National Sebis

Cojocaru: „Sebișul – formație respectată și temută la nivelul Ligii a 3-a, cu – poate – cel mai bun parcurs în retur”





Național Sebiș încheie stagiunea pe podiumul seriei a IV-a a Ligii 3-a. Pe terenul codașei din Bălești, „alb-albaștrii” au avut nevoie de mai bine de 70 de minute să înscrie golul ce a deblocat partida, cu toate că ocazii clare au fost și până în acel moment.

Cert este că formația de pe Crișul Alb a încheiat campionatul cu șapte succese consecutive pe un binemeritat loc 3. „Am întâlnit o echipă suprinzător de motivată și arțăgoasă, dar cam așa au jucat toate echipele cu noi. Sebișul e formație respectată și temută la nivelul Ligii a 3-a, iar poziția finală din clasament vine să confirme acest lucru. Ne-am clasat sub formații cu bugete mult mai mari decât al nostru și, cu puțină atenție în plus, se putea și mai mult. Îmi felicit băieții pentru că au dat dovadă de atitudine în special pe acest final de sezon, am terminat cu șapte victorii la rând, deși, repet, sunt convins că potențialul lor e și mai mare. Cred că am fost echipa cu cel mai bun parcurs din retur, păcat de cele câteva accidente ce nu ne-au permis să ținem pasul cu Șirineasa, probabil cea mai bogată formație de la nivelul Ligii a 3-a”, a punctat managerul Călin Cojocaru.

Sebișenii au luat deja vacanță, dar sunt așteptați aproape toți și din vară pe malul Crișului Alb. „Nu trebuie uitat că am jucat un meci în plus, cel cu Cermeiul, față de echipele din frunte, s-a adunat oboseală și era normal să le dau imediat liber băieților. Din punctul meu de vedere, jucătorii și-au făcut treaba în acest sezon și sunt convins că autoritățile locale din Sebiș îi va răsplăti conform contractelor. Personal, îmi doresc să continui colaborarea cu toți jucătorii care au terminat campionatul, poate cu două-trei excepții dintre jucătorii tineri și cei care au jucat mai puțin. Lângă ei mai vrem să aducem câte un fotbalist important în fiecare compartiment pentru a fi și mai puternici la anul”, a adăugat Cojocaru.

După anularea rezultatelor cu CNP Timișoara, Sebișul va termina campionatul cu 56 de puncte, cu unul mai puțin decât Școlar Reșița și 10 sub campioana Șirineasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button