Gloria LT Cermei

Cermeianul Ianc ar putea putea face pasul spre Liga 1: Hermannstadt se gândește la urmașul lui Dâlbea





Dacă juniorii UTA-ei nu atrag prea mult formațiile de prim eșalon sau din străinătate după prestațiile din sezonul ce stă să se încheie, „iepurele” ar putea sări de la Lunca Teuz Cermei. Ionuț Ianc a făcut un campionat foarte bun în culorile divizionarei terțe arădene și a atras atenția finalistei Cupei României, Hermannstadt.

Sibienii, de altfel nou promovați în Liga 1, au discutat deja cu conducătorii formației din Țara Sămădăilor, iar mijlocașul de 20 de ani e așteptat la demararea pregătirilor sub comanda lui Sandu Pelici, în vederea noii stagiuni fotbalistice. „Am discutat cu cei de la Hermannstadt, ne-am bucura să facă pasul spre Liga 1, căci e un băiat serios și muncitor și chiar ar merita să evolueze mai sus”, a menționat Petre Bulza, președintele „alb-roșiilor” din Țara Sămădăilor.

„Închizător” de meserie, Ianc ar putea fi crescut ca alternativă pentru căpitanul Răzvan Dâlbea, ajuns la 37 de ani.

Ionuț Ianc este parte a generației 1997-1998 de la Atletico Arad, crescută de Cristi Păcurar și Francisc Tisza, însă în ultimele stagiuni a evoluat pentru Șoimii Pîncota, Victoria Zăbrani, iar din vara trecută, la Lunca Teuz Cermei. Masivul mijlocaș a fost, poate, cel mai constant junior al unei divizionare terțe arădene în sezonul 2017-2018 și poate evolua cu succes și în centrul defensivei.









4 comentarii

  1. Felicitări prietene tine-o tot așa.Doamne ajuta ,o veste foarte frumoasa .Sa îți ajute Dumnezeu pentru că meriți !

    0
    0
  2. Se pare ca singura echipa aradeana din liga 3 care da jucatori mai sus este cermeiul !Felicitari copile! Felicitari clubului ,conducatorilor si antrenorilor!

    0
    0
  3. Cam mare pasul pentru el. Nu vreau sa supăr dar nu este jucător de liga 1. Abia juca la liga 3. Era bun ca junior la liga 3 pt ca restul erau subțiri. Și din ce se aude mai sunt și alți jucători de la echipele de liga 3 careu oferte concrete de la echipei ligile superioare.

    0
    0
    1. Cu tor respectul ,e peste multi juniori ,,valorosi ,,de la UTA ,dar ,,nu are loc,, la UTA……….Daca era fiul lui …………….,sau a lui…………………….poate avea sanse ,.dar asa!Bafta copile ,stiu cat muncesti si ai muncit!

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button