UTA AradzTOP ARTICOLE

„Mister” are două oferte calde de a părăsi din nou Aradul: „La UTA a fost extraordinar doar pe vremea lui Ceaușescu, miercuri sau joi voi știi ce fac la anul”





La finalul partidei de la Pitești, pierdută de UTA cu 1-0, în cadrul ultimei runde a stagiunii 2017-2018 a ligii secunde, Ionuț Popa a pomenit despre doi șefi de stat ai României.

Despre Klaus Johannis a pus că nu respectă Constituția, dar la un moment dat a pomenit și de șeful statului comunist. „Fiind arădean am fost la UTA în mai multe momente antrenor. Cred că la UTA a fost extraordinar  doar în perioada lui Ceaușescu, când mergea fabrica de textile. Se vindeau prosoape, halate și echipa era ținută bine. În rest, nu a fost bine la UTA și nu înțeleg de ce, fiindcă Aradul are potență financiară deosebită. Este o problemă pentru club, iar în această săptămână se va decide sau nu se va decide viitorul echipei. Urmează zile decisive în ceea ce privește echipa. Eu am discutat cu oamenii din conducere și dacă se merge pe aceeași mediocritate eu nu rămân să pierd timpul”, a menționat Popa.

Întrebat dacă are oferte de la alte echipe, experimentatul tehnician a adăugat: „Am o alternativă din Liga 2-a și una din Liga 1, le-am și spus-o celor din conducere. Miercuri sau joi voi știi exact ce fac. Dacă UTA va ataca un obiectiv mult mai serios decât acesta, atunci – probabil – voi rămâne acasă. Dacă nu…”

Ziariștii piteșteni au adus în discuție sezonul ratat al „Bătrânei Doamne”. „Eu am venit la UTA de la Timișoara într-o perioadă în care echipa era aproape la pământ. În vară s-a pornit cu gânduri mari spre eșalonul întâi, s-a eșuat, s-a renunțat la toți jucătorii și s-a rămas pe sistemul low-cost, așa cum îl numeau cei din conducere și fanii. Adică s-au bazat pe jucători foarte ieftini și tineri”, a fost remarca lui Ionuț Popa.

26 comentarii

  1. Cu popa la conducere iar vom avea speranțe la sfârșitul turului . Apoi va tranti meciuri la final de sezon . Asa a fost mereu , asta e combinatia lui . Sa scoata bani de pe UTA. Sper sa pleci si sa nu te mai întorci!

    0
    0
    1. Ai foarte mare dreptate , isi va aduce mamutii de la Recas , va fi UTA pe primele locuri iar apoi va tranti meciuri spre finalul sezonului , cel putin asa cred si eu ca va fi ….. promovarea se face atunci cand stadionul e gata sa aibe toti de castigati . Asa a facut si la alte ecihpe . Cine nu vrea sa vada realitatea e trist , si eu imi doresc sa plece , nu aduce nici un beneficiu clubului ! Asa a facut si mai demult . Aceeiasi tactica , acelasi comportament psihologic . Cat timp va avea succes de scurta durata oamenii il vor aclama , dar cand va fi contestat iar el a scos ceva cascaval va pleca !!!!

      0
      0
  2. Du-te du-te du-te!! Nu vrem sa te reținem, valorosule! Ești prea bun pentru noi! Nu te merităm! Nu are rost să te prindă haina de blană, la noi!

    0
    0
  3. Îl urăsc pe popa de când s-au întâlnit cu falcă în 2010 înaintea meciurilor cu echipele portocalii de atunci u Cluj și așa Tg Mureș, ca să netezească calea celor două echipe de partid spre liga întâi! Iuda rămâne persona non grata, daca as fi patronul utei ar avea interdicție acolo! Nici ca spectator nu i-aș da voie la meciurile utei la cat rău a făcut acest vânzător fără scrupule!

    0
    0
  4. Du-te Popica si nu ne mai zii noua , ca suntem o cantitate neglijabila pentru tine…si nu suntem curiosi…cum te faci ca nu stii de ce Aradul are potential dar la UTA nu e bine ?!? pai! datorita credibilitatii si cerintelor prietenului tau Falca, de-aia, Popica ti-o spun eu, pana nu scapam de el si de oameni ca tine din fotbal , nu va fi bine, uitate ce a fost la Braila cu Pandurii…dar nare rost ca tu stii mai bine la combinatii deastea, asa ca du-te….invartindu-te.

    0
    0
  5. Domnul Popa afla joi ce va face, dar conducerea cand are de gand sa stabileasca ceva concret pt sezonul viitor, care peste 2 luni incepe.?

    0
    0
    1. Ce poate sa stabileasca ? Daca – minune – ar iesi din joben un investitor potent , se va retrage dupa cum a spus si va lasa o noua conducere sa stabileasca ce si cum, daca nu, se va merge pe aceeasi politica ca aceea din retur iar noua nu ne ramane decat sa ne rugam sa nu cadem…nu e mare filozofie

      0
      0
  6. Decât să tot latrați pe aici,mai bine băgați mână în buzunar și dați câte 500 de ron pentru UTA…Dacă fiecare utist (doar din gură), ar da 500 de ron s-ar aduna bani de salarii pentru echipă.Cu foamea în gât și cu degetul în cur nu poți face performanță.Nu mai așteptați tot alții să bage bani și apoi săi injurați.Vrei fotbal plătește tată ca și cei de la poli…

    0
    0
    1. Trebuie să gândești ce spui ca sa faci asta trebuie sa o iei de la inceput din liga a 4.a . Nu mai latră pe aici si daca esti asa bogat atunci hai tu investitor la UTA.

      0
      0
  7. Carui antrenor dupa acest bilant de 3 victorii, 4 egaluri si 6 infrangeri dintre care 2 cele mai rusinoase din istoria clubului, i-ar mai oferi cineva contract?

    0
    0
  8. Ca de obicei, la UTA nu se va rezolva nimic repede. Va ramane aceiasi conducere, asta mi se pare sigur, ca „nu pleaca cainele de linga macelarie”, Popa va pleca, ca doar nu o sa stea la mana astora, mai ales ca nici suporterii l-au tot injurat si nu il vreau. UTA va avea un sezon infernal, complicat, nu mai exista under 21 de valoare, din echipa actuala , doar 4-5 ( Barna, Buia, Hlistei,petra si poate inca unul) au valoare de liga a doua, restul e cam „umplutura”. Unii (tanase, Jorza, Burla,etc au scazut in valoare, altii nu pot lega 2-3 pase.. Dintre cei buni,enumerati, unii si-au terminat contractul ( facut aiurea de conducere, pe citeva luni), asa ca, dupa modelul de anul trecut ( ca am vazut ce pricepere are conducerea), vor veni unii care au nume , dar nu mai pot, vor fi impinsi unii tineri de la Atletico, iar ca antrenor…cine o fi mai ieftin, daca nu il reabimeaza” pe Nagy.. Mi-e tare teama de anul care vine., sint echipe serioase, care au promovat, au elan, au bani, au foame, plus unele vechi, asa ca UTA, nu are cum sa fie sus. Asa cred eu, poate gresesc, dar nu-s motive de optimism.

    0
    0
  9. Puteti sa-l blamati cat vreti !!! El si-a dovedit valoarea de antrenor de N ori !!! Campionatul precedent cu -14 puncte la start a salvat-o pe ACS Poli Timisoara de la retrogradare. In campionatul curent al primei ligii , pornit de ACS Poli fara penalitati , cu un lot mult intarit , au retrogradat. Cu Grozavu, Neaga, Sunda etc antrenori !!! Aruncati cu pietre in el , scuipati-l , injurati-l cat vreti , aveti tot dreptul. Dar nu uitati un singur lucru !!! IONUT POPA = ANTRENOR !!!

    0
    0
  10. Poate găsim și noi un Pelici, rivalii l-au dus pe Cosmin Petroesc, care îl va duce cu el și pe Bogdan Bozian, că acasă nu a avut loc! Alții deja pregătesc sezonul următor, Clujul a adus deja 5 jucători noi, la Arad de-abia incepe telenovela ,,baronul, circarul, ungurul și arădenii,, Până la urma acest club este oglinda perfectă a tot ce (nu)se întâmplă în cetate, și absolut orice unde și-a băgat nasul falcă! Care sunteți cârtițele de servici ale lui jița numit și gogu în liceu la Brad, numiți un singur lucru bun făcut de el ,care sa țină și să aibă calitate in 14 ani de conducere a orașului! Unul singur!

    0
    0
    1. Aia da..cea mai mare realizare a lui aia a fost! Cea mai mare șpagă de acolo și-a luat-o.. Kaufland a vrut să facă un stadion cochet cum prevede și legea, dar protejatul lui coldea a zis că aranjează el cu un teren sintetic în pantă pe un acoperiș! Păcat că nici presa locală, macar cea sportivă nu au semnalat acest lucru!

      0
      0
      1. si in Aradul -nou, adica din Motorul a vrut sa faca Kaufland, dar un aradean adevarat nu le-a dat casa de la principala, ori nu sau inteles la bani, pentru ca, Kaufland avea nevoie de front stradal pentru parcare si nu sa fie dosit….de data asta nu ia iesit…din cauza asta tot a tras de timp…dar GHINION

        0
        0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button