Deși site-ul frf o dă salvată de la retrogradare, Cermeiul vrea să încurce liderul în Valea Jiului: „Obiectivul rămâne locul 10”

Deși site-ul frf o dă salvată de la retrogradare, Cermeiul vrea să încurce liderul în Valea Jiului: „Obiectivul rămâne locul 10”

Dacă mai existau dubii asupra numărului de echipe ce vor retrograda din seria a IV-a a Ligii 3-a, ele au fost risipite de Federația Română de Fotbal. Mai precis, de Comisia de Competiții a anulat cu o etapă înainte de final rezultatele Centrului Național de Pregătire și au șters-o cu radiera (sau varianta modernă, tasta back space) din clasament. Și asta chiar dacă meciul Lipova – CNP Timișoara e programat conform programului vineri. În fine, concluzia e că seria arădenelor a rămas în 14 echipe și, prin urmare, retrogradatele se știu deja, Mama Mia Becicherecu Mic și Internațional Bălești.

Așadar, formațiile ce se mai aflau în „horă” și știau și ele că CNP-ul nu va fi printre promovate/retrogradate conform regulamentului stabilit în debutul stagiunii, acum au scăpat de emoții. După raționamentul că o echipă ce nici nu mai există (în clasamentul oficial al frf) nu se mai supune niciunei reguli. Așadar, Giarmata, Hermannstadt II, Cermei și chiar și Deva au primit confirmarea că vor evolua și din sezonul următor în Liga 3-a.

Dar, Petre Bulza susține că echipa prezidată de el nu va merge ca mielul la tăiere în „fieful” liderului. „Le-am spus și le vom mai spune băieților că trebuie să rămânem concentrați indiferent de ce spune Federația cu privire la situația Centrului Național de Pregătire Timișoara. Obiectivul nostru a fost mereu o clasare în primele 10 echipe ale campionatului. Înainte de ultima etapă îl avem atins, dar vreme să ne păstrăm acest loc 10. Bine, nici poziția a 11-a nu ar fi un dezastru, dar nu mai jos de ea. Așadar, mergem să jucăm cu, zic eu, împotriva celui mai bine organizat club din seria a noastră, ce are un patron ce ar trebui clonat în fotbalul românesc la toate nivelurile. Din acest punct de vedere, Șirineasa merită să promoveze în Liga 2-a înaintea unor grupări ca Reșița sau Sebiș, dar asta nu înseamnă că nu vom face tot ce ține de noi pentru a obține un rezultat bun sâmbătă. Fotbalul se joacă pe teren, mingea e rotundă, iar un meci durează 90 de minute. Încercăm să terminăm cu capul sus un retur sub așteptările tuturor”, spune președintele „alb-roșiilor”.

Delegația Cermeiului se va pune în mișcare spre Valea Jiului sâmbătă, înainte de prânz, fără trei dintre titulari, toți cu valențe defensive. Portarul Pașcalău, fundașul Nistor și „închizătorul” Varga sunt suspendați, dar la dispoziția lui Radu Anca ar putea fi din nou ex. utistul, Alin Gligor. La mijloc revine și Ionuț Ianc (foto), cel mai constant junior al Cermeiului în acest sezon, suspendat cu Deva pentru cumul de „galbene”.

Facebook Comments
2
0

4 comentarii


  1. Penibil ești tu frustratule pentru o comuna ca Cermei fiecare meci jucat in liga3 e sărbătoare si mulțumim tuturor din zona care ne susțin Beliu Apateu Sepreus Sicula lunca teuz Craiva Ineu samadai nealcosi nu zdreanță ca tine

   9

   0
   Răspunde

 1. mi-ar plăcea să-i încurce pe șirineasa.
  greu, dar nu imposibil. succes!!!!

  5

  0
  Răspunde

 2. Scorul va fi 4-0 ptr.Sirineasa ! jila sa-si dea demisia, deoarece intr-un retur de campionat nu a invins decat copiii lui Baban si rest ZERO BARAT! Daca are ONOARE? !Eu unul ma indoiesc de acest LUCRU!
  Poate castiga doar la MASA VERDE! Asta ii place cel mai mult, sa umble cu dedesubturile in rest a vazut lumea cat de capabil si potent financiar este?!
  P.S. PTR CONTESTATARII CARE SIGUR SE VOR GASI voi spune doar ca am anticipat promovarea echipei Sirineasa inca din startul campionatului iar cu retrogradarea mie imi este jena de o astfel de competitie in care INVINGATOAREA se stie din START iar de retrogradat retrogradeaza cei care nu au chef sa mai participe la CIRC ! In rest sa aveti o vara frumoasa si pofta mare la mici Cermenilor! …. am uitat HAIDE UTA,CAMPIONA PROVINCIEI!

  1

  9
  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.