UTA Academie

Nici Cupa nu ajunge la Arad la Under 17: UTA – Viitorul Constanța 2-7





Diferența dintre Viitorul și UTA la Under 17 s-a văzut și cu ocazia finalei Cupei României, defășurată la baza federală de la Buftea. Deși la pauză era egala constănțenilor, echipa arădeană avea să piardă sever meciul, scor 2-7.

Ritmul finalei a fost bun încă din start, cu situații de ambele părți. A fost nevoie de o eroare a lui Mohaci, care a pasat la adversar, după care Munteanu a fost lansat în careu și a trimis puternic pe lângă Zamfir. Utiștii au reușit să egaleze la mijlocul reprizei, după ce Miculescu l-a deschis pe Isac, acesta a pătruns în careu și l-a executat pe Șerban. Tot Miculescu a avut o situație bună înainte de pauză, cu un șut la colțul scurt, scos de Șerban.

Din păcate, în actul secund a fost un monolog al trupei lui Gică Hagi, golurile venind unul după altul în poarta utistă. Louis Munteanu a mai înscris în minutele 53, 58, Răzvan Matiș, în 42 și 69, Alexi Pitu – 61 și , Darius Mureșan – 71. Alex Nagy a fost singurul marcator al arădenilor după pauză pentru un rezultat final, 2-7, ce ne scutește de alte comentarii.

Formații:

UTA Arad: Zamfir – Haloș, Salka, Vidican, Mohaci –  Cocriș (Tăședan, 56) Hrezdac –  Dumitru Gavrilă 49, Nistor 66), Isac, Merian ( Nagy, 27′) – Miculescu. Antrenor: Sandu Gaica

FC Viitorul: Șerban – Grosu, Ștefănescu (Sîrbu, 66), Vlad, Mureșan – Călin, Negrean, Grameni Girsik, 61) – Matiș (Vultur, 70), Munteanu (Dumitrescu, 66), Pitu. Antrenor: Constantin Fălină

Arbitrii: Horia Mladinovici. Asistenți: Andrei Constantinescu și Vlad Bârleanu









5 comentarii

  1. Asta e diferența între un regim cazon cum e la viitorul, și degringolada de la UTA, unde fiecare face ce îl taie capul, și junii deja sunt plini de impresii și figuri! Când vor înțelege că sportul de performanță cere sacrificii, va fi prea târziu!

    0
    0
      1. Martin Evans manager la Academia de fotbal a clubului Swansea ( Tara Galilor ) explica faptul ca nu a vazut in Europa la prea multe cluburi asemenea conditii din toate punctele de vedere precum la Academia Hagi ! Si rezultatele muncii lui Gica Hagi si a teamului pe care-l conduce se vad. Sper ca in viitor si Aradul va avea o asemenea academie pentru ca talente exista. Hai UTA !!!

        0
        0
    1. Lasa nu da tu lectii ,junii acestia merita felicitati pt. ceea ce au realizat ,stiu ei mai bine ca tine ce inseamna sacrificii si cite au facut,iar despre figuri si impresi astea le ai si tu si nu vrei sa ti le vezi,asta nu este un argument serios ca sa te pui tu sa-i critici, nu esti tu cu astea,pana la urma esti un frustrat si un agitator,arunci cu noroi in copii,numai asta asteptam esecu si sa dam in copiii in loc sa-i incurajam si sa i felicitam pt.tot ce au facut,daca au ajuns aici inseamna ca au valoare , din moment ce altii nu au ajuns aici ,era mai bine daca erau alte echipe in locul lor?FELICITARI JUNIILOR,HAI UTA.

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button