Fotbal juniorizTOP ARTICOLE

UTA și Viitorul au debutat cu dreptul la turneele zonale al juniorilor Under 15!





De azi până duminică, juniorii Under 15 au intrat în febra întrecerilor zonale. Echipele arădene au început cu dreptul turneele, UTA chiar la Arad, iar Viitorul, la Cluj.

„Dublă” pentru Vulturar contra hunedorenilor

Campania zonală băieților lui Radu Mărginean și Dinu Donca a început astăzi dimineață cu victorie reușită în fața Hunedoarei. Meciul a contat pentru Grupa A, din care mai face parte Luceafărul Cluj.

Antrenați de Ștefan Dubinciuc, fostul mare fotbalist al Corvinului, vizitatorii au deschis scorul, dar a fost alarmă falsă, UTA avea să întoarcă rezultatul până la pauză, goluri David Petruț și Cătălin Vulturar. Același Vulturar a făcut 3-1 pentru UTA, apoi Marcel Mercioiu și Denis Tambor au marcat pentru 5-1 scor final.

Cei doi antrenori arădeni au mizat pe Roșca – Puta, Petruț, Pătlăgică, Măgulean – Vulturar – Ursoi, Rotea, Onișor, Mercioiu – Maxim. Au mai jucat: Sarkozi, Andrieș, Tambor, Mihai. Pe bancă: Rigo – Goian, Dănilă.

În primul meci al zilei, grupa B: Unirea Alba Iulia – CSM Școlar Reșița 4-0. Turneul continuă mâine, cu meciurile Unirea Alba Iulia – ASU Poli Timișoara (ora 10:00) și FC Hunedoara – Luceafărul Cluj (11:30). Sâmbătă se joacă ASU Poli – Reșița (10:00) și UTA – Luceafărul Cluj.

Câștigătoarele celor două grupe se întâlnesc duminică, de la 10:00, în finala care trimite câștigătoarea la turneul semifinal. Toate întâlnirile sunt programate pe arena „Banatul” din cartierul Sînnicolau Mic.

Goldiș a adus primele puncte în grupă!

Vicecampioana județului Arad luptă pentru accesul la turneul semifinal la Cluj. Aici, în prima partida a grupei din care mai fac parte LPS Satu Mare și Atletic Zalău, Viitorul Arad a învins-o cu 1-0 pe Viitorul Oradea. Meciul a fost decis de Mădălin Goldiș, pe finalul primei reprize.

„Adversarii ne-au luat puțin tare în primele 15 minute, dar ne-am intrat în mână treptat, am dominat meciul și am câștigat meritat. Pe lângă golul lui Mădălin, am avut alte două-trei ocazii mari, în special prin Todoran. Din ce am văzut la meciul dintre Satu Mare și Zalău, șanse pentru o calificare în finală ar fi, doar că la copii, știe toată lumea, există câteodată fluctuații de formă și concentrare de la o zi la alta”, a spus antrenorul Norbert Jozsa.

Miclean – Iacob, I. Pop, Bortiș, Adamcsik – Borhan, Goldiș, Țurcanu – Popa, Perenyi, Todoran a fost „11”-le trimis pe gazonul bazei „Victoria Someșeni” de Jozsa, după pauză mai intrând în luptă: Melniciuc, Domide, Rotar și Narsesovici.

Mâine, tot de la ora 13, Viitorul se va afla față în față cu Atletic Zalău, echipă învinsă azi cu 2-0 de LPS Satu Mare. În cealaltă grupă : Kiss Baia Mare – Avântul Reghin 6-0 si Cfr Cluj – Academia Gloria Bistrița 5-0.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button