem în șansa noastră!”





În al doilea an de existență al clubului, AC Piroș Security are șansa de a accede în finala Cupei României la fotbal feminin. Ca divizionară secundă, misiunea arădencelor pare imposibilă în fața echipei din Târgoviște, ocupantă a poziției a 5-a în elită, dar fiind vorba despre o competiție a surprizelor, speranțe există.

„Leoaicele” au plecat în această dimineață spre județul Bistrița Năsăud, respectiv Prundul Bârgăului, acolo unde are loc și cealaltă semifinală, dintre gazdele de la Heniu și Vasas Femina Odorhei. La dispoziția antrenorului Gigi Cameniță a revenit și portarul Ștefan, delegația arădeană numărând 13 fotbaliste. „Pentru noi e deja o performanță că am ajuns până în această fază a competiției, însă, bineînțeles, dorim să ne depășim condiția. Echipa din Târgoviște are prima șansă, căci joacă demult timp împreună și e la mijlocul clasamentului în Liga 1, dar vom încerca să suplinim prin ambiție și determinare. Credem în șansa noastră, vrem să facem o figură frumoasă”, anunță Floarea Liheț, căpitanul celor de la AC Piroș Security.

Președintele Pavel Piroș a pus la bătaie și o primă specială pentru o mult dorită calificare în finală. Partida dintre arădence și târgoviștence începe mâine, de la ora 15,30, iar Heniu – Vasas se joacă de la ora 18.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button