Fotbal judetean

Tabela s-a rotunjit doar în prelungiri: Frontiera Curtici – Crișul Chișineu-Criș 0-3





Chiar dacă nu a făcut un meci prea bun din punct de vedere ofensiv, liderul s-a impus fără mari probleme și la Graniță. Cel puțin pe tabelă, curticenii au rămas în joc până în minutul 90, însă Mucha nu a riscat cu adevărat să primească al treilea gol al returului.

Fără Gâlcă, Ciornei, Clej și Teședan, care au făcut un scurt antrenament chiar înainte de primul fluier al meciului de la Curtici, Crișul a ajuns mai greu în careul advers, dar asta și pentru că Frontiera s-a apărat destul de bine în 30-40 de metri de poarta lui Leva. Totuși, în minutul 27, Piț l-a găsit pe Cigan în careu, fostul atacant al lui FC Bihor a pivotat cu un adversar în spate și l-a bătut pe Leva din 14 metri, ușor lateral stânga.

Liderul a rămas mereu în „regie”, a avut și doua bare prin Modan și Ember, iar în apărare a riscat doar la șutul de la distanță al lui Olariu și o finalizare pe lângă al lui R. Varga de la marginea careului. Până la urmă, scorul s-a rotunjit, însă numai când ceasul a bătut minutul 90. Cigan i-a întors favoarea de la primul gol lui Piț, care a marcat cu sete de la 12 metri ușor lateral dreapta. Și nu s-a încheiat totul aici, căci Modan nu putea să lipsească de pe lista marcatorilor. În cel de-al doilea minut de prelungire,  Piț a mai oferit un assist, Modan a lovit mingea cu capul, mingea i-a revenit după ce Leva a respins și a înscris simplu pentru 0-3.

Crișul merge „ceas” din punctul de vedere al rezultatelor, dar Adrian Abrudean spune că azi a sesizat și unele mici „fisuri” în jocul echipei sale. „Victoria nu poate fi pusă la îndoială, doar că nu am jucat chiar la nivelul la care mă așteptam. Mai precis, nu am avut răbdare și luciditate să desfacem o apărare atentă și să fim foarte periculoși la poarta adversă. O să analizăm acest joc, vom discuta și vom repara micile greșeli prin antrenamente. Trebuie să ajungem la meciurile de baraj cât mai pregătiți, să nu lăsăm absolut nimic la voia întâmplării, căci nu avem voie să ratăm adevăratul obiectiv al stagiunii, promovarea în Liga 3-a”, a spus Adrian Abrudean, antrenorul formației de pe Crișul Alb.

De câteva runde, Curticiul dă peste formații din prima parte a clasamentului, iar punctele întârzie să vină. Astăzi, în fața campioanei, speranțele erau cu atât mai mici. „Știam că plecăm cu 10% șanse în fața unui adversar din altă divizie și am încercat să luptăm cu armele noastre. Ne-am apărat cât am putut noi de bine și am încercat să purtăm atacuri rapide sau contraatacuri, ce nu ne-au ieșit, însă, prea bine. Am avut două-trei semi-ocazii ca să spun așa, însă prea puțin să surprinzi o defensivă ca cea a Crișului. Chiar vreau să îi urez echipei din Chișineu Criș multă baftă la baraj. Ar fi păcat ca o astfel de echipă, ce a concentrat multe valori din fotbalul arădean și nu numai, să nu joace la anul mai sus. În ceea ce ne privește, încă tremurăm în zona periculoasă, dar fotbalul e frumos, palpitant și în această postură. Am venit la Curtici să îndeplinesc un obiectiv și mă gândesc doar la asta și la cum să mai facem puncte în cele două meciuri rămase de jucat în acest sezon”, a menționat tehnicianul Curticiului, Flavius Moisă.

Formații:

Curtici: Leva – Gavriș, Brozbic, O. Moisă, Șiclovan – Hanc, C. Caba, Ursoi (73 R. Varga) – Olariu, Liga, Morar (86 Fereștean).

Crișul: Mucha – Fl. Drăgan, Al. Pavel, Fl. Lazăr, C. Morariu (46 Tomuț) – Piț, Maghici, Ember, Cigan – A. Mihai (56 Covaci), Modan

Arbitri: Alexandru Gornic – Lucian Berariu, Silviu Mocanu.

Observatori AJF: Marius Alexa, Teodor Jușcă.









Un comentariu

  1. Fără nici o exagerare, crisul e mai bună că UTA! Dacă ar juca un amical ar câștiga clar Crișul..

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button