Fotbal judetean

Goleadă și sărbătoare chiar în fața fostului antrenor: Crișul Chișineu-Criș – Voința Mailat 8-1 + FOTO





După ce a mers ceas tot returul, Crișul nu putea să lase garda jos chiar la ultimul meci acasă din actualul campionat, ocazie cu care a și primit medaliile de campioni din partea conducerii AJF Arad. Apoi, șampania a avut un gust și mai bun, fiindcă ea a fost deschisă după un succes clar cu Mailatul, echipă antrenată de Mihai Roșca, tehnicianul care vara trecută ieșise doar pe locul 2 cu gruparea „alb-albastră”.

Despre meciul în sine sunt puține de spus, doar că din respect pentru amatorii de statistică vom enumera autorii golurilor și vom descrie fazele acestora:

1-0 (min.6): O combinație Tomuț – Cigan pe partea stângă, iar ultimul șutează plasat la colțul lung

2-0 (min.14) Piț a driblat și a șutat din careu la colțul scurt

3-0 (min.22): Modan a marcat cu un șut plasat, din careu, la colțul lung

4-0 (min.28): Clej a fost faultat în careu, iar Cigan a transformat penalty-ul cu siguranță

4-1 (min.32) Mateucă a scăpat în viteză pe dreapta și a șutat din 15 metri la colțul lung

5-1 (min.40): O schemă exersată la antrenamente, cu Piț aruncând o minge peste zid, iar Gîlcă preia și lobează peste portar

6-1 (min. 49) Cigan primește o pasă „printre” de la Gîlcă, driblează în careu și marchează cu un șut plasat de la 10 metri

7-1 (min.76): Lazăr a lobat peste fundași și Cigan a marcat din mijlocul careului

8-1 (min.90): O acțiune cursivă pe dreapta, purtată de Covaci și Drăgan, ultimul a centrat la colțul lung și Cigan a marcat cu capul

Formații:

Crișul: Mucha – Ciornei (42 Maghici), Alin Pavel, Lazăr, Tomuț – Clej (67 Drăgan), Gîlcă, Ember (53 Alin Mihai), Piț (56 Covaci) – Cigan, Modan.

Mailat: Lazea (46 Bâtea) – Verche, Drecin, Ciucifara, Vereș – Vidac, Savu, Mateucă, Chepețan – Cheșa, Crișan.

Arbitri: Ionuț Nicoraș – Zoltan Nagy, Andrei Pîslaru.

Observatori AJF: Corneliu Tulea, Vasile Rad.

Abrudean: „Promitem să muncim în continuare și pregătim în cel mai mic detaliu dubla de baraj”

Adi Abrudean a obținut cel de-al 14-lea succes consecutiv în campionat cu Crișul și doar la al treilea gol primit de echipa sa în retur. „Chiar eram de trei etape și matematic câștigătorii campionatului Ligii 4-a, le-am spus băieților că trebuie să ne respectăm prima dată pe noi, ca fotbaliști și tehnicieni și să tratăm fiecare meci în parte, cu seriozitate, cu determinare și concentrare. Nu am realizat încă nimic, mai avem un prim pas în finala Cupei României, pe care trebuie să o câștigăm și apoi marele obiectiv, barajul cu câștigătoarea din Gorj. Mă bucur că am terminat frumos ultimul meci de campionat în fața propriilor suporteri, am făcut un joc bun cap-coadă și nu i-am dat nicio șansă adversarului de a intra în joc. Vom mai disputa un tur de baraj la Criș, avem mare nevoie de sprinjin din tribună. Mai sunt convins că tot Aradul fotbalistic va fi de partea noastră, iar tribuna va fi plină. Formăm un grup puternic, ne dorim cu toții să ajungem în Liga 3-0. Atât eu, cât și Remus Lung, împreună cu jucătorii promitem tuturor că muncim și în continuare și pregătim în cel mai mic detaliu dubla de baraj. Vom da totul pe teren, dar am avea nevoie și de suportul moral al suporterilor. Încurajările din tribună sunt un factor foarte important, prind foarte bine la partide de o astfel de importanță și încărcătură”, a spus „Știli” după succesul cu 8-1 cu Mailatul.

Roșca: „Crișul – mai puternică decât anul trecut, cred că va face pasul spre Liga 3-a”

Voința a fost împăcată cu soarta sparring-partenerului pentru meciul festiv al Crișului. „Știam că așa se va întâmpla, asta este diferența de valoare. Nu am avut rezerve, mi-au lipsit cinci oameni de bază, accidentați sau învoiți, precum: Avram, Gurban, Nedea, Bălă și Caba, iar Cheșa a jucat accidentat. I-am felicitat la final pe cei de la Criș, o parte dintre ei mi-au fost elevi anul trecut când am ratat de puțin câștigarea campionatului. Nu am nicun regret, ce a fost a fost, viața merge înainte. Acum sunt mai puternici decât anul trecut, au și bancă bună de rezerve, eu cred că vor face pasul în Liga 3-a, cu toate că adversarii din Gorj par redutabili”, a spus la final Mihai Roșca, tehnicianul „alb-verzilor”.

Galerie foto

Vom reveni cu declarații.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button