Fotbal juniori

Atletico 2007 a câștigat zona de la Arad fără gol primit și e printre cele mai bune 8 echipe din țară!





Atletico Arad a câștigat faza zonală a turneului zonal rezervat juniorilor E fără să primească gol! Băieții lui Adrian Petruț și Adrian Rusu s-au impus și în finala „zonei” de la Arad, din această după-amiază, 1-0 contra timișorenilor de la Juventus, meci decis de golul lui Alessio Calotă (min. 15).

Cei doi antrenori au început ultimul act în formația Andrei Cighirean – Dragoș Adrian, David Ștef, Mario Rusu, Mario Salka, Darius Șiclovan, Lucas Câmpan (rezervă Alexandru Crainic). A doua „garnitură” i-a reunit pe: Felix Pop, Vladimir Groza, Daian Tăutan, Luca Indreica, Alessio Calotă, Vlad Pop, Robert Rusu (și rezerva Darius Burcă). Din efectiv mai fac parte Sergiu Stamorean, Kevin Cotuna, Luca Măgulean și Bogdan Bătrâna. 

În faza grupelor, „galben-negrii” trecuseră cu 10-0 de Școlar Reșița și cu 3-0 de CSM Oradea. Remarcații finalei au fost Andrei Cighirean și Vladimir Groza.

Așadar, Atletico e printre cele mai bune 8 echipe din țară. Turneul semifinal se va disputa în perioada 7 – 10 iunie, Federația Română de Fotbal urmând să anunțe locația acestuia.









8 comentarii

  1. Stai linistit, a lui Hagi de la 2003 in jos nu se mai aude de ei.Atletico 2007 sunt peste Hagi 2007 cu zece clase, au început să apara academii prin tara și nu mai poate lua Hagi tot ce vrea.

    0
    0
  2. Viitorul 2007 nu sa calificat în următoarea fază ,unde vor fi cele mai bune opt echipe din țară acolo unde este Atletico 2007!!!!
    Bravo băieți!!!

    0
    0
  3. Bravo copii,suntem mandri de voi!De voi si de antrenorii vostri care v-au adus aici.la acest nivel!
    Felicitari tuturor si nu in ultimul rand parintilor!
    Mai ales cu un adversar greu,incomod,care nu s-a miscat absolut deloc rau!
    Se recunoaste si de pe luna,munca depusa!
    Cu atat mai mult cu cat regulamentul impune sa existe 2 loturi in cadrul aceleiasi echipe,care se schimba obligatoriu total, la jumatatea fiecarei reprize de cate 25 min.
    Hopa!Complicat,nu-i asa?Cum alcatuiesti cele 2 echipe?Una care sa faca golaveraj si a 2-a care sa incerce sa tina de rezultat?Sau doua echipe la fel,valorice?Sau loterie?
    Deci antrenorii au tema de casa grea in a lua decizia potrivita!Si atunci cand ei nu fac compromisuri,sub nici o forma,iata si rezultatele,dar cati oare sunt din acestia?
    Si pentru ca nu ma pot abtine,am vazut prezenti si staff-uri,antrenori,conducatori ale altor cluburi aradene,parinti,care nu sunt sigur ca s-au bucurat….
    Dupa golul lui Atletico,le-am aruncat o „geana” in tribune!Unicul care a aplaudat,a fost Flavius Pavel…(il taie Gio de la salariu :-)))……
    Na?@Peline,ce spui?”argintul viu”,a functionat!Si sunt convins ca Atletico 2007 ne va mai produce si alte bucurii…Rabdare!Ca sa ajungi in varf,ai multe trepte de urcat,cu multa truda si sacrificii colaterale!
    Maxim succes,mai departe copii!Meritati din plin!

    0
    0
    1. Acum functioneaza si toti cei implicati merita felicitati. Dar de abia peste cativa ani vom vedea cine e fotbalist si cine ramane speranta pe la Caporal Alexa sau Seleus.

      0
      0
  4. Penibilule, de unde stii tu cine s-a bucurat si cine nu? Sau crezi ca au venit parintii si antrenorii de la Viitorul sa tina cu timisorenii? Atletico a castigat pe merit campionatul, acum zonalul, le doresc succes la turneul semifinal si final. Asta de la un bunic de copil care tu crezi ca nu s-a bucurat! Cum le stii tu pe toate si cum o tii numai in pilde si zicale. Ce sa faci, daca acasa nu ai niciun cuvant de spus, te descarci si tu undeva! Ejaculeaza tata, dar afara, sa nu mai iasa altii ca tine!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button