Alte sporturi

Mai sunt două zile până la „1 Iunie Junior Atletism”! Vezi ce premii în bani îi așteaptă pe elevii participanți la concursul de pe „Gloria”





Asociaţia Proactivi pentru Viitor&Asociaţia Activi şi Mai Puternici Împreună organizează vineri, cu ocazia Zilei Copilului, competiţia sportivă şcolară de atletism intitulată sugestiv „1 Iunie Junior Atletism”. Organizatorii evenimentului aflat la prima ediție sunt Mircea Crişan, Mircea Pinţa, Sorin Mîneran şi Silviu Turc, invitați fiind copiii cu vârste între 8 şi 14 ani. Concursul începe la ora 10, pe arena „Gloria” şi va cuprinde probe de alergare, de la 300 până la 1200 de metri (în funcţie de categorii).

Premiile oferite în cadrul evenimentului sunt următoarele:

  • Premiu special în valoare de 1000 de lei unității de învățământ care va aduce cei mai mulți participanți la eveniment;
  • Diplome și medalii de participare pentru fiecare concurent;
  • Premierea primelor 3 locuri băieți – fete a fiecărei categorii de vârstă astfel: locul 1 – 100 de lei, medalie, diplomă și trofeu: locul 2 – 50 de lei, medalie și diplomă, locul 3 – 50 de lei, medalie și diplomă.

Înscrierile se vor putea face şi la faţa locului, părinţii urmând să completeze un formular pentru cei mici, dar şi direct prin profesorii de educaţie fizică a şcolilor de care aparţin copiii. Organizatorii au anunţat şi Inspectoratul Şcolar Judeţean, cel care a făcut publică întrecerea, atât în şcoli din municipiu cât şi judeţ, pentru o participare cât mai numeroasă.

Înscrierea se poate face și online prin formularul pe care-l descărcați de AICI

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button