Fotbal judetean

Când Popa e în zi de gol: Păulișana Păuliș – Victoria Felnac 2-1





După un retur dificil, dictat în special de problemele de lot, Păulișul a început o mini-serie pozitivă ce a ajuns la cifra 5 astăzi. Deși a trecut în avantaj, Felnacul nu a avut forța să țină de rezultat, dar asta și pentru că a avut absențe importante în defensivă, ca Baroti și Vidican.

După cum vă spuneam, VI-FE a lovit prima după numai 24 de minute de joc. Stanciu a centrat de pe dreapta, Brutyo a scăpat balonul acuzând și un contact cu un adversar, iar Gyebnar a trimis balonul în plasă. George Petcuț și Trifan au mai avut două situații bune, dar fostul polist a trimis pe lângă, iar cel de-al doilea a fost blocat de goal-keeperul Păulișanei. O ocazie a lui Pop a anuțat golul egalării, ce a căzut – însă – cu largul concurs al defensivei oaspeților. Pleșca a pasat în adâncime, Rotar și Nichici s-au poftit unul pe altul la minge, iar D. Popa a urmărit și a marcat dintre cei doi: 1-1 (min. 43).

Golul a căzut cum se putea mai bine pentru oaspeți și cât se poate de prost pentru felnăcani, care nu au prea contat în ofensivă. În schimb, D. Calancea a avut un șut milimetric pe lângă bară, după care D. Popa a demonstrat că este în zi de gol. Era minutul 78, când Morariu a trimis un șut-centrare în fața porții și „vârful” gazdelor nu a ratat: 2-1, rezultat cu care s-a și terminat meciul.

Cu trei succese și două remize în ultimele cinci partide, Păulișul ține de poziția a 6-a, însă deplasarea de la Sântana e de risc maxim. „Accidentările și mai ales suspendările au fost principalii noștri dușmani această primăvară. Nici azi nu i-a avut pe Asandului, Itu, Grigorean și, bineînțeles, Bontea, dar eu zic că am fost mai buni decât Felnacul. Sigur, oaspeții noștri de azi formează o echipă incomodă, foarte disciplinată tactic, care au încercat să ne surprindă pe contre prin jucătorii lor de viteză de pe benzi. Ne-am luat măsuri și, în afara acelei faze de la gol, când se putea fluiera fault în atac, eu zic că nu am riscat foarte mult în apărare. În schimb, am ratat destule ocazii și am marcat, poate, când ne așteptam mai puțin. Cel puțin la primul gol trebuie să recunoaștem că am avut noroc, cu atât mai mult cu cât am înscris chiar înainte de pauză”, a spus Dinu Maghici, tehnicianul teamului din Podgorie.

Felnacul s-a îndepărtat demult de zona periculoasă și chiar spera la un loc în prima parte a clasamentului. Șanse matematice mai sunt, deși un meci acasă, cu Pecica și o deplasare pe terenul din Săvârșin, acolo unde gazdele luptă din răsputeri să evite locul 15, se anunță de pe acum dificile. „Am făcut o primă repriză bună, am și înscris un gol și am ratat două ocazii mari, darne-au egalat exact înainte de pauză pe o eroare mare a noastră. În repriza a doua, au fost ei mai proaspeți, poate un egal era mai echitabil. Dar, dintr-o altă greșeală personală, am mai luat un gol. E greu așa, să mergi al servici și după-masa la fotbal, dar asta este situația la majoritatea cluburilor din Liga 4-a, a menționat și Dani Șule, antrenorul Victoriei.

Formații:

Păuliș: Brutyo – E. Calancea, D. Crișan, Suciu, D. Morariu –  Pleșca, G. Pop – Șt. Calancea, C. Gabor (88 Gugeanu), D. Calancea – D. Popa (90+1 Ambruș),

Felnac: Nichici – L. Stanciu,  Rotar, Adam, Sabău – Onețiu, Geanîm – S. Bogdan, Gyebnar, Trifan (82 Iercan) – G. Petcuț (60 B. Gherghel).

Arbitri: Loredan Bogdan – Cristian Cășuț, Filip Cîrmaci.

Observatori AJF: Iosif Manușov, Gheorghe Sfăt.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button