Fotbal judetean

Zărăndanii continuă să spere la podium, emoțiile nu s-au risipit la Graniță: CS Ineu – Frontiera Curtici 2-0





Curticenii au anticipat, oarecum, criza de rezultate de pe finalul sezonului și asta mai ales prin prisma adversarilor pe care îi întâlnesc. CS Ineu s-a dovedit, la rându-i, mai bună decât Frontiera, care trăiește periculos înainte de ultima rundă.

Lucrurile s-au aranjat încă din start. Mai precis, gazdele au deschis tabela după numai 9 minute de joc. Atunci, S. Balaci a pasat de pe dreapta, Dănuț Mâneran și-a făcut loc printre fundașii adverși, Trifoi i-a blocat primul șut, dar apoi nu a mai putut face nimic la al doilea. Ineul a rămas stăpână pe situație până la ultimul fluier al primului act, a avut mai mereu mingea, dar și câteva situații irosite de jucătorii săi.

În partea secundă, în special după înlocuirea lui Ponta, curticenii au scos capul și au avut câteva atacuri tăioase. Din păcate pentru ei, Olariu, Gheorghieș și R. Varga au ținut cu tot dinadinsul să-l remarce pe Iacob cu finalizări din interiorul careului. Remus Păcurar putea face 2-0, dar a fost blocat la timp de Trifoi, însă cu 2 minute de final nu a mai ratat și a asigurat punctele pentru echipa sa. Dennis Mâneran a pasat inteligent, „Pac” a scăpat de la mijlocul terenului și a șutat sec în stânga portarului.

Ineul e la 3 puncte de locul 3 ocupat de Zăbrani, care în ultima rundă joacă chiar pe terenul echipei din Curtici, avidă de puncte. „Un loc mai sus sau mai jos e cam totuna pentru noi, doar că ne dorim să jucăm și să câștigăm dacă tot facem antrenamente în timpul săptămânii. Copiii cresc și ei de la meci la meci, nu sunt mulțumit de prestația generală a echipei, dar asta și pentru că lipsa unui obiectiv își pune amprenta. Și azi ne-am jucat la un moment dat cu focul, căci Curticiul a avut ocazii clare în repriza a doua și ne putea bate dacă ar fi marcat”, a menționat Cristian Sculici, antrenorul zărăndanilor.

Curticiul rămâne la cota 18 puncte înainte de ultima rundă, la doar o lungime de undă peste Săvârșin, aflată pe loc retrogradabil. Totuși, puștii de la Nădlac sunt cei mai amenințați, atâta timp cât au pierdut la scor toate întâlnirile de pe până acum. „Nu vrem să fim la mâna nimănui, vom juca la victorie etapa viitoare cu o formație foarte bună, care trage și ea tare să rămână pe locul 3. Din păcate, Ineul a fost echipa mai bună azi, sau cel puțin în prima parte nu ne-a dat nicio șansă. Apoi, am avut ocaziile noastre, dar, dacă nu dai gol, nu poți scoate nimic în fotbal. Ineul chiar m-a impresionat plăcut prin jocul său și prin faptul că îmbină foarte bine experiența unor jucători cu tinerețea și potențialul juniorilor din pepiniera ei”, a punctat și Flavius Moisă, tehnicianul Frontierei.

Formații:

Ineu: Iacob – Voștinar, Karmanoczky, Iaroș, Hulbăr – Zdrențan – S. Balaci (84 Florea), M. Ponta (64 Denis Mâneran), Belei, Dan Mâneran (88 Rădac) – Spătaru (64 Păcurar).

Curtici: Trifoi Gavriș, Brozbic, O. Moisă, Șiclovan (70 Ștrengar) – C. Caba (82 Fereștean), Hanc, Ursoi (51 R. Varga) – L. Olariu, Gheorghieș, Morar.

Arbitri: Alin Bolcaș – Florin Vesa, Cristian Takacs. Observatori AJF: Traian Enoiu, Ioan Hamza









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button