National SebiszTOP ARTICOLE

După cel mai bun sezon din carieră, Săulescu e curtat intens de grupări de Liga 2-a: „M-am simțit bine la Sebiș, dar mă tentează să joc din nou mai sus”





ACS Șirineasa, grupare cu un buget de prim-divizionară, a „omorât” campionatul în seria a IV-a a Ligii a 3-a. Formația vâlceană mutată în Valea Jiului și-a ținut mereu la distanță urmăritoarele și, în cele din urmă, nici nu a mai fost pedepsită de Federație în „spețele” schimbării denumirii la Tribunal în timpul sezonului sau a folosirii echipei de juniori într-un alt campionat decât cel permis.

Imediat în spatele grupării petroșănene a sosit Școlar Reșița, o altă formație cu condiții mult peste nivelul Ligii a 3-a, iar podiumul a fost completat de Național Sebiș. Trupa de pe malul Crișului Alb și-a menținut doar șase dintre fotbaliștii care au evoluat și în stagiunea precedentă în „alb-albastru”, iar printre aceștia a fost Dragoș Săulescu.

Mijlocașul de bandă și-a făcut din nou treaba, ba chiar a bifat cel mai bun sezon din carieră. 18 goluri și 12 „assisturi” au fost cifrele fotbalistului de 26 de ani, decisiv în multe dintre partidele aflate pe muchie de cuțit ale Sebișului.  „M-am simțit foarte bine la Sebiș în cei doi ani petrecuți aici. Condițiile sunt deosebite, de Liga 2-a, iar oamenii de sunt inimoși, iubesc fotbalul și sunt alături de jucători și la bine dar și la greu. Nu odată mi s-a strigat numele din tribune și tot timpul am fost respectat. Țin să-i mulțumesc, în mod special, domnului primar Gheorghe Feieș, un om extraordinar care a făcut enorm pentru clubul Național. Am avut o relație deosebită cu antrenorul Călin Cojocaru, un om dedicat care știe și meserie și are metodele sale foarte bune pentru a-și motiva elevii înainte de a intra pe teren. Pe mine m-a susținut permanent, m-a sfătuit la fiecare meci și mi-a dat șansa să îmi pun în valoare talentul și sper că în cele mai multe cazuri nu l-am dezamăgit. Acest an a fost deosebit, am jucat în echipă cu băieți de mare caracter cu care am legat prietenii care vor dura. Împreună ne-am dorit să promovăm, dar, din păcate, nu am putut face mai mult. Sunt mulți fotbaliști de valoare și cu mare potențial la Sebiș, iar acum, repede, vă pot da doar câteva nume care ar trebui să facă saltul rapid spre Liga 2-a măcar. Și vorbesc despre Ruță, Siminic, Petculescu, Pâslaru sau Szillard Vereș, dar mai sunt și alții”, spune Săulescu.

Ca și vara trecută, rapidul mijlocaș nu duce lipsă de oferte, doar că de această dată sunt și mai multe echipele ce-l curtează insistent. Se vorbește despre ambele echipe timișorene de la Liga 2-a, ASU și Ripensia, nou promovata Șirineasa, dar și UTA. Pe lângă Național Sebiș, Școlar Reșița sau Voința Turnu Măgurele sunt formațiile cu obiectiv declarat promovare ce și-l doresc pe Săulescu, care – deocamdată – e indecis. „Mă odihnesc după un campionat epuizant, dar mă simt foarte bine fizic și mental. Am primit oferte concrete la care să pot reflecta, unele chiar foarte tentante. Aș vrea să semnez cât de curând un nou contract și apoi să îmi iau o mică vacanță. Sunt încrezător că mai pot crește ca valoare și sunt hotărât să dau totul din mine. După acești doi ani de Liga 3-a mă tentează să joc din nou în Liga a 2-a. Pe lângă cinci oferte de Liga a 3-a de la echipe cu obiectiv din diferite serii, am și patru oferte de la Liga 2-a, cu suporteri înfocați. Am o ofertă foarte bună de la nou promovata Șirineasa și am ținut legătura și cu conducerea celor de la UTA care m-a dorit și în vara trecută. Voi purta discuții cu cei interesați de serviciile mele și într-o săptămână aș vrea să mă decid unde îmi voi continua cariera”, a adăugat fotbalistul originar din județul Gorj, care a mai evoluat în eșalonul secund la FC Caransebeș în urmă cu trei sezoane.

 









Un comentariu

  1. Atâtea oferte și parca vad ca tot la Sebiș ramai. Sauai vise mărețe. Atenție sa nu iei teapa de la unul la care ii striga tribuna numele sa ajungi unul care nu prinde lotul.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button